- 1 Kasım 2020
- 102
- 241
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.061
Insallah canimHadi ilk müjdeyi senden alalım inşaallah canım
Yok acele etmiyorum merak ettim sadece belkide hiç embriyo kalmayacak bilmiyoruz ki hayrılısı olsun o yüzdencanım benim daha çok gençsin üstelik yeni başladın acele etme derim. tek olsa da tutunması önemli
Cqjim cok teşekkür ederim.insallah oyle olurHayırlısı olsun canımçok sevindim senin adına. Her zaman umut var, sürecini bize de anlat. Belki hen başlarlar gene
O zamn 10.gun çıkarBenim 3.gun embriyosu canım. Cok erken çıkmaz ama bu kadar da geç çıkmazbakalım 14 gün dayanicam mi
Kalir kalir iyi dusunup iyiyi cekiyoruz hayirlisi olsun hakkinozda insallahYok acele etmiyorum merak ettim sadece belkide hiç embriyo kalmayacak bilmiyoruz ki hayrılısı olsun o yüzden
Ohh şahaneeeKızlar hastaneden çıktık şimdi14 yumurta toplanmış 12 tanesi olgunmuş, şükürler olsun inşallah çok güzel döllenirler
Aminn inşallahhYaaaaaa allahım ikimiz de güzel sorun çıkmadan transfer olalım. Sen nerede yaptiriyorsun
Hem de nasilTerbiyesizler
5.gün embriyosu kaçıncı gün belli olur . taze transferimde 5.gündü 10 gün sonra test yap dedilerO zamn 10.gun çıkar14e kadar beklemek biraz zor olabilir canım. Allah sabır versin
5. Gün embriyosu 1 hafta sonra çıkıyor canım.5.gün embriyosu kaçıncı gün belli olur . taze transferimde 5.gündü 10 gün sonra test yap dediler
Yaaaa hadi hayırlı olsunnn.. bebişlere iyi bak annesiiiKızlar bebisleri aldım, şimdi odada uzanıyorum, çok kolay bi işlendi. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Benimde aralığa kaldıııı sayfa açtımm kızlarrrrrBenim de aynen öyle
Aralık grubu varsa kol kola girip oraya geçelim
aaa o kadar erken mi çıkıyor bilmiyordum . dondurulmuş olunca fark ediyor mu5. Gün embriyosu 1 hafta sonra çıkıyor canım.
Yok canım dondurulmuşta 1 hafta sonra çıkan sonuç daha doğrudur. Taze transferde çatlatma ignesinin etkisi olabiliyor çünküaaa o kadar erken mi çıkıyor bilmiyordum . dondurulmuş olunca fark ediyor mu
sagol canımYok canım dondurulmuşta 1 hafta sonra çıkan sonuç daha doğrudur. Taze transferde çatlatma ignesinin etkisi olabiliyor çünkü
t cizgisi c den koyu ise hamile oldugu gösteriyot ovulasyonda . ama c den cok koyu olacak c silik olacakHanimlar sizce ovulasyon testiyle gebelik belli olur mu dayanamayip yaptim koyu cizgi cikti
Soyanın faydasını duymuştum. Yaptır gitsin. Extra takviyeden zarar gelmezÇok çok sag olunkızlar şimdi hemşire söyledi takviye edici gida içeren serum varmış, zeytinyağı soya vb içerik varmış. Siz hiç duydunuz mu yaptırayım mi serumu, 350 TL serum
Ben daha transfer olmadan heyecanlanıyorum ya5. Gün embriyosu 1 hafta sonra çıkıyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?