- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.621
Şimdi gördüm canım iyi gecmesine sevindimBen sordum ekstra hicbirsey yemene icmene gerek yok normal beslen dedi vitaminim var sadece
Oh bunda da aydınlandık çok şükürBirde serum demişlerdi arkadaslarim onuda sordum suan sana gerek yok dedi tekrarlayan gebelik kayiplari yada basarisiz tedavide önerebiliyoruz dedi onunda tam bilimsel bi kaniti yok dedi oyle yani
Aminnnn hepimizin bebişleri tutunsun çok çok mutlu olalım hepimiz sağlıkla huzurla gelsinleranladım canımmm hayırlısı olsun inşallah sıkıca tutunsun sana bebişiin
Oh oh maşallah tek git 3 dön canımmmm inşaallahMerhaba kızlar klinikten aradılar 5 yumurtanın 2si iyi ilerledi 3 geriden gidiyor dediler yarın sabah transfer olacaksınız dediler
Ne yaptınız tranfer oldunuz muİnsallah birlikte alalım güzel haberler
Allah canını almasınAssolistler en son çıkar
Dur dur randevumu yarına aldım işte ilaç kullanımı vs derken yine sonlara doğru birlikte bebeleri kondurtacağızBiz kaldık yine
Benim 3. Gün embriyosuydu geçen sefer. 12. Gün tahlil istemişti dr yineEvet bunu merak etmiştim bende 25 gibi falan yaparım bende tahlil
İnşAllah canımOh oh maşallah tek git 3 dön canımmmm inşaallah
O zman negatifti yani canın değil miBenim 3. Gün embriyosuydu geçen sefer. 12. Gün tahlil istemişti dr yine
Havalı bi kapanış yapıcaz kasım ayındaDur dur randevumu yarına aldım işte ilaç kullanımı vs derken yine sonlara doğru birlikte bebeleri kondurtacağız
Herhalde sonlandırmışlardır canım. Öyle düşünüyorumİnşAllah canımkalan 3 nolur acaba onu da merak ettim anladığım kadarıyla çöp bitti onların işi
Pozitifti. 9.haftaya girerken sonradan kalbi durdu. Ama benim ki iyo kalite değildi canım.O zman negatifti yani canın değil mi
Öyle bşey söylemedi ama bakalım yarın konuşurlar büyük ihtimalle zaten embriyoloğ benimle net bi şekilde de konuşmadı. Aradı 3 geriden geliyor 2 si iyi yarın için sana transfer kararı aldık yarına kadar ikiside iyi gidebilir 1 tane de kalabilir dedi. Hiç kalmaya da bilir dedi böyle saçma sapan bşey yaniHerhalde sonlandırmışlardır canım. Öyle düşünüyorum
Ah canım bu da çok üzücü olsun yiyeceği ekmek içeceği su olsaydı o bi şekilde gelirdi dünyaya. İnşallah bu sefer pozitf olur sağlıcakla kucağına alırsınPozitifti. 9.haftaya girerken sonradan kalbi durdu. Ama benim ki iyo kalite değildi canım.
Cnm benimde 3. 4.günü kasık ağrım oluyordu.dinlenince geçiyordu.dikkat et kendine tutunuyor olabilir. İlaçlardanda olabilir. Bende bu belirti vardı idrar testlerimde pozitif çıkıyor.Kızlar benim de transferimin 4 günü
Kasık ta Ağrım oluyor fakat dinlenince hafifliyor
Dinlenince hafiflemesi tutunmasına işaret mi bilemedim
Lütfen yarın bana da haber verCnm benimde 3. 4.günü kasık ağrım oluyordu.dinlenince geçiyordu.dikkat et kendine tutunuyor olabilir. İlaçlardanda olabilir. Bende bu belirti vardı idrar testlerimde pozitif çıkıyor.Yarın kan testi vericem 10.günüm yarın netleşir.işallah sizinki de tutunmadandır
Bize de başka bişey demiyolar zatenÖyle bşey söylemedi ama bakalım yarın konuşurlar büyük ihtimalle zaten embriyoloğ benimle net bi şekilde de konuşmadı. Aradı 3 geriden geliyor 2 si iyi yarın için sana transfer kararı aldık yarına kadar ikiside iyi gidebilir 1 tane de kalabilir dedi. Hiç kalmaya da bilir dedi böyle saçma sapan bşey yani
Evet benim için çok acı bir tecrübe oldu ama yapacak birşey yokAh canım bu da çok üzücü olsun yiyeceği ekmek içeceği su olsaydı o bi şekilde gelirdi dünyaya. İnşallah bu sefer pozitf olur sağlıcakla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?