- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
- #3.581
hoş geldin canımm :)Bende gelim ozaman aralık ayını bekleyenlerden olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin canımm :)Bende gelim ozaman aralık ayını bekleyenlerden olarak
Hb aralığada çok var daha zaman hemencecik geçiverse.kadınlar kulubü de olmasa vakit geçmezhoş geldin canımm :)
Canım kalınlığın kaçtı göremedim ama17mm ile sunan hamile olan arkadaşım var Korkma hicFazla olacağını sanmıyorum canım yabancı kaynaklardan, makalelerden filan araştırdım kalınlığa dair olumsuz bir şey bulamadım. Hep ince kalmasını anlatmışlar.
Zaman geçiyor aslında canım ama çabuk geçmesini isteyince durmuş gibi oluyor Aralık'taki adetin ile mi transfer olucaksin dondurulmuş embriyo mu olucakHb aralığada çok var daha zaman hemencecik geçiverse.kadınlar kulubü de olmasa vakit geçmez
evet valla öyle :) neyseki burada az da olsa stres atıyoruzHb aralığada çok var daha zaman hemencecik geçiverse.kadınlar kulubü de olmasa vakit geçmez
Benim de 4.,günüm aynı senin gibi ayakta durunca ağrım oluyor dinlenince rahatlıyorumCumartesi günü transfer edildim bu gün üçüncü gün ayakta durunca kasıklarım ağrıyor kızlar 17 si tahlil günüm 5. Gün embriyosu hepimiz için 2020 uğurlu ve mutlu bitsin inşallah canlar
benm opu ekim 17de oldu.26kasımda regl günüm onu beklıyrm transfer için görüşçez drla aralıktada transfer olurum inşlhZaman geçiyor aslında canım ama çabuk geçmesini isteyince durmuş gibi oluyor Aralık'taki adetin ile mi transfer olucaksin dondurulmuş embriyo mu olucak
aynen deneyinleri okuyup bilinçlenmek dertleşmek güzel.saplandım kaldım bu ara burayaevet valla öyle :) neyseki burada az da olsa stres atıyoruz
aynı bende öyle oldum sürekli buralarda dolanp duruyorum iyi geliyor amaaynen deneyinleri okuyup bilinçlenmek dertleşmek güzel.saplandım kaldım bu ara buraya
bende bugün regl olamadığım için doktora gittim endemetrium 9mm dedi herhalde kalınlığından bahsettiCanım kalınlığın kaçtı göremedim ama17mm ile sunan hamile olan arkadaşım var Korkma hic
AA BB BC bunlarin hepsi iyi zaten. Cımbız mımbız duyacağını duymuşsun ya gerisini boşverAradı canım embriyolog, ne kadar ketum bir kadın 4 embriyo dondurmuşlar AA kalite yok AB kalitedeymiş, iki iyi kaliteyi ayrı tüplere iki orta kaliteyi aynı tüpe koymuşlar bu şekilde dondurmuşlar. Bana koyulanı sordum o çok iyiydi 10 hücreliydi, 5.günde AA kalite olacak bir embriyoydu dedi. Bir de kaç senedir evlisiniz hiç gebelik oluştu mu embriyolarda sorun görünmüyor dedi. Ve bunların hepsini ağzından cımbızla aldım
Ben de bol bol nar tüketeyim diyordum az miktarlarda bence de sıkıntı yaşanmaz ama yine de dikkat etmekte fayda var
Dün akşam bir kase yedim koktu diye Allah bebişleri korusun biz anneler şaşırdık ne yapacağımızı
Ondandır canım Transferden önceki son kontrolümde bir hafta önceydi 9mm di benim de sanırım transfer günü 12 falan olmustur o zaman söylemediler sadece güzel dedibende bugün regl olamadığım için doktora gittim endemetrium 9mm dedi herhalde kalınlığından bahsetti
Akıllıca ben de yapabilirimBen var ya kan sonucuyla pozitif olduğu kesinleşen gebeliğimi evdeki ucuz kaset testleriyle ara ara keyfine yaparak kutlamayı düşünüyorum Tek çizgilerimin acısı çıkaın diye
Yaaa en son 15 mm ölçülmüş canım transferden bi hafta önce.Arkadaşının ne zamanki ölçümüymüş o?Canım kalınlığın kaçtı göremedim ama17mm ile sunan hamile olan arkadaşım var Korkma hic
O da transferden önceydi hatta baya korkmuştu iptal olucak diye cok üzüldü sonra iptal etmedi diye sinirlendi ama tutundu bebeğiYaaa en son 15 mm ölçülmüş canım transferden bi hafta önce.Arkadaşının ne zamanki ölçümüymüş o?
Bu ne için?Bana özellikle bir kase yoğurt içine yumurta beyazı rendeleyip hergun tuketmemi söylediler
Ayağa kalkınca benimde kramp gibi kasık ağrısı ouyor yatinca geciyo cuma transferCumartesi günü transfer edildim bu gün üçüncü gün ayakta durunca kasıklarım ağrıyor kızlar 17 si tahlil günüm 5. Gün embriyosu hepimiz için 2020 uğurlu ve mutlu bitsin inşallah canlar
Ayy nasıl iyi geldi yazdığın canımhani tutunur, tutunmaz orasını Allah bilir ama insan belirgin bir şey varsa da söylenmediyse diye endişe ediyor. Hakkımızda hayırlısı artıkO da transferden önceydi hatta baya korkmuştu iptal olucak diye cok üzüldü sonra iptal etmedi diye sinirlendi ama tutundu bebeği
Canım her şey nasip benim ilk transferimde doktorum olmazsa sürpriz olur diyordu 5aa kalite embriyomuz tutmadı her şey yolundaydı başka bir arkadaşıma polip var tutmaz dediler onun tuttu mesela Allah nasip ederse olur tedbir bizden takdir Allah’tan gönlünü ferah tutAyy nasıl iyi geldi yazdığın canımhani tutunur, tutunmaz orasını Allah bilir ama insan belirgin bir şey varsa da söylenmediyse diye endişe ediyor. Hakkımızda hayırlısı artık
Resmen var canım hamilesin 8. Gün icin normal bence. Sabah erken yaptiysan 7. Gün olarak düşün. Bide transfer gününü de saydıysan 6. Gün. Daha ne olucaktı hayırlı bereketli olsun. Allah tamamına erdirsin canımKızlar varmı sizce bugün 8. Gün transfer olalı 5.gun embriyosu daha koyu olması gerekmezmiydi