• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnşallah bebeşin tutmuştur canım ne kadar çok kişi var idrarda çıkmayıp kanda çıkan üzülme ben cesaret edip yapamıyorum test valla 12günü bekleyeceğim artık inşallah o gün pozitif olur 🤲🏻
Inşallahhh olur hayırlısıyla. İnanın tek kendime değil heer zaman tüm isteyenlere nasıp et Rabbim die dua ediyorum

Inşallahhh olur hayırlısıyla. İnanın tek kendime değil heer zaman tüm isteyenlere nasıp et Rabbim die dua ediyorum
Amin canım evet burdaki ve bilmediğimiz bu durumları yaşayan tüm anne adaylarının hepsi pozitif olsun inşallah benim bel ağrım bacak ağrılarım bazen kalçam çok ağrıyor herkes böylemi aceba

Yok canim, ben cumaertesi bir test yapicam! Daha cok erken
Kan mi yapcan canım cumartesi?
Amin canım evet burdaki ve bilmediğimiz bu durumları yaşayan tüm anne adaylarının hepsi pozitif olsun inşallah benim bel ağrım bacak ağrılarım bazen kalçam çok ağrıyor herkes böylemi aceba
Evet ilaçların yan etkisiyledir muhtemelen bel kalça ağrısı bende iğneden dolayı.
Kizlar testleri yaparken erken gebelik testleri ile bakıyorsunuz değil mi ?
Valla ben normal kaset testle yapmıştım ama çıkmadı 5. Gun :D

Bende Hacettepe de tedavi gördüm 😉
Ben sonra bıraktım ama ilk transferde gidip gelirken pandemi süreci yüzünden hergün başka doktor kimse tam öykünü bilmiyor ben serdar hocaya gidiyodum aşılamamı o yapmıştı en baştan beri hep oydu oda pandemiden dolayı doğru düzgün gelmiyordu hastaneye çok sıkıntılı oldu o zaman hatta çok pişman oldum başladığıma çok zor bi süreçti benim için 🥺

Heyyyy nolur koşun bakın hayal mi goruyorummmmm
20201216_101542.jpg

Back