- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.241
Ben niye soruyosamBana hucrelerle ilgili hicbirsey demediler sadece 3. Gun arayip 5 yumurta dollendi hepside iyi durumda dediler
Çok zor beklemek biliyorum yani hepimiz biliyoruz ama gönlünü ferah tut.Sonradan yetişeceklerdirBana c.tesi gelmez simdi
Evet bizim merkezde rahim dinlendirme diyolarRahim dinlendrme nasil oluyor ara mi vereckler
Sana ne demislerdi 3. Gün aradiklarindaÇok zor beklemek biliyorum yani hepimiz biliyoruz ama gönlünü ferah tut.Sonradan yetişeceklerdirOlumsuz düşünme ki güzel haberler al
Canım beni aradılar şu kadarı bölünmelerini sağladı şu kadarı elendi dedilerPembiş seni 3. Gün aradıklarında ne dediler?
Yaa hayirlisi olsun cok guzel embriyolar da cok iyi masallah moralini yuksek tut sen olacak zaten o bebisler sana tutunacakEvet bizim merkezde rahim dinlendirme diyolarbidaha ki adetle gidicem kismet olursa tabii
O zaman banada rahim dinlendirme yapıyo doktor heraldeEvet bizim merkezde rahim dinlendirme diyolarbidaha ki adetle gidicem kismet olursa tabii
Kaça bölündüğünü söylemediler yani ? Anladim canim sagolC
Canım beni aradılar şu kadarı bölünmelerini sağladı şu kadarı elendi dediler
Evet ne sandın şekerimO zaman banada rahim dinlendirme yapıyo doktor heralde
Bana hiç hücre sayısı vs söylememişlerdi.Sadece 8 taneden 7sinin iyi durumda olduğunu 5’e devam edileceğini söylemişlerdi.Burada çok gördüm sonradan diğerlerine yetişen kaldı ki bak gör en kötü 2 tanesi 5’e ulaşır
Sana ne demislerdi 3. Gün aradiklarinda
Toplama oldu mu senindeO zaman banada rahim dinlendirme yapıyo doktor heralde
Iyi mi diyorsun gerçekten? Moral oldu bana sağolYaa hayirlisi olsun cok guzel embriyolar da cok iyi masallah moralini yuksek tut sen olacak zaten o bebisler sana tutunacak
Cok tesekkur ederim darisi basiniza insallahY
Yaaa çok güzeltebrik ederim canım çok sevindim
Beni aramadılar. Dün muayeneye çağırdı doktor reglimin 2. günüydü. Folikül kalmış burda düşmemiş bu adetle, bi ay bekleyelim bi dahaki adetinde düşer aralıkta başlarız dedi.Evet ne sandın şekerimseni aradıklarında ne dediler?
Hiç sıkma canını, önemli olan kalitesi diyorlar hepBana da öyle dedi ama 3. Güne daha iyi bekliyordum. Umarım bu şekilde devam edercevabın için teşekkür ederim.
Bence sorun çıkmaz. Gayet güzel ilerliyolarKızlar bana yorum yapın bi nolur. Merkezden aradılar. 8 embriyom vardı. Bugün 3.gün. 2 tanesi 8 hücreliymiş. 1 tanesi 7 hücreli. 1 tanesi 2. Gün gelisimindeymiş. Diğerleri orta kalite dediler. Sizin 3. Gün embriyolarınız nasıldı?
8 hücreliler 5. Güne tam sayıda çıksın yeterli benim icin. Fazlasinda gözüm yokHiç sıkma canını, önemli olan kalitesi diyorlar hep
Tebrik ederim sağlıkla ilerler ve kucağınıza alırsınız inşallahPazartesi test gunu beklerim o zamana kadar zaten haftasonu misafirim de var acikcasi cok beklemiyodum cunku transferden sonra misafrlerim vardi hic durmadim agir is yapmadim ama yatmadim da kurban oldugun ol dedikten sonra hersey oluyor cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?