• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Fazla olacağını sanmıyorum canım😊 yabancı kaynaklardan, makalelerden filan araştırdım kalınlığa dair olumsuz bir şey bulamadım. Hep ince kalmasını anlatmışlar.
Canım kalınlığın kaçtı göremedim ama17mm ile sunan hamile olan arkadaşım var ☺️Korkma hic

Hb aralığada çok var daha zaman hemencecik geçiverse.kadınlar kulubü de olmasa vakit geçmez😅
Zaman geçiyor aslında canım ama çabuk geçmesini isteyince durmuş gibi oluyor 😁 Aralık'taki adetin ile mi transfer olucaksin dondurulmuş embriyo mu olucak

Zaman geçiyor aslında canım ama çabuk geçmesini isteyince durmuş gibi oluyor 😁 Aralık'taki adetin ile mi transfer olucaksin dondurulmuş embriyo mu olucak
benm opu ekim 17de oldu.26kasımda regl günüm onu beklıyrm transfer için görüşçez drla aralıktada transfer olurum inşlh;)

Aradı canım embriyolog, ne kadar ketum bir kadın 🤦🏻‍♀️ 4 embriyo dondurmuşlar AA kalite yok AB kalitedeymiş, iki iyi kaliteyi ayrı tüplere iki orta kaliteyi aynı tüpe koymuşlar bu şekilde dondurmuşlar. Bana koyulanı sordum o çok iyiydi 10 hücreliydi, 5.günde AA kalite olacak bir embriyoydu dedi. Bir de kaç senedir evlisiniz hiç gebelik oluştu mu embriyolarda sorun görünmüyor dedi. Ve bunların hepsini ağzından cımbızla aldım :confused:

Ben de bol bol nar tüketeyim diyordum 😱 az miktarlarda bence de sıkıntı yaşanmaz ama yine de dikkat etmekte fayda var 😊

Dün akşam bir kase yedim koktu diye 😂 Allah bebişleri korusun biz anneler şaşırdık ne yapacağımızı 😊
AA BB BC bunlarin hepsi iyi zaten. Cımbız mımbız duyacağını duymuşsun ya gerisini boşver 😍

bende bugün regl olamadığım için doktora gittim endemetrium 9mm dedi herhalde kalınlığından bahsetti
Ondandır canım ☺️ Transferden önceki son kontrolümde bir hafta önceydi 9mm di benim de sanırım transfer günü 12 falan olmustur o zaman söylemediler sadece güzel dedi

O da transferden önceydi hatta baya korkmuştu iptal olucak diye cok üzüldü sonra iptal etmedi diye sinirlendi ama tutundu bebeği 🥰
Ayy nasıl iyi geldi yazdığın canım😍hani tutunur, tutunmaz orasını Allah bilir ama insan belirgin bir şey varsa da söylenmediyse diye endişe ediyor. Hakkımızda hayırlısı artık🤗

Ayy nasıl iyi geldi yazdığın canım😍hani tutunur, tutunmaz orasını Allah bilir ama insan belirgin bir şey varsa da söylenmediyse diye endişe ediyor. Hakkımızda hayırlısı artık🤗
Canım her şey nasip benim ilk transferimde doktorum olmazsa sürpriz olur diyordu 5aa kalite embriyomuz tutmadı her şey yolundaydı başka bir arkadaşıma polip var tutmaz dediler onun tuttu mesela ☺️ Allah nasip ederse olur tedbir bizden takdir Allah’tan gönlünü ferah tut 🥰

Kızlar varmı sizce bugün 8. Gün transfer olalı 5.gun embriyosu daha koyu olması gerekmezmiydi
Resmen var canım hamilesin 😍 8. Gün icin normal bence. Sabah erken yaptiysan 7. Gün olarak düşün. Bide transfer gününü de saydıysan 6. Gün. Daha ne olucaktı 😍 hayırlı bereketli olsun. Allah tamamına erdirsin canım 💝🎊🎊🎊

Back