- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.101
Kuruma çizgisi die bişi yok canım varsa çıkıyor yoksa çıkmıyor. Okadar test yaptım hamile olmaıdğımda hiç kuruma çizgisi görmedimKuruma çizgisi die bişi yok canım varsa çıkıyor yoksa çıkmıyor. Okadar test yaptım hamile olmaıdğımda hiç kuruma çizgisi görmedim
Himm ben yanlis anlamisim tutacak inslalah ben inaniyorum canim yeterki stres yapma sonucta icinde bi bebek olma yolunda can var Rabbim kunfeyekun der olur insallah bol bol dua elimizden gelen buYok onu demek istemedim :) benim dondurulmuş embriyo zaten ama sadece 2 embriyom vardı onlar da transfer oldu başka embriyom yok demek istedm
HeeYok yanlış anlaşıldım:) benim dondurulmuş embriyo ama geriye kalan dondurulmuş başka embriyom yok demek istedim
Inşallah canım bende pek umutlanmak istemiyorum :)Canım çık sitres yapma keşke dayanabilseydin sonra yapsaydın. Ama olsun içini ferah tut daha erken ama testi ilk attığında silik çizgi yok ilk 10 dakikadan sonra kurudukça yalancı ikinci çizgi çıkabiliyor on dakikadan sonra test geçersiz sayılır. Ama daha çok çok erken zaten moralini bozmak için söylemiyorum da sadece bil diye bu şekilde daha önce çok yanıldım çünkü inşallah kanda pozitifi görürsünVe diğer yapacağın idrar testlerinde de ikinci çizgi hemen belirir inşallah
Aminnn inşallah Rabbim hepimize nasıp etsinHimm ben yanlis anlamisim tutacak inslalah ben inaniyorum canim yeterki stres yapma sonucta icinde bi bebek olma yolunda can var Rabbim kunfeyekun der olur insallah bol bol dua elimizden gelen bu
Hahahah abla sen çok umutlandiriyon beni yaHeeneyse bu olacak zaten sıkıntı yapma
Ya Teşekkür ederim inşallah senin izinden gideriz transfer olupta sonuç bekleyen herkesle beraberAdet gunum geldiginde canjm
Umut etmekte Allah’tandırInşallah canım bende pek umutlanmak istemiyorum :)
Aminnn inşallah Rabbim hepimize nasıp etsin❤
5. Gün göremeyen kaç arkadaş hamile biliyor musun? Ciddiye alma sonucu. Aldın mı hevesiniInşallah oyledir çok isterim öyle olmasını ama hani derler ya annelik bebeğin rahme düştüğü gün hissedilir diye benim hicbir duygusal hissim yok
Şimdi yaptım yine kalbim kadar tertemiz bembeyazyok yani o değil şaşı olcam çizgi görmeye uğraşayım diye coooook hafif belli belirsiz bisey görüyorum o da psikolojiktir
Hepimizin en yakın zamanda inşallah:)Umut etmekte Allah’tandırRabbim kucağınızı doldursun inşallah sağlıkla
Bide sabahın köründe yapmışsın testi Allah'ımInşallah oyledir çok isterim öyle olmasını ama hani derler ya annelik bebeğin rahme düştüğü gün hissedilir diye benim hicbir duygusal hissim yok
Şimdi yaptım yine kalbim kadar tertemiz bembeyazyok yani o değil şaşı olcam çizgi görmeye uğraşayım diye coooook hafif belli belirsiz bisey görüyorum o da psikolojiktir
Inşallah dediginiz gibi olur5. Gün göremeyen kaç arkadaş hamile biliyor musun? Ciddiye alma sonucu. Aldın mı hevesini
Napiyim erken kalkıyorum ama benBide sabahın köründe yapmışsın testi Allah'ımgeçkalk geç yapdiye konuşmuştuk.
Insallah saglikli hayirli kucagimiza almamiz nasip olur hepimizin benimde bugun kese randevum var dualarinizi beklerimYa Teşekkür ederim inşallah senin izinden gideriz transfer olupta sonuç bekleyen herkesle beraber
Aynen ya ben sabah yaptiklarim benim sabah kalkar kalkmaz yaptiklarim daha silik olurdu su icmeden sonraki idrarla yapardim mesela sabah namaza kalkiyorudm 7 bucuk sonra tuvalete kalkardim yapmazdim sonra az su ile ilaci icip ignemi yapardım sonra 2 3 saat daha uyur kalkınca yapıyordumBide sabahın köründe yapmışsın testi Allah'ımgeçkalk geç yapdiye konuşmuştuk.
Sen bu işleri biliyorsun beybiAynen ya ben sabah yaptiklarim benim sabah kalkar kalkmaz yaptiklarim daha silik olurdu su icmeden sonraki idrarla yapardim mesela sabah namaza kalkiyorudm 7 bucuk sonra tuvalete kalkardim yapmazdim sonra az su ile ilaci icip ignemi yapardım sonra 2 3 saat daha uyur kalkınca yapıyordumvede dedigim gibi bende 5.gun hic silik dahi yoktu
Geç yatsaydın geç kalkardın napalımNapiyim erken kalkıyorum ama ben2 saat sonra biraz silik çizgiye dönüştü ama ciddiye almamaya çalışıyom:))
Hevesini alana kadar yap işte hergünInşallah dediginiz gibi oluryok alamadım hevesi
Canım görünen köy kılavuz istemez. İnşallah devamı gelir ama bence kesin varHahahah abla sen çok umutlandiriyon beni ya
Gözün aydın canım maşallah çok güzel artmışKızlarmerhaba bugun 8. Gün 2 gün önce 44 çıkmıştı sonucumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?