• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Tesekkur edetim darisi basiniz ins
Çok sağol canım benim inşallah en hayırlısı olur ben de şimdilik müdahale etmeyeceğim sanırım😘❤️

Ben de çok rahatsızım canım ya arayıp söylerim bugün bakalım ne diyecek 🙄

Sen söyleyince ben de başladım canım evde vardı, inşallah faydası olur bakalım 🙏🏻
Ben sancıdan duramamıştım sonra gaz olacağı aklıma geldi pankreoflat içince geçti iyi gelecektir

Kızlar bana yorum yapın bi nolur. Merkezden aradılar. 8 embriyom vardı. Bugün 3.gün. 2 tanesi 8 hücreliymiş. 1 tanesi 7 hücreli. 1 tanesi 2. Gün gelisimindeymiş. Diğerleri orta kalite dediler. Sizin 3. Gün embriyolarınız nasıldı?
Canım benim ikiside 3.gün embriyosu biri 10 hücreli diğeri 7 hücreli ikise iyi demişlerdi.

Çok sağol canım benim inşallah en hayırlısı olur ben de şimdilik müdahale etmeyeceğim sanırım😘❤️

Ben de çok rahatsızım canım ya arayıp söylerim bugün bakalım ne diyecek 🙄

Sen söyleyince ben de başladım canım evde vardı, inşallah faydası olur bakalım 🙏🏻
Canım senin transferin yarın olacaktı değil mi bahsettiğin ilaç sakıncalı olabilir doktoruna danış istersen, bana ağrı kesici bile almayın dediler. O ilaç bağırsak vs. kaslardaki spazmı dolayısıyla kasları rahatlatıyor. Bu rahim kaslarını da etkileyebilir.

Canım senin transferin yarın olacaktı değil mi bahsettiğin ilaç sakıncalı olabilir doktoruna danış istersen, bana ağrı kesici bile almayın dediler. O ilaç bağırsak vs. kaslardaki spazmı dolayısıyla kasları rahatlatıyor. Bu rahim kaslarını da etkileyebilir.
Pankreoflat bağırsak gaZı için ama transfer varsa tabiki sorması en doğrusu

Kızlar bana yorum yapın bi nolur. Merkezden aradılar. 8 embriyom vardı. Bugün 3.gün. 2 tanesi 8 hücreliymiş. 1 tanesi 7 hücreli. 1 tanesi 2. Gün gelisimindeymiş. Diğerleri orta kalite dediler. Sizin 3. Gün embriyolarınız nasıldı?
3. Gün 8 hücreli olması çok iyi benim ilk opuda sadece 1 yumurtam vardı ve 3. Gün 5 hücreliydi embriyolog geriden geliyor demişti ancak 5. Güne ulaştı ve donduruldu. Zaten 5. Güne %25 geliyor demişti embriyolog toplam toplanan yumurtanın.

Pankreoflat bağırsak gaZı için ama transfer varsa tabiki sorması en doğrusu
Evet canım ben de zamanında çok kullanmıştım. Transferden sonra çikolata bile yasak rahim kaslarını gevşetiyormuş diye. Öncesinde düzenli alırsa ilacı sonrasına da etki edebilir diye düşündüm.

3. Gün 8 hücreli olması çok iyi benim ilk opuda sadece 1 yumurtam vardı ve 3. Gün 5 hücreliydi embriyolog geriden geliyor demişti ancak 5. Güne ulaştı ve donduruldu. Zaten 5. Güne %25 geliyor demişti embriyolog toplam toplanan yumurtanın.
Bana da öyle dedi ama 3. Güne daha iyi bekliyordum. Umarım bu şekilde devam eder 😞 cevabın için teşekkür ederim.

Back