- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.221
Pembiş seni 3. Gün aradıklarında ne dediler?Kaçıncı gün embriyosu canım bide kaç embriyo olacak
Pazartesi test gunu beklerim o zamana kadar zaten haftasonu misafirim de var acikcasi cok beklemiyodum cunku transferden sonra misafrlerim vardi hic durmadim agir is yapmadim ama yatmadim da kurban oldugun ol dedikten sonra hersey oluyor cok sukurHayırlı olsun canım kan nezaman vereceksin
Merak etme dondururlar hücre gelişimleri gayet iyiHayırlısı olsun canım inşaallah. Benim de bugün dondurulsaydı da içim rahat etseydi
Pazartesi test gunu beklerim o zamana kadar zaten haftasonu misafirim de var acikcasi cok beklemiyodum cunku transferden sonra misafrlerim vardi hic durmadim agir is yapmadim ama yatmadim da kurban oldugun ol dedikten sonra hersey oluyor cok sukur
Öyle mi diyorsun? Niyeyse ben bi tedirgin oldum. Kaderimizde ne varsa yaşayıp göreceğiz. Cok da takilmamak lazimMerak etme dondururlar hücre gelişimleri gayet iyi
Aynen canım ben bu seviyeye geldiğime bile inanamıyorum. Rabbim ol diyince olurÖyle mi diyorsun? Niyeyse ben bi tedirgin oldum. Kaderimizde ne varsa yaşayıp göreceğiz. Cok da takilmamak lazim
Transfer ne zaman canim bence cok iyic embriyolar masallah iyi gelisiyir bildigim kadariyla 8 hucreliyken transfer oluyorKızlar bana yorum yapın bi nolur. Merkezden aradılar. 8 embriyom vardı. Bugün 3.gün. 2 tanesi 8 hücreliymiş. 1 tanesi 7 hücreli. 1 tanesi 2. Gün gelisimindeymiş. Diğerleri orta kalite dediler. Sizin 3. Gün embriyolarınız nasıldı?
Tebrik ederimPazartesi test gunu beklerim o zamana kadar zaten haftasonu misafirim de var acikcasi cok beklemiyodum cunku transferden sonra misafrlerim vardi hic durmadim agir is yapmadim ama yatmadim da kurban oldugun ol dedikten sonra hersey oluyor cok sukur
Tesekkir ederim insallah gorecez sirayi verdim hadi bakalim sizlerden de gusel haberler geleckTebrik ederimSağlıkla çoğalsın değeriniz
İnşallah kuzuumTesekkir ederim insallah gorecez sirayi verdim hadi bakalim sizlerden de gusel haberler geleck
8 iyi de sanki gittikce gelişmicek gibi geldi birden . Seni 3. Gün aradiklarinda.ne demislerdi?Transfer ne zaman canim bence cok iyic embriyolar masallah iyi gelisiyir bildigim kadariyla 8 hucreliyken transfer oluyor
Olacak olacak evet insallah gec olsun güc olmasin bu gruptaki herkesten oyle guzel enerji aldim inaniyorum hepinizin kalbi cok temiz en kisa zamanda gozler sevincle dolacak insallahİnşallah kuzuumHerkesten sırasıyla en güzel haberleri alalım. Benimki aralık sonuna kaldı ama olsun. güzel bi ayın kapanış haberini benimde vermem nasip olur umarım
5. Gün dondurulacak. Rahim dinlendirme yapicazTransfer ne zaman canim bence cok iyic embriyolar masallah iyi gelisiyir bildigim kadariyla 8 hucreliyken transfer oluyor
Yuregimiz agzimizda bekliyoruz bende oyleydim insallah ulasir guzelce 5.güneBana c.tesi gelmez simdi
Bana hiç hücre sayısı vs söylememişlerdi.Sadece 8 taneden 7sinin iyi durumda olduğunu 5’e devam edileceğini söylemişlerdi.Burada çok gördüm sonradan diğerlerine yetişen kaldı ki bak gör en kötü 2 tanesi 5’e ulaşırKızlar bana yorum yapın bi nolur. Merkezden aradılar. 8 embriyom vardı. Bugün 3.gün. 2 tanesi 8 hücreliymiş. 1 tanesi 7 hücreli. 1 tanesi 2. Gün gelisimindeymiş. Diğerleri orta kalite dediler. Sizin 3. Gün embriyolarınız nasıldı?
Bana hucrelerle ilgili hicbirsey demediler sadece 3. Gun arayip 5 yumurta dollendi hepside iyi durumda dediler8 iyi de sanki gittikce gelişmicek gibi geldi birden . Seni 3. Gün aradiklarinda.ne demislerdi?
Evde 1 kutu vardı sen yazınca hatırladım,neden içmedim diye hayıflandımBen sancıdan duramamıştım sonra gaz olacağı aklıma geldi pankreoflat içince geçti iyi gelecektir
Geri cevirme ihtimalim yok esimin kardesi gelmesin dersem sikinti cikarElf183 canım keşke kabul etmeseysin misafir yat dinlen biraz
Evet bu gruptaki herkesin enerjisi birbiriyle gerçekten tuttu bende öyle hissediyorumOlacak olacak evet insallah gec olsun güc olmasin bu gruptaki herkesten oyle guzel enerji aldim inaniyorum hepinizin kalbi cok temiz en kisa zamanda gozler sevincle dolacak insallah
Rahim dinlendrme nasil oluyor ara mi vereckler5. Gün dondurulacak. Rahim dinlendirme yapicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?