- 20 Eylül 2018
- 455
- 534
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.461
17 gün sonra insallah dua et canim hamilelerin duası kabul olurmus❤Ne zmn transferin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 gün sonra insallah dua et canim hamilelerin duası kabul olurmus❤Ne zmn transferin?
Amin canım inşallah hayırlısıyla kucağına almayı Allah im nasip etsin dualarımız sizinle17 gün sonra insallah dua et canim hamilelerin duası kabul olurmus❤
Amin sagol canim benim ❤saglikla bebeğini kucağına alırsın ınslhAmin canım inşallah hayırlısıyla kucağına almayı Allah im nasip etsin dualarımız sizinle
Yerleşme kanaması fln oldu mu sende cnmKızlar 14. Gün değerim 2196 çıktı 12. Gün 739 Du çok şükür katlanmış darısı bekleyen herkese olsun inşallah
Yok canım bende yerleşme kanaması veya leke olmadıYerleşme kanaması fln oldu mu sende cnm
Dualarınızı eksik etmeyin vücutta pıhtı oluşumum oldu hastanedeyim şuanda nerede olduğunu belirlemeye çalışıyorlar daha dun hamilelik ile ilgili güzel seyler yaşarken bugun hastanedeyimMerhaba canım benimde embriyo kalitem 4aa sonucunuz ne oldu merak ettim haftaya benimde transferim var doktorum kalite olarak cok iyi dedi gerçekten de öylemi sormak istedim
Bnde de giç bişi yok yaa merak ettm ggüs hassasiyeti kramp fln hiç biri yokYok canım bende yerleşme kanaması veya leke olmadı
Kaçıncı günün bugün cnm.Bnde de giç bişi yok yaa merak ettm ggüs hassasiyeti kramp fln hiç biri yok
28 ocak 13:30 da oldu transfermKaçıncı günün bugün cnm.
Ay bebeğim sen daha yenisin dur daha ne belirtisi benim bugün 16. Günüm 12. Günden beri anca belirtileri mi yaşadım28 ocak 13:30 da oldu transferm
Korkma canim insalah kotu bisey cikmaz ilaçlarla hal olunur bebişine zarar gelmeden rabbim yardımcın olsun bebişini sana bağışlasınDualarınızı eksik etmeyin vücutta pıhtı oluşumum oldu hastanedeyim şuanda nerede olduğunu belirlemeye çalışıyorlar daha dun hamilelik ile ilgili güzel seyler yaşarken bugun hastanedeyim
Canım çok güzel maşallah ikiz midir acabaKızlar 14. Gün değerim 2196 çıktı 12. Gün 739 Du çok şükür katlanmış darısı bekleyen herkese olsun inşallah
Hiç bilmiyorum Ahsenim inşallah öyledir perşembe günü keseye çağırdı belki belli olur o zamanCanım çok güzel maşallah ikiz midir acaba
Evet canım büyük ihtimalle belli olur hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına al inşallahHiç bilmiyorum Ahsenim inşallah öyledir perşembe günü keseye çağırdı belki belli olur o zaman
İnşAllah cnm benim sen ne durumdasın nasıl gidiyor cinsiyet belli oldu muEvet canım büyük ihtimalle belli olur hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah
Canım bu ara nedense bulantılarım arttı hiç rahat değilim bir sorun mu var acaba diye düşünmüyor değilim. Çünkü benım başlarda bu kadar yoktu. Cinsiyette belli değil canım göstermedi(bu yüzden kız olduğunu düşünüyorum) cuma günü tekrar gideceğim belli olur belkiİnşAllah cnm benim sen ne durumdasın nasıl gidiyor cinsiyet belli oldu mu
Bulantıları zaten zamanla artıyormuş canım tabi ben bilmiyorum ama öyle duydum iyi olmanıza sevindim hiç kötü bişey düşünme sen. Dediğin gibi belki kızdır sağlıklı hayırlı olsunda merak ettim sorayım dedimCanım bu ara nedense bulantılarım arttı hiç rahat değilim bir sorun mu var acaba diye düşünmüyor değilim. Çünkü benım başlarda bu kadar yoktu. Cinsiyette belli değil canım göstermedi(bu yüzden kız olduğunu düşünüyorum) cuma günü tekrar gideceğim belli olur belki
Öğrenince yazarım canım ama dediğim kız olduğunu düşünüyorum hissediyorumBulantıları zaten zamanla artıyormuş canım tabi ben bilmiyorum ama öyle duydum iyi olmanıza sevindim hiç kötü bişey düşünme sen. Dediğin gibi belki kızdır sağlıklı hayırlı olsunda merak ettim sorayım dedim
Hayırlısı olsun inşallah cnmÖğrenince yazarım canım ama dediğim kız olduğunu düşünüyorum hissediyorum