Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yarın sabah ilk idrarla yap canım elinde test bulundur
Inşallah canım yarın da yapcam inşallah:)
Insalllah öyledir ya ben yine de fazla umutlanmayim çünkü 2 saat sonra gördüm:) bende yıllardır kaç tane test yaptım ama 1 tanesinde yamuk bi çizgi görmüştüm. Test bozukmuş ama bu duz :) insallah vardır da çıkar
Tatlım çok az çıkmış ama görünüyor ikinci çizgi. Ben hiç idrar testi yapmadım tüp bebek sürecinde ama inşallah miniğin sımsıkı tutunmuştur
Inşallahhh

İçin içine sığmıyor değil mi inşallah hayırlısıyla Allah dualarımızı boşa salmasın

İçin içine sığmıyor değil mi inşallah hayırlısıyla Allah dualarımızı boşa salmasın
Evet Ya ben hep olumsuz düşünüyordum. Yani şuanda bile sevindim ama hani varmış olmuş gibi sevinmedim sadece olumsuz düşüncemi kısmen azaltacak kadar biraz sevindim

Ara ara bende de oluyor ama hep progestan fitilden sonra oluyor gibi geldi ben ona yordum. Endişelenme daha da fazla su iç ben öyle yaptım daha rahatım.
Canim, bende öyle hissediyorum, bu fitili iceri ittiriyoruz ya, belki ozaman vajina kuru oldugundan dolayi biraz irrite olmustur

Canim, bende öyle hissediyorum, bu fitili iceri ittiriyoruz ya, belki ozaman vajina kuru oldugundan dolayi biraz irrite olmustur
Muhtemelen bide çok şiş zor itiyorum zaten bende en iyisi su içmektir dedim günlük 3 lt içiyorum biraz rahatlattı hep olmuyor gene de kontrolün yakınsa gidince yoksa da arayıp doktora söyle istersen insan çok tedirgin oluyor.

Kontrolume daha 1 haftaya var, arasam daha iyi belki

Kizlar bugun 3 günüm iş yapmiyorum wma ayakta dururken belime ve kasıklarıma inanılmaz bir ağrı girdi kendimi yatağa attim. Sidettli ağrı yasayann oldu mu aranızda :-( yatınca geçti şimdi

Ya görüyorum diyin görüyorsanız görmüyorsanız diyin kızım salak misin git bi göz doktoruna
Canım çık sitres yapma keşke dayanabilseydin sonra yapsaydın. Ama olsun içini ferah tut daha erken ama testi ilk attığında silik çizgi yok ilk 10 dakikadan sonra kurudukça yalancı ikinci çizgi çıkabiliyor on dakikadan sonra test geçersiz sayılır. Ama daha çok çok erken zaten moralini bozmak için söylemiyorum da sadece bil diye bu şekilde daha önce çok yanıldım çünkü inşallah kanda pozitifi görürsün Ve diğer yapacağın idrar testlerinde de ikinci çizgi hemen belirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…