Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım bu ara nedense bulantılarım arttı hiç rahat değilim bir sorun mu var acaba diye düşünmüyor değilim. Çünkü benım başlarda bu kadar yoktu. Cinsiyette belli değil canım göstermedi(bu yüzden kız olduğunu düşünüyorum) cuma günü tekrar gideceğim belli olur belki 🤗
Cuma beni de etiketle muhakkak 🤩

Ne yaptin canım şimdi nasilsin muane oldunmu ınslh sıkıntılı bi durum değildir
Hayati tehliken var dediler sürekli kan sulandirici igne veriyorlar hamile oldugum için başka müdahale de bulunamayacagiz dedi doktorlar hala hastanedeyiz nefes almakta cok güçlük çekiyorum sanirim pıhtı akciğerlerde.
Sürekli ağrılarim oluyor

Hayati tehliken var dediler sürekli kan sulandirici igne veriyorlar hamile oldugum için başka müdahale de bulunamayacagiz dedi doktorlar hala hastanedeyiz nefes almakta cok güçlük çekiyorum sanirim pıhtı akciğerlerde.
Sürekli ağrılarim oluyor
Canım geçmiş olsun senın ne rahatsızlığın vardı ki sonra dan mı çıktı

Canım geçmiş olsun senın ne rahatsızlığın vardı ki sonra dan mı çıktı
Canim vücuda pıhtı atmış hic bir rahatsızlığım yoktu aslında sadece nabız yüksekliği vardi cumartesi günü aşırı artti pazar günü acile gittim.
Doktor testler yaptı kansızlık fln dedim herhalde var ondan böyleyim meğer vücutta pıhtı dolasiyormus acilden başka bir hastaneye sevk edildim.
Cumartesi günü eşimle kese görmeye gitmiştik sonrasında başladı böyle bir olay şuan hala hastanedeyim

Canim vücuda pıhtı atmış hic bir rahatsızlığım yoktu aslında sadece nabız yüksekliği vardi cumartesi günü aşırı artti pazar günü acile gittim.
Doktor testler yaptı kansızlık fln dedim herhalde var ondan böyleyim meğer vücutta pıhtı dolasiyormus acilden başka bir hastaneye sevk edildim.
Cumartesi günü eşimle kese görmeye gitmiştik sonrasında başladı böyle bir olay şuan hala hastanedeyim
Canım Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda sağlıcakla bebeğinle evine dönersin

Rabbim şifa versin inşaallah. Nasıl denk geldi öyle? Gebelikten mi kaynaklanıyormuş yoksa ?

Amin canım sağlıkla çıkarım insallah .
doktorlar onu bile dusunduler gebelikten mi kaynaklanıyor acaba dediler ilk gebeligim
Gebelikte pıhtılaşma sorunu olabiliyor. Bunu anlamak için genetik test yapıyorlar ya biliyorsundur sen de. Öyle birşey mi acaba? Neyse biran evvel nedenini bulup çözerler inşaallah 🤲

Çok şaşırtıcı gerçekten. Acaba covid mi geçirdin anlamadan?
Beni gecmis olsun diye arayan çoğu tanıdığım covid geçirenlerin çoğu pıhtılaşma sorunun olup hastaneye kaldırılıyor dediler
Covid geçirdin farketmedin mi dediler farketmemek elde mi bilmiyorum covidi..
Genetik test yaptilar mi bilmiyorum genetik test yaptılarsa hemen çıkmayabilir
Ben tüp bebek yaptirdigimda kanda pıhtılaşma oranına baktirdim fibrinojen deniliyor referans değeri aralığında gözüküyordu yani bir problem yoktu.

Beni gecmis olsun diye arayan çoğu tanıdığım covid geçirenlerin çoğu pıhtılaşma sorunun olup hastaneye kaldırılıyor dediler
Covid geçirdin farketmedin mi dediler farketmemek elde mi bilmiyorum covidi..
Genetik test yaptilar mi bilmiyorum genetik test yaptılarsa hemen çıkmayabilir
Ben tüp bebek yaptirdigimda kanda pıhtılaşma oranına baktirdim fibrinojen deniliyor referans değeri aralığında gözüküyordu yani bir problem yoktu.
Bazıları hiç anlamıyor ya covidi. Bu o pıhtılaşma değil canım. Gebelikte çıkıyor sadece. Daha önce kayıpların yoksa test yapmamışlardir. Şimdi nasılsın?

Bazıları hiç anlamıyor ya covidi. Bu o pıhtılaşma değil canım. Gebelikte çıkıyor sadece. Daha önce kayıpların yoksa test yapmamışlardir. Şimdi nasılsın?
Daha önce hiç hamile kalmadim belki de ondan yapmamislardir
Bugun biraz daha iyi hissediyorum kendimi oksijen aliyorum ..
bacaktan mi atti diye baktılar yarin bilgi verecekler

IMG_20210203_225523.jpg
kizlar PIHTILAŞMA testleri bunlar mı sadece? Normal mi ?

Daha önce hiç hamile kalmadim belki de ondan yapmamislardir
Bugun biraz daha iyi hissediyorum kendimi oksijen aliyorum ..
bacaktan mi atti diye baktılar yarin bilgi verecekler
Çok şükür verilmiş sadakan varmış canım. Allah daha iyi etsin seni inşaallah.

X