- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.521
Önce transfer testler şimdi ne güzel cinsiyetler belli oluyor benimde bir oğlum olacak kısmetse inşallah. Sağ salim doguralim hepimiz onun müjdesini de paylasalim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah senoşum Rabbim sağlıcakla oğluna kavuştursun inşaallah babası çok sevinmiştirÖnce transfer testler şimdi ne güzel cinsiyetler belli oluyor benimde bir oğlum olacak kısmetse inşallah. Sağ salim doguralim hepimiz onun müjdesini de paylasalim inşallah
oo hemde nasıl tatlilar dağıttı işyerinde insan neyi yoksa onu istiyor bir kızımız vardı çok şükür birde oğlumuz olacak kısmetse. Rabbim sanada gonlundekini nasip etsin çoğu baba malesef erkek meraklısıMaşallah senoşum Rabbim sağlıcakla oğluna kavuştursun inşaallah babası çok sevinmiştir
Ay ne güzel iki nimetin de tadına bakıcaksın desene bizimkisi kız çocuklarını da çok seviyor ya. Hayırlısını diliyoruz gönülden. Hayırlısı olsun inşaallahoo hemde nasıl tatlilar dağıttı işyerinde insan neyi yoksa onu istiyor bir kızımız vardı çok şükür birde oğlumuz olacak kısmetse. Rabbim sanada gonlundekini nasip etsin çoğu baba malesef erkek meraklısı
Tek başına bu yeterli değil , zaten bunlar normal çıkmış . Benimde bakılmıştı mthfr a1298c gibi değerlere ve homesisteinede bakmak lazım.Eki Görüntüle 2775670 kizlar PIHTILAŞMA testleri bunlar mı sadece? Normal mi ?
Aynen canım heleki biz çok zor tedavilerle elde ettik rabbiminde izniyle. Buda bı heyecan işte kalp atışı cinsiyet en tatlı telaşlar rabbim kucagimiza almayı nasip etsin sağlıklaAy ne güzel iki nimetin de tadına bakıcaksın desene bizimkisi kız çocuklarını da çok seviyor ya. Hayırlısını diliyoruz gönülden. Hayırlısı olsun inşaallah
Amiiin doğum müjdesi verdiğimiz günleri de görürüz inşaallahAynen canım heleki biz çok zor tedavilerle elde ettik rabbiminde izniyle. Buda bı heyecan işte kalp atışı cinsiyet en tatlı telaşlar rabbim kucagimiza almayı nasip etsin sağlıkla
İnşallah canım inşallahAmiiin doğum müjdesi verdiğimiz günleri de görürüz inşaallah
Canım yasemin hocadan olumlu sonuç aldın mımerhabalar bende yarın yasemin çekmez ile tüp bebeğe başlıyorumm bunu görünce çok mutlu oldum bende çok sevdim kendisinii. nasıl gitti süreciniz kaçıncı gün embriyosunu tek mi çift mi koydu? silik çizginizi gördüm çok mutlu oldum sağlıkla doğsun/ doğsunlar inşallah
Canım sonuç ne oldu. Yasemin Çekmez Di doktorun değil mi. Memnun Kaldın mıBu arada 5.gun embriyosu 2 transfer ve taze transfer yapildi
çok şükür pozitifi gördüm kanda beta takibi yapıyorum inşallah sağlıkla devam ederCanım yasemin hocadan olumlu sonuç aldın mı
İnşaAllah kuzumçok şükür pozitifi gördüm kanda beta takibi yapıyorum inşallah sağlıkla devam eder
Merhaba herkesin gebeliğini tebrik ederim dilerim sağlıkla ilerler olmayanlara daRabbim tez vakitte nasip etsin inşallah.Catlatma iğnesi ovitrelle. Bide gonapeptyl igne var o da yardımcı oluyor. Ben opudan 2 gün önce 2 gonapeptyl 1 ovitrelle vuruldum. Transfer sonrasi da 3. gün 1 gonapeptyl daha vurulmuşum. Merak ettiğin sorunun cevabi budur umarım bazı doktorlar gonapeptyl vermiyor. Ama transfer sonrasi o iğne embriyonun zarindan ayrilip daha kolay tutunmasini sağlıyormus
Merhaba seninde tedavin hayırlı olsun inşallah sende pozitifi görürsün canım gonapeptyl hcg etkisi yaratmıyor ovitrelle yapıyor onu ve trans sonrasi 4. Güne etkisi kalmıyor. Ben ilk 4. Gün çok silik çizgi ile öğrendim. Günden güne daha da koyulasti.. Eger gebelik yoksa minicik bile silik çizgi olmuyor sen test yaptın mııMerhaba herkesin gebeliğini tebrik ederim dilerim sağlıkla ilerler olmayanlara daRabbim tez vakitte nasip etsin inşallah.
alkalonshem canım benim tedavim birebir seninle aynı oldu bugün trans sonrası 4. Gün. Acaba sen erken dönem idrar testi yaptın mı? Kaçıncı günde pozitifi gördün? 3. Gün gonapeptyl vurduğumuzdan hcg yi yükseltecektir diye düşünüp erken test yapmak doğru olur mu bilemedim
Teşekkürler Hayır canım yapmadım testlerim kargoda bir arkadaşım bizimle aynı tedavi şeklindeyken 5. Günde öğrendi . Sen de böyle yazınca heyecanlandım. Onun gebeliği ikiz ondan o kadar erkendir diye düşündüm. Sen? İkiz misin tek bebek mi? Ben çift embriyo transferi oldumMerhaba seninde tedavin hayırlı olsun inşallah sende pozitifi görürsün canım gonapeptyl hcg etkisi yaratmıyor ovitrelle yapıyor onu ve trans sonrasi 4. Güne etkisi kalmıyor. Ben ilk 4. Gün çok silik çizgi ile öğrendim. Günden güne daha da koyulasti.. Eger gebelik yoksa minicik bile silik çizgi olmuyor sen test yaptın mıı
Benimki tek canım tek transfer olmuştum testler Hcg 20 üstü gösteriyor. Benimkide galiba o civardaydi üstelik benim hcg diger arkadaşlara göre düşük ilerledi. 6. Gün verdigim kan tahlilinde 46 çıkmıştı hcg'm inşallah seninkisi ikiside tutmuştur. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinTeşekkürler Hayır canım yapmadım testlerim kargoda bir arkadaşım bizimle aynı tedavi şeklindeyken 5. Günde öğrendi . Sen de böyle yazınca heyecanlandım. Onun gebeliği ikiz ondan o kadar erkendir diye düşündüm. Sen? İkiz misin tek bebek mi? Ben çift embriyo transferi oldum
merhaba canım bayadır girmiyordum , şimdi gördüm :) ben halã transfer olamadım :/ ama bu ayın 24 inşallah olacağımpembiss123 canım senin durum ne oldu topik uğurlu geldi bize inşallah sanada gelmiştir ne asamadasin
Hayırlı haber ver inşallah bizlere geç olsun temiz olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun sanamerhaba canım bayadır girmiyordum , şimdi gördüm :) ben halã transfer olamadım :/ ama bu ayın 24 inşallah olacağım
amiinn canımm en büyük duam bu ♥Hayırlı haber ver inşallah bizlere geç olsun temiz olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun sana