- 30 Temmuz 2020
- 344
- 467
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.261
Toplama geçen ay oldu. 7 tane topladı, orta kaliteler elendi ,2 tane 4aa kalite 5. Güne gitti. Bir tamesi transfer oldu tutmadı :) diğeri donduruldu. Oda Aralık gibi transfer olacak.Toplama oldu mu seninde
Embriyon yok muydu dondurulmuş?Beni aramadılar. Dün muayeneye çağırdı doktor reglimin 2. günüydü. Folikül kalmış burda düşmemiş bu adetle, bi ay bekleyelim bi dahaki adetinde düşer aralıkta başlarız dedi.
Evet onlar gidiyor 5. Güne kadar8 hücreliler 5. Güne tam sayıda çıksın yeterli benim icin. Fazlasinda gözüm yok
Canım ilk pozitifi sen aldığına göre, soru soralım sana. Transfer sonrası belirtin var mıydıOlacak olacak evet insallah gec olsun güc olmasin bu gruptaki herkesten oyle guzel enerji aldim inaniyorum hepinizin kalbi cok temiz en kisa zamanda gozler sevincle dolacak insallah
Cok iyi bence canim hersey iyi olacak zatenIyi mi diyorsun gerçekten? Moral oldu bana sağol
1 tane vardı ama bu ay yapmayalım dedi transferi. Hazır değil heralde rahimEmbriyon yok muydu dondurulmuş?
Ertelensin yeter ki herşey yolunda gitsin1 tane vardı ama bu ay yapmayalım dedi transferi. Hazır değil heralde rahim
yok canım kaça bölündüğünü sadece birinci gününde söylediler 2 hücreye bölünde gelişimlerini ve bölünmelerini takip edip her gün size kaç tanesinin elendiğini yada devam ettiğini söyleyeceğiz dediler. diğer günlerde aradıklarında şu kadarı bölünmeye devam etti dediler ama kaça bölündüğünü söylemediler yaniKaça bölündüğünü söylemediler yani ? Anladim canim sagol
Sorun bakalim seve seve cevaplarim benim 6. Gune kadar afedersin cok gazim vardi gobegim 7 aylik gibiydi 6. Gun adet sancilarim ve rahim icinde gerilme gibi degisik bi agri oldu ara ara oluyor yine adet sancisi arada vuruyor onun disinda gogusler tedaviye basladigimdan beri şişCanım ilk pozitifi sen aldığına göre, soru soralım sana. Transfer sonrası belirtin var mıydıbenim dün transferde beri rahim içimde hafif hafif sizi oluyor da merak ettim sen neler yaşadın
Çok teşekkürler cevap için canımSorun bakalim seve seve cevaplarim benim 6. Gune kadar afedersin cok gazim vardi gobegim 7 aylik gibiydi 6. Gun adet sancilarim ve rahim icinde gerilme gibi degisik bi agri oldu ara ara oluyor yine adet sancisi arada vuruyor onun disinda gogusler tedaviye basladigimdan beri şiş
Tesekkur ederimTebrik ederim sağlıkla ilerler ve kucağınıza alırsınız inşallah
Benim bi tanesi 2. Gün gelisiminde olduguna göre yavas da olsa ilerliyolar o zaman. Cok zor işler bunlar yayok canım kaça bölündüğünü sadece birinci gününde söylediler 2 hücreye bölünde gelişimlerini ve bölünmelerini takip edip her gün size kaç tanesinin elendiğini yada devam ettiğini söyleyeceğiz dediler. diğer günlerde aradıklarında şu kadarı bölünmeye devam etti dediler ama kaça bölündüğünü söylemediler yani
Hadi bakalim hayirlisi olsun insallahToplama geçen ay oldu. 7 tane topladı, orta kaliteler elendi ,2 tane 4aa kalite 5. Güne gitti. Bir tamesi transfer oldu tutmadı :) diğeri donduruldu. Oda Aralık gibi transfer olacak.
canım bazıları geç gelebiliyor benim sonradan eklenen 4 embriyom olmuştu döllenip ikiye bölünenBenim bi tanesi 2. Gün gelisiminde olduguna göre yavas da olsa ilerliyolar o zaman. Cok zor işler bunlar ya
Rica ederim senin test gunu ne zamanÇok teşekkürler cevap için canımAllah sag salim kucağına aldırsın insallah
Canım bencede bir kan ver. Sonra gelmezse söktürücü kullanırsın en azındankızlar bugün 10.günüm ve halã regl olmadım benakşam gidip kan testi vereceğim artık , doktor 12 gün gecikince gel dedi
Ooo maşallahcanım bazıları geç gelebiliyor benim sonradan eklenen 4 embriyom olmuştu döllenip ikiye bölünen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?