• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

evet canım ama o 4 taneden de 2 tanesi 5.güne iyi kalite olarak devam etti diğerleride devam etti ama ortaydı, zaten ilk günden dölenen ve 5.güne giden 4 tane iyi kalite oldu orta kaliteleri dondurmuyoruz dediler o yüzden 6 embriyo dondurlar toplamda

Ben niye soruyosam 😤 sonra 5. Güne kaçı gitti
Sormakla iyi yaptin benim ondam haberim yoktu olsa sorardim benim 5. Gune 2tanesi cikti 1 tanesi orta kalite digeri hic dondurulacak kivamda bile degildi dusun seninkiler suan cok iyi gidiyor 2 tane bile kalsa 5. Gune cok cok iyi

Canım senin transferin yarın olacaktı değil mi bahsettiğin ilaç sakıncalı olabilir doktoruna danış istersen, bana ağrı kesici bile almayın dediler. O ilaç bağırsak vs. kaslardaki spazmı dolayısıyla kasları rahatlatıyor. Bu rahim kaslarını da etkileyebilir.
🙄 ay evet ya hiç aklıma gelmedi 🤦🏻‍♀️ ama emilimi yok bu ilacın yani sadece bağırsak ve midede etki ediyor olması lazım mantıken 🤔 yine de soracağım, aşırı baş dönmem var şuan normal midir bilmiyorum ya 😣 ne zor işlermiş bunlar

evet canım ama o 4 taneden de 2 tanesi 5.güne iyi kalite olarak devam etti diğerleride devam etti ama ortaydı, zaten ilk günden dölenen ve 5.güne giden 4 tane iyi kalite oldu orta kaliteleri dondurmuyoruz dediler o yüzden 6 embriyo dondurlar toplamda
Bana umut oldu yaşadıkların 🤗 bakakim biz ne halde ulasicaz 5. Güne. Rabbim ne dediyse o ya cok da takilmamak lazim

Sormakla iyi yaptin benim ondam haberim yoktu olsa sorardim benim 5. Gune 2tanesi cikti 1 tanesi orta kalite digeri hic dondurulacak kivamda bile degildi dusun seninkiler suan cok iyi gidiyor 2 tane bile kalsa 5. Gune cok cok iyi
Bu transferindeki embriyolar dimi? Ve sen pozitifi gördün 😍 ben boşuna kuruntu yapiyorum gerçekten.

Selam arkadaşlar ben de bu konunun takipçisiyim ilk zamanlarında tedavi bilgilerimi vermiştim hepimiz sağlıkla sıhhatle güzel yavrularımızı alalım inşallah kucaklarımıza;
Elf183 Elf183 tebrik ediyorum canım seni öncelikle sağ salim al inşallah kucağına..

Sizlere sorum olacak transfer günü belli olan arkadaşlar, ben opudan 5 gün sonra adetimi oldum sonrasında rahim yıkama yapıldı iki gün kadar lekelenmem oldu.. Doktorum bi sonraki reglimde transferimin olacağını söyledi. Normal şartlarda bugün olmam gerekiyor, ama hiç bir belirtim yok meme hassasiyeti kasık ağrısı yani regl sendromlarını yaşamıyorum. Sizler ne zaman oldunuz ikinci reglinizi? Strese sokmadan kendimi beklemek istiyorum.
Canım stres yapmaa ilaçlardan ötürü bikaç gün öne yada geri gelebiliyor.

Canım stres yapmaa ilaçlardan ötürü bikaç gün öne yada geri gelebiliyor.
Sabırsızlanıyorum en çok heyecan var aslında 😒😒 çok beklemişim gibi hissediyorum bir de doktorum sürekli ikiz paylaşıyor hikayesinde bana da iki adet transfer edicek hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Sabırsızlanıyorum en çok heyecan var aslında 😒😒 çok beklemişim gibi hissediyorum bir de doktorum sürekli ikiz paylaşıyor hikayesinde bana da iki adet transfer edicek hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Geç olsun güç olmasın bencee beklemek çok zor ama başka çaremizde yokkk benimde kasımda olcaktı transfer ama aralık sonuna kaldı sabır etcezzz

Kizlar bilmem kaç kere sordum ama ankarada tedavi olan var miydi..

Bir de özellikle ankara memorial hakkında bilginiz varmuydi

Canım ilk pozitifi sen aldığına göre, soru soralım sana. Transfer sonrası belirtin var mıydı 😄😊 benim dün transferde beri rahim içimde hafif hafif sizi oluyor da merak ettim sen neler yaşadın 🙈😊
Ben de sana soruyorum 😁 opudan sonra 3. Gün aradıklarında ne dediler

Embriyologlar 3. Gün aradıklarında ne dediler?

Canım senin transferin yarın olacaktı değil mi bahsettiğin ilaç sakıncalı olabilir doktoruna danış istersen, bana ağrı kesici bile almayın dediler. O ilaç bağırsak vs. kaslardaki spazmı dolayısıyla kasları rahatlatıyor. Bu rahim kaslarını da etkileyebilir.

Pankreoflat bağırsak gaZı için ama transfer varsa tabiki sorması en doğrusu
Kızlar sordum doktora etkilemez dedi, bölgesel etki ettiği için çok şükür 🙏🏻😘
8 iyi de sanki gittikce gelişmicek gibi geldi birden . Seni 3. Gün aradiklarinda.ne demislerdi?
Beni de bugün aradı 2. Gün 7 tanesi bölünmüş, kaç hücreli dedim 4ve üzeri diyor ama net değil yani havadan söyledi öyle 🤔
yok canım kaça bölündüğünü sadece birinci gününde söylediler 2 hücreye bölünde gelişimlerini ve bölünmelerini takip edip her gün size kaç tanesinin elendiğini yada devam ettiğini söyleyeceğiz dediler. diğer günlerde aradıklarında şu kadarı bölünmeye devam etti dediler ama kaça bölündüğünü söylemediler yani
Bana da söylemedi bugün canım yarın transferden önce artık söyler heralde 🙄 duruma göre diğer embriyoların 5. Güne gitmesini ve öyle dondurulması istiyorum, doğru mu düşünüyorum?

Back