• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Toplama oldu mu seninde
Toplama geçen ay oldu. 7 tane topladı, orta kaliteler elendi ,2 tane 4aa kalite 5. Güne gitti. Bir tamesi transfer oldu tutmadı :) diğeri donduruldu. Oda Aralık gibi transfer olacak.

Beni aramadılar. Dün muayeneye çağırdı doktor reglimin 2. günüydü. Folikül kalmış burda düşmemiş bu adetle, bi ay bekleyelim bi dahaki adetinde düşer aralıkta başlarız dedi.
Embriyon yok muydu dondurulmuş?

Olacak olacak evet insallah gec olsun güc olmasin bu gruptaki herkesten oyle guzel enerji aldim inaniyorum hepinizin kalbi cok temiz en kisa zamanda gozler sevincle dolacak insallah 🤲🤲🤲😍
Canım ilk pozitifi sen aldığına göre, soru soralım sana. Transfer sonrası belirtin var mıydı 😄😊 benim dün transferde beri rahim içimde hafif hafif sizi oluyor da merak ettim sen neler yaşadın 🙈😊

Kaça bölündüğünü söylemediler yani ? Anladim canim sagol
yok canım kaça bölündüğünü sadece birinci gününde söylediler 2 hücreye bölünde gelişimlerini ve bölünmelerini takip edip her gün size kaç tanesinin elendiğini yada devam ettiğini söyleyeceğiz dediler. diğer günlerde aradıklarında şu kadarı bölünmeye devam etti dediler ama kaça bölündüğünü söylemediler yani

Canım ilk pozitifi sen aldığına göre, soru soralım sana. Transfer sonrası belirtin var mıydı 😄😊 benim dün transferde beri rahim içimde hafif hafif sizi oluyor da merak ettim sen neler yaşadın 🙈😊
Sorun bakalim seve seve cevaplarim benim 6. Gune kadar afedersin cok gazim vardi gobegim 7 aylik gibiydi 6. Gun adet sancilarim ve rahim icinde gerilme gibi degisik bi agri oldu ara ara oluyor yine adet sancisi arada vuruyor onun disinda gogusler tedaviye basladigimdan beri şiş

Sorun bakalim seve seve cevaplarim benim 6. Gune kadar afedersin cok gazim vardi gobegim 7 aylik gibiydi 6. Gun adet sancilarim ve rahim icinde gerilme gibi degisik bi agri oldu ara ara oluyor yine adet sancisi arada vuruyor onun disinda gogusler tedaviye basladigimdan beri şiş
Çok teşekkürler cevap için canım 😘 💐 Allah sag salim kucağına aldırsın insallah 😊🤲🤲

yok canım kaça bölündüğünü sadece birinci gününde söylediler 2 hücreye bölünde gelişimlerini ve bölünmelerini takip edip her gün size kaç tanesinin elendiğini yada devam ettiğini söyleyeceğiz dediler. diğer günlerde aradıklarında şu kadarı bölünmeye devam etti dediler ama kaça bölündüğünü söylemediler yani
Benim bi tanesi 2. Gün gelisiminde olduguna göre yavas da olsa ilerliyolar o zaman. Cok zor işler bunlar ya 😰

Selam arkadaşlar ben de bu konunun takipçisiyim ilk zamanlarında tedavi bilgilerimi vermiştim hepimiz sağlıkla sıhhatle güzel yavrularımızı alalım inşallah kucaklarımıza;
Elf183 Elf183 tebrik ediyorum canım seni öncelikle sağ salim al inşallah kucağına..

Sizlere sorum olacak transfer günü belli olan arkadaşlar, ben opudan 5 gün sonra adetimi oldum sonrasında rahim yıkama yapıldı iki gün kadar lekelenmem oldu.. Doktorum bi sonraki reglimde transferimin olacağını söyledi. Normal şartlarda bugün olmam gerekiyor, ama hiç bir belirtim yok meme hassasiyeti kasık ağrısı yani regl sendromlarını yaşamıyorum. Sizler ne zaman oldunuz ikinci reglinizi? Strese sokmadan kendimi beklemek istiyorum.

Back