- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.501
Senden de canım ne olucak kader kardeşliği yapıyoruz burda. Acılar da sevinçler de ortakAmin inşallah çok teşekkür ederim.Sizden de Allah razı olsun destek vermeye çalışıyorsunuz buradan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden de canım ne olucak kader kardeşliği yapıyoruz burda. Acılar da sevinçler de ortakAmin inşallah çok teşekkür ederim.Sizden de Allah razı olsun destek vermeye çalışıyorsunuz buradan..
Geçmiş olsun rabbim şifa versin canım morelini yüksek tut atlatacaksın insalh allah yardımcın olsunHayati tehliken var dediler sürekli kan sulandirici igne veriyorlar hamile oldugum için başka müdahale de bulunamayacagiz dedi doktorlar hala hastanedeyiz nefes almakta cok güçlük çekiyorum sanirim pıhtı akciğerlerde.
Sürekli ağrılarim oluyor
cok şükür sağlıkla sıhhatli hastaneden çıkmak nasip etsin Allah tesekkur ederimGeçmiş olsun rabbim şifa versin canım morelini yüksek tut atlatacaksın insalh allah yardımcın olsun
Canım seni merak ettim nasılsıncok şükür sağlıkla sıhhatli hastaneden çıkmak nasip etsin Allah tesekkur ederim
Randevun kaçtaCanım seni merak ettim nasılsın
Geldim abla kızım olacakmış öğrendimRandevun kaçta
Canım iki kese var gibi sağlıcakla kucağına al inşallahKızçeler dün kese gördüm ben buraya yazmayı unutmuşum işte fotomuz
Rabbim gönlüme göre verdi desene maşallah canım sağlıcakla kucağına al inşaallah minik boncuğunu benim de içime kız doğuyordu.Geldim abla kızım olacakmış öğrendim
Kız bacım doktor tek kese dedi. Ama kızlarda anlattım hemen keseyi görünce 5 sn tuttu yani sağa sola hiç oynatmadı cihazı kesen var dedi kaldırdı cihazı keseyi de ölçmedi 2 hafta sonra kalp atışında ölöeriz daha küçük dedi ama benimde kafama o karartı takıldı doğrusu acaba kese olma ihtimali var mı diye ben teke de çok sevindim ama sadece meraklandım baya varsa öteki de kalp atışında belli olur dediCanım iki kese var gibi sağlıcakla kucağına al inşallah
Abla cidden cinsiyet hiç önemli değil sağlıcakla kucağımıza alalım yeterki çok şükür sevındım bakalım senin bebiş neymiş abla az kaldı öğrenirizRabbim gönlüme göre verdi desene maşallah canım sağlıcakla kucağına al inşaallah minik boncuğunu benim de içime kız doğuyordu.
Canım tek çift hiç önemli değilde o karartıyı ben kese sandım diğer muayene de net belli olur inşallah bu kez herşey çok güzel giderKız bacım doktor tek kese dedi. Ama kızlarda anlattım hemen keseyi görünce 5 sn tuttu yani sağa sola hiç oynatmadı cihazı kesen var dedi kaldırdı cihazı keseyi de ölçmedi 2 hafta sonra kalp atışında ölöeriz daha küçük dedi ama benimde kafama o karartı takıldı doğrusu acaba kese olma ihtimali var mı diye ben teke de çok sevindim ama sadece meraklandım baya varsa öteki de kalp atışında belli olur dedi
Aynen canım hiç önemli değil sadece güzel Bi süpriz olur ben de sen gibi düşündüm doktorda kesin konuşmadı bakalım hayırlısıyla kalbe de gideyim de varsa zaten çıkar inşallah bu sefer güzel ilerler teşekkür ederim canım bu arada okudum kızın olacakmış çok şanslısın evladın cinsiyeti olmaz ama hep Bi kızım olsun isterim sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahCanım tek çift hiç önemli değilde o karartıyı ben kese sandım diğer muayene de net belli olur inşallah bu kez herşey çok güzel gider
Canım bugun net öğrendim önce bize sırtını dönmüştü babası dedi kızım sen bize küstün mü dedi doktor da dedi döndü önünü şimdi dedi babacı olacak belli dedi rabbim bu günleri görmeyi herkse nasip etsin gönlüne göre olsun inşallah canımAynen canım hiç önemli değil sadece güzel Bi süpriz olur ben de sen gibi düşündüm doktorda kesin konuşmadı bakalım hayırlısıyla kalbe de gideyim de varsa zaten çıkar inşallah bu sefer güzel ilerler teşekkür ederim canım bu arada okudum kızın olacakmış çok şanslısın evladın cinsiyeti olmaz ama hep Bi kızım olsun isterim sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Ayy kıyamam ya can işte hissediyor vç rabbim daha güzel günlerde yaşatsın inşallah . Belli gerçekten babacı olucakCanım bugun net öğrendim önce bize sırtını dönmüştü babası dedi kızım sen bize küstün mü dedi doktor da dedi döndü önünü şimdi dedi babacı olacak belli dedi rabbim bu günleri görmeyi herkse nasip etsin gönlüne göre olsun inşallah canım
Napalım canım kız olursa böyle babalara düşkün oluyorlarAyy kıyamam ya can işte hissediyor vç rabbim daha güzel günlerde yaşatsın inşallah . Belli gerçekten babacı olucak
Valla öyleler ben kendimden de biliyorum babama çok düşkünüm kızlar öyledir erkekler de anneye düşkğnlerNapalım canım kız olursa böyle babalara düşkün oluyorlar
Öyle canım benim bir tercihim yok. Bana evlat olucak işte bakalım 1 ay sonra falan herhaldeAbla cidden cinsiyet hiç önemli değil sağlıcakla kucağımıza alalım yeterki çok şükür sevındım bakalım senin bebiş neymiş abla az kaldı öğreniriz
Merhaba, 5.güne kalan tüm embriyolarınızı NGS ye yolladınız mı? Kaçı sağlıklı geldi ve kaçı transfer oldu? Aynı süreçlerden geçiyorum o yüzden sormak istedimBenim 45 bini buldu ya 12.000 ilk istediler 4.500 transfer ve embriyo dondurma parası 5 tane embriyom genetiğe gitti tanesi 350 dolardı 5.000 makrofaj aşısı bana ve eşime genetik test kan pıhtılaşma testi daha bir sürü test ilaçlar vitaminler aldı başını gitti zaten ben ne gerekiyorsa yapılsın istedim çünkü 3. Denemem daha önceki yerlerde tamam yarı fiyatını ödüyordum ama niye tutmuyordu hiç araştırılmıyordu sonra eşim ya hatun öyle bir yere gidelim ki bu son olsun dedi.elde avuçta ne varsa gitti olsun çok şükür sonuç iyi inşallah tamamına erer Rabbim hepimizin emeklerini karşılığını versin.
Cok şükür iyi olmaya çalışıyorum eve çıktım hastaneden.Canım seni merak ettim nasılsın