• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kuruma çizgisi die bişi yok canım varsa çıkıyor yoksa çıkmıyor. Okadar test yaptım hamile olmaıdğımda hiç kuruma çizgisi görmedim
Kuruma çizgisi die bişi yok canım varsa çıkıyor yoksa çıkmıyor. Okadar test yaptım hamile olmaıdğımda hiç kuruma çizgisi görmedim
Ben çok yaşadım maalesef kuruma çizgisi olayını yani öyle bir durum var çok ümitlenmiştim tabi başta nerden bileyim kuruma çizgisi diye :( İnşallah sizler yaşamazsınız tabi ama benim başıma çok defa geldi 😞

Yok onu demek istemedim :) benim dondurulmuş embriyo zaten ama sadece 2 embriyom vardı onlar da transfer oldu başka embriyom yok demek istedm
Himm ben yanlis anlamisim tutacak inslalah ben inaniyorum canim yeterki stres yapma sonucta icinde bi bebek olma yolunda can var Rabbim kunfeyekun der olur insallah bol bol dua elimizden gelen bu🤗🤗

Canım çık sitres yapma keşke dayanabilseydin sonra yapsaydın. Ama olsun içini ferah tut daha erken ama testi ilk attığında silik çizgi yok ilk 10 dakikadan sonra kurudukça yalancı ikinci çizgi çıkabiliyor on dakikadan sonra test geçersiz sayılır. Ama daha çok çok erken zaten moralini bozmak için söylemiyorum da sadece bil diye bu şekilde daha önce çok yanıldım çünkü inşallah kanda pozitifi görürsün 🙏💙 Ve diğer yapacağın idrar testlerinde de ikinci çizgi hemen belirir inşallah
Inşallah canım bende pek umutlanmak istemiyorum :)
Himm ben yanlis anlamisim tutacak inslalah ben inaniyorum canim yeterki stres yapma sonucta icinde bi bebek olma yolunda can var Rabbim kunfeyekun der olur insallah bol bol dua elimizden gelen bu🤗🤗
Aminnn inşallah Rabbim hepimize nasıp etsin 🤲

Inşallah oyledir çok isterim öyle olmasını ama hani derler ya annelik bebeğin rahme düştüğü gün hissedilir diye benim hicbir duygusal hissim yok 🤷‍♀️

Şimdi yaptım yine kalbim kadar tertemiz bembeyaz😂😂 yok yani o değil şaşı olcam çizgi görmeye uğraşayım diye :KK70: coooook hafif belli belirsiz bisey görüyorum o da psikolojiktir :KK70:
5. Gün göremeyen kaç arkadaş hamile biliyor musun? Ciddiye alma sonucu. Aldın mı hevesini 😁

Inşallah oyledir çok isterim öyle olmasını ama hani derler ya annelik bebeğin rahme düştüğü gün hissedilir diye benim hicbir duygusal hissim yok 🤷‍♀️

Şimdi yaptım yine kalbim kadar tertemiz bembeyaz😂😂 yok yani o değil şaşı olcam çizgi görmeye uğraşayım diye :KK70: coooook hafif belli belirsiz bisey görüyorum o da psikolojiktir :KK70:
Bide sabahın köründe yapmışsın testi Allah'ım :olamaz: geçkalk geç yapdiye konuşmuştuk.

Bide sabahın köründe yapmışsın testi Allah'ım :olamaz: geçkalk geç yapdiye konuşmuştuk.
Aynen ya ben sabah yaptiklarim benim sabah kalkar kalkmaz yaptiklarim daha silik olurdu su icmeden sonraki idrarla yapardim mesela sabah namaza kalkiyorudm 7 bucuk sonra tuvalete kalkardim yapmazdim sonra az su ile ilaci icip ignemi yapardım sonra 2 3 saat daha uyur kalkınca yapıyordum 😊 vede dedigim gibi bende 5.gun hic silik dahi yoktu

Aynen ya ben sabah yaptiklarim benim sabah kalkar kalkmaz yaptiklarim daha silik olurdu su icmeden sonraki idrarla yapardim mesela sabah namaza kalkiyorudm 7 bucuk sonra tuvalete kalkardim yapmazdim sonra az su ile ilaci icip ignemi yapardım sonra 2 3 saat daha uyur kalkınca yapıyordum 😊 vede dedigim gibi bende 5.gun hic silik dahi yoktu
Sen bu işleri biliyorsun beybi 😎

Kızlarmerhaba bugun 8. Gün 2 gün önce 44 çıkmıştı sonucumm

Eklentiler

• IMG_20201216_122405.jpg
    IMG_20201216_122405.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 51
Back