• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Gördüm canım bende bakışta fark ediliyor biraz inşallah en iyi sonucunda duyarız 🤲🏻❤️
Inşallah canım benim hepimize nasıp olsun
Silik bir ikinci cizgi gördum evet 💕 ama ne kadar sonra cikti?
Ya söyle bisey Ben 2 buçuk senelik evliyim ve nerdeyse 50 60 test yapmışımdır:D kuruma çizgisi de olsa hicbir zaman çizgiye rastlamadim birinde idrarı fazla damlarmışım yamuk bi çizgi çıkmıştı 50 60 testin içinden. Hayırlısı olur Inşallah kuruma çizgisi de olabilir elbet ama inşallah değil-dir.
Görüyorum valla billaha 😂
Oy ağzına kurban😍😂😂

Inşallah canım benim hepimize nasıp olsun

Ya söyle bisey Ben 2 buçuk senelik evliyim ve nerdeyse 50 60 test yapmışımdır:KK70: kuruma çizgisi de olsa hicbir zaman çizgiye rastlamadim birinde idrarı fazla damlarmışım yamuk bi çizgi çıkmıştı 50 60 testin içinden. Hayırlısı olur Inşallah kuruma çizgisi de olabilir elbet ama inşallah değil-dir.

Oy ağzına kurban😍😂😂
Ben inaniyorum, insallah bebisindir! Sana simsiki tutunmusdur💕

Heyyyy nolur koşun bakın hayal mi goruyorummmmmEki Görüntüle 2740976
Benım 4. Gun 1 saat sonra boyle çizgi çıktı 5. Gun daha erken çıktı 6. Gunde çıkınca kan verdim 44 çıkmıştı hala kan vermedim daha cumayı bekliyorum senın şimdi 20 lerde falan değerin bence ha kıruma çizgiside yıllardır yapıyorum yoksa hiç çıkmamıştı yanı

Back