- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
- #20.121
Oo çok güzel canım gözün aydınKızlarmerhaba bugun 8. Gün 2 gün önce 44 çıkmıştı sonucumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo çok güzel canım gözün aydınKızlarmerhaba bugun 8. Gün 2 gün önce 44 çıkmıştı sonucumm
Allah razı olsun 3 katından fazla artmış çogul olabilirmi acabaOo çok güzel canım gözün aydın
Evet bir hamisimiz daha var maşallah hiç umudum olmasa da darısı başıma Ya RabbimKızlarmerhaba bugun 8. Gün 2 gün önce 44 çıkmıştı sonucumm
Oyy maşallah minnak kuzu ayağını sürüsün söyle de annesi :))Kızlarmerhaba bugun 8. Gün 2 gün önce 44 çıkmıştı sonucumm
Amiin inşallahhhhEvet bir hamisimiz daha var maşallah hiç umudum olmasa da darısı başıma Ya Rabbim
Hadi hayırlısı:))Canım görünen köy kılavuz istemez. İnşallah devamı gelir ama bence kesin var
İnşallah devam eder teyzesi devamı size gelsinOyy maşallah minnak kuzu ayağını sürüsün söyle de annesi :))
Aminnn inşallah tüm isteyenlerle beraber :) ne hissediyorsun?İnşallah devam eder teyzesi devamı size gelsin
Sevinemiyorum ki daha bişey hissedemiyorumAminnn inşallah tüm isteyenlerle beraber :) ne hissediyorsun?
Yaa insan böyle oluyormuş herkes öyle diyor bakalım bize nasip olursa biz nasıl inancazS
Sevinemiyorum ki daha bişey hissedemiyorum
Aynenn valla sevınemıyom bileeYaa insan böyle oluyormuş herkes öyle diyor bakalım bize nasip olursa biz nasıl inancaz
Belli olmaz canım benimde 12.gün 800lerde filan dı kan vermedim ama 2 katı artışla öyle oluyordu tek amaAllah razı olsun 3 katından fazla artmış çogul olabilirmi acaba
Ayyy hadi inşallah sağlıkla görürsün yavrunu inşallah her şey yolunda gider güzel haberler ver bizlere deInsallah saglikli hayirli kucagimiza almamiz nasip olur hepimizin benimde bugun kese randevum var dualarinizi beklerim
Sen nezaman transfer olmuştun canım 11indemiydikızlar bugün vajinal muayene oldum doktor 6+2 olduğumu söyledi ama bebek çok küçük dedi kalp ritmi görünüyor dedi ama 10 gün sonra çağırdı bunu yaşayan var mı bu sorun mu
Canım ya çok şükür ne güzel artmış hayırlı olsun bizim transfer aynı gündü seni görünce benimde kan baktırasım geldi ne güzel Ümit oldun çok sevindim çok güzel artmış maşallah msşallahKızlarmerhaba bugun 8. Gün 2 gün önce 44 çıkmıştı sonucumm
evet canım değerim 64 tü ilk geç gördüm keseyiSen nezaman transfer olmuştun canım 11indemiydi
1 hafta geriden geliyordur o bence bende 6+3 üm 19unda transfer oldum. Bebek gelişimi ile ilgili ne dedievet canım değerim 64 tü ilk geç gördüm keseyi
çokta birşey demedi devlat malum daha çok küçük dedi yeni gelişiyor gibi birşey dedi1 hafta geriden geliyordur o bence bende 6+3 üm 19unda transfer oldum. Bebek gelişimi ile ilgili ne dedi