- 1 Kasım 2020
- 102
- 241
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
- #2.281
Hanimlar doktorlariniz nasil ilgililer mi gercekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ama o 4 taneden de 2 tanesi 5.güne iyi kalite olarak devam etti diğerleride devam etti ama ortaydı, zaten ilk günden dölenen ve 5.güne giden 4 tane iyi kalite oldu orta kaliteleri dondurmuyoruz dediler o yüzden 6 embriyo dondurlar toplamdaOoo maşallah
Sormakla iyi yaptin benim ondam haberim yoktu olsa sorardim benim 5. Gune 2tanesi cikti 1 tanesi orta kalite digeri hic dondurulacak kivamda bile degildi dusun seninkiler suan cok iyi gidiyor 2 tane bile kalsa 5. Gune cok cok iyiBen niye soruyosam sonra 5. Güne kaçı gitti
ay evet ya hiç aklıma gelmedi ama emilimi yok bu ilacın yani sadece bağırsak ve midede etki ediyor olması lazım mantıken yine de soracağım, aşırı baş dönmem var şuan normal midir bilmiyorum ya ne zor işlermiş bunlarCanım senin transferin yarın olacaktı değil mi bahsettiğin ilaç sakıncalı olabilir doktoruna danış istersen, bana ağrı kesici bile almayın dediler. O ilaç bağırsak vs. kaslardaki spazmı dolayısıyla kasları rahatlatıyor. Bu rahim kaslarını da etkileyebilir.
Bana umut oldu yaşadıkların bakakim biz ne halde ulasicaz 5. Güne. Rabbim ne dediyse o ya cok da takilmamak lazimevet canım ama o 4 taneden de 2 tanesi 5.güne iyi kalite olarak devam etti diğerleride devam etti ama ortaydı, zaten ilk günden dölenen ve 5.güne giden 4 tane iyi kalite oldu orta kaliteleri dondurmuyoruz dediler o yüzden 6 embriyo dondurlar toplamda
Oo hayirli olsun canim geri sayim basladi insallah guzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar ben transferimi oldum dinlenme moduna geçtim
Anladım hayatım yinede dikkat etGeri cevirme ihtimalim yok esimin kardesi gelmesin dersem sikinti cikar
Bu transferindeki embriyolar dimi? Ve sen pozitifi gördün ben boşuna kuruntu yapiyorum gerçekten.Sormakla iyi yaptin benim ondam haberim yoktu olsa sorardim benim 5. Gune 2tanesi cikti 1 tanesi orta kalite digeri hic dondurulacak kivamda bile degildi dusun seninkiler suan cok iyi gidiyor 2 tane bile kalsa 5. Gune cok cok iyi
Oo hayirli olsun canim geri sayim basladi insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Canım stres yapmaa ilaçlardan ötürü bikaç gün öne yada geri gelebiliyor.Selam arkadaşlar ben de bu konunun takipçisiyim ilk zamanlarında tedavi bilgilerimi vermiştim hepimiz sağlıkla sıhhatle güzel yavrularımızı alalım inşallah kucaklarımıza;
Elf183 tebrik ediyorum canım seni öncelikle sağ salim al inşallah kucağına..
Sizlere sorum olacak transfer günü belli olan arkadaşlar, ben opudan 5 gün sonra adetimi oldum sonrasında rahim yıkama yapıldı iki gün kadar lekelenmem oldu.. Doktorum bi sonraki reglimde transferimin olacağını söyledi. Normal şartlarda bugün olmam gerekiyor, ama hiç bir belirtim yok meme hassasiyeti kasık ağrısı yani regl sendromlarını yaşamıyorum. Sizler ne zaman oldunuz ikinci reglinizi? Strese sokmadan kendimi beklemek istiyorum.
Sabırsızlanıyorum en çok heyecan var aslında çok beklemişim gibi hissediyorum bir de doktorum sürekli ikiz paylaşıyor hikayesinde bana da iki adet transfer edicek hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaCanım stres yapmaa ilaçlardan ötürü bikaç gün öne yada geri gelebiliyor.
Geç olsun güç olmasın bencee beklemek çok zor ama başka çaremizde yokkk benimde kasımda olcaktı transfer ama aralık sonuna kaldı sabır etcezzzSabırsızlanıyorum en çok heyecan var aslında çok beklemişim gibi hissediyorum bir de doktorum sürekli ikiz paylaşıyor hikayesinde bana da iki adet transfer edicek hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Ben de sana soruyorum opudan sonra 3. Gün aradıklarında ne dedilerCanım ilk pozitifi sen aldığına göre, soru soralım sana. Transfer sonrası belirtin var mıydı benim dün transferde beri rahim içimde hafif hafif sizi oluyor da merak ettim sen neler yaşadın
hadi hayırlı olsun canımmm :)Merhaba kızlar ben transferimi oldum dinlenme moduna geçtim
aynen öyle canım hayırlısını dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yokBana umut oldu yaşadıkların bakakim biz ne halde ulasicaz 5. Güne. Rabbim ne dediyse o ya cok da takilmamak lazim
Embriyologlar 3. Gün aradıklarında ne dediler?Sabırsızlanıyorum en çok heyecan var aslında çok beklemişim gibi hissediyorum bir de doktorum sürekli ikiz paylaşıyor hikayesinde bana da iki adet transfer edicek hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Evet onlar hic kuruntu yapma guzel dusun guzel olsun hersey canimBu transferindeki embriyolar dimi? Ve sen pozitifi gördün ben boşuna kuruntu yapiyorum gerçekten.
Canım senin transferin yarın olacaktı değil mi bahsettiğin ilaç sakıncalı olabilir doktoruna danış istersen, bana ağrı kesici bile almayın dediler. O ilaç bağırsak vs. kaslardaki spazmı dolayısıyla kasları rahatlatıyor. Bu rahim kaslarını da etkileyebilir.
Kızlar sordum doktora etkilemez dedi, bölgesel etki ettiği için çok şükürPankreoflat bağırsak gaZı için ama transfer varsa tabiki sorması en doğrusu
Beni de bugün aradı 2. Gün 7 tanesi bölünmüş, kaç hücreli dedim 4ve üzeri diyor ama net değil yani havadan söyledi öyle8 iyi de sanki gittikce gelişmicek gibi geldi birden . Seni 3. Gün aradiklarinda.ne demislerdi?
Bana da söylemedi bugün canım yarın transferden önce artık söyler heralde duruma göre diğer embriyoların 5. Güne gitmesini ve öyle dondurulması istiyorum, doğru mu düşünüyorum?yok canım kaça bölündüğünü sadece birinci gününde söylediler 2 hücreye bölünde gelişimlerini ve bölünmelerini takip edip her gün size kaç tanesinin elendiğini yada devam ettiğini söyleyeceğiz dediler. diğer günlerde aradıklarında şu kadarı bölünmeye devam etti dediler ama kaça bölündüğünü söylemediler yani