- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.061
Ayy hadi inşallah canım hafif belli gibi sanki ama bilemiyorum şimdi ümitlendirmekte istemem ama en güzel sonuç kan inşallah orda pozitif olurHeyyyy nolur koşun bakın hayal mi goruyorummmmmEki Görüntüle 2740976
Yaaaa gördün müAyy hadi inşallah canım hafif belli gibi sanki ama bilemiyorum şimdi ümitlendirmekte istemem ama en güzel sonuç kan inşallah orda pozitif olur
Gördün mu Ya?Hayirliii olsun canim
Yaaa harikaaaa hayırlı olsun çok sevindim adına darısı başımızaHeyyyy nolur koşun bakın hayal mi goruyorummmmmEki Görüntüle 2740976
Ya görüyorum diyin görüyorsanız görmüyorsanız diyin kızım salak misin git bi göz doktorunaYaaa harikaaaa hayırlı olsun çok sevindim adına darısı başımıza
Gördüm canım bende bakışta fark ediliyor biraz inşallah en iyi sonucunda duyarızYaaaa gördün mü
Silik bir ikinci cizgi gördum evetGördün mu Ya?
Görüyorum valla billahaYa görüyorum diyin görüyorsanız görmüyorsanız diyin kızım salak misin git bi göz doktoruna
Inşallah canım benim hepimize nasıp olsunGördüm canım bende bakışta fark ediliyor biraz inşallah en iyi sonucunda duyarız
Ya söyle bisey Ben 2 buçuk senelik evliyim ve nerdeyse 50 60 test yapmışımdırSilik bir ikinci cizgi gördum evetama ne kadar sonra cikti?
Oy ağzına kurbanGörüyorum valla billaha
Ben inaniyorum, insallah bebisindir! Sana simsiki tutunmusdurInşallah canım benim hepimize nasıp olsun
Ya söyle bisey Ben 2 buçuk senelik evliyim ve nerdeyse 50 60 test yapmışımdırkuruma çizgisi de olsa hicbir zaman çizgiye rastlamadim birinde idrarı fazla damlarmışım yamuk bi çizgi çıkmıştı 50 60 testin içinden. Hayırlısı olur Inşallah kuruma çizgisi de olabilir elbet ama inşallah değil-dir.
Oy ağzına kurban
Aynen var canım gözüküyor değerin yüksek çıkacak demekkiHeyyyy nolur koşun bakın hayal mi goruyorummmmmEki Görüntüle 2740976
Inşallah inşallah canım benim ard arda öğrenelim insallahBen inaniyorum, insallah bebisindir! Sana simsiki tutunmusdur
Abla inşallah kuruma çizgisi olmasınAynen var canım gözüküyor değerin yüksek çıkacak demekki
Yapmadim canım bekledim. 8.gun kan verdimÖncesinde yapmamistin sanırım sen dimi :) ?
Insalllahhh kuruma çizgisi değildirCanım. Çok silik var gibi
Yarın sabah ilk idrarla yap canım elinde test bulundurInsalllahhh kuruma çizgisi değildir
Benım 4. Gun 1 saat sonra boyle çizgi çıktı 5. Gun daha erken çıktı 6. Gunde çıkınca kan verdim 44 çıkmıştı hala kan vermedim daha cumayı bekliyorum senın şimdi 20 lerde falan değerin bence ha kıruma çizgiside yıllardır yapıyorum yoksa hiç çıkmamıştı yanıHeyyyy nolur koşun bakın hayal mi goruyorummmmmEki Görüntüle 2740976
Tatlım çok az çıkmış ama görünüyor ikinci çizgi. Ben hiç idrar testi yapmadım tüp bebek sürecinde ama inşallah miniğin sımsıkı tutunmuşturHeyyyy nolur koşun bakın hayal mi goruyorummmmmEki Görüntüle 2740976
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?