Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İyiyim canım sağolasın yarın kontrole gidicem inşallah şimdilik Bi sıkıntı yok sende durumlar nasıl kaç haftalık oldun bakıyım 😊
9.haftadayim canım bu haftayı da devirip diğer hafta benimde kontrol hala hamile gibi hissetmiyorum fazla yemek yeme hariç değişik biseym yok 😂

Ben çikolata yasak biliyorum, iyi ki tiksinmişsin😉
Ama süt yumurta olmasaydı keşke. Yoğurtla Aran iyi mi peki.
Yoğurt ayran iyi şimdilik peynir yeşillik falan yiyorum kahvaltı da mecburen su yasak bu yasak diye söylemedi hiç doktorum sadece sebze ağırlık protein agirlik beslen dedi zaten öyle beslenen bı insandım arada makarna falan yiyorum ama zaten dolu dolu yemezdim iyice azalttım şimdi corbalarla iyiyim tiksinmedm çok şükür daha hayatımın en önemli parçası o 😂

Kızlar merhaba 🙋‍♀️ Ben çarşamba günü transfer oldum ve bugün yatakta dönerken kasığım öyle acıdıki sanki bıçak saplandı bir iki saniye böyle sürdü çok korktum açıkçası 😔 başına böyle bir şey gelen oldu mu?
merhaba cnaım hayırlı uğurlu olsun inş. bıçak saplaması kadar keskin değil ama benimde ağrım oluyordu . inş. güzel haberler alıırız

Kızlar merhaba 🙋‍♀️ Ben çarşamba günü transfer oldum ve bugün yatakta dönerken kasığım öyle acıdıki sanki bıçak saplandı bir iki saniye böyle sürdü çok korktum açıkçası 😔 başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Bende hapşurdum bugün ağrısı epey bir geçmedi. İnşallah birşey olmamıştır.
Seninkinden bana da bir önceki tutan transferimde olmuştu. Yerleşiyor ondan diyorlardı😉

X