- Konu Sahibi pembiss123
- #20.081
Arkadaslar, bende vajina yanmasi var sabahtan... neden acaba.. korkuyorum enfeksiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara ara bende de oluyor ama hep progestan fitilden sonra oluyor gibi geldi ben ona yordum. Endişelenme daha da fazla su iç ben öyle yaptım daha rahatım.Arkadaslar, bende vajina yanmasi var sabahtan... neden acaba.. korkuyorum enfeksiyon
İnşallah birşey yoktur canım korkma doktoruna sor istersen bekli ilaçların etkisi olabilirArkadaslar, bende vajina yanmasi var sabahtan... neden acaba.. korkuyorum enfeksiyon
Inşallah canım yarın da yapcam inşallah:)Yarın sabah ilk idrarla yap canım elinde test bulundur
Insalllah öyledir ya ben yine de fazla umutlanmayim çünkü 2 saat sonra gördüm:) bende yıllardır kaç tane test yaptım ama 1 tanesinde yamuk bi çizgi görmüştüm. Test bozukmuş ama bu duz :) insallah vardır da çıkarBenım 4. Gun 1 saat sonra boyle çizgi çıktı 5. Gun daha erken çıktı 6. Gunde çıkınca kan verdim 44 çıkmıştı hala kan vermedim daha cumayı bekliyorum senın şimdi 20 lerde falan değerin bence ha kıruma çizgiside yıllardır yapıyorum yoksa hiç çıkmamıştı yanı
InşallahhhTatlım çok az çıkmış ama görünüyor ikinci çizgi. Ben hiç idrar testi yapmadım tüp bebek sürecinde ama inşallah miniğin sımsıkı tutunmuştur
İçin içine sığmıyor değil mi inşallah hayırlısıyla Allah dualarımızı boşa salmasınInşallah canım yarın da yapcam inşallah:)
Insalllah öyledir ya ben yine de fazla umutlanmayim çünkü 2 saat sonra gördüm:) bende yıllardır kaç tane test yaptım ama 1 tanesinde yamuk bi çizgi görmüştüm. Test bozukmuş ama bu duz :) insallah vardır da çıkar
Inşallahhh
Kuruma çizgisi die bişi yok canım varsa çıkıyor yoksa çıkmıyor. Okadar test yaptım hamile olmaıdğımda hiç kuruma çizgisi görmedimInşallah inşallah canım benim ard arda öğrenelim insallah
Abla inşallah kuruma çizgisi olmasın
Evet Ya ben hep olumsuz düşünüyordum. Yani şuanda bile sevindim ama hani varmış olmuş gibi sevinmedim sadece olumsuz düşüncemi kısmen azaltacak kadar biraz sevindimİçin içine sığmıyor değil mi inşallah hayırlısıyla Allah dualarımızı boşa salmasın
Bende görmedim ama olsun belki vardır bana denk gelmiştir dur Ben pek umutlanmayımKuruma çizgisi die bişi yok canım varsa çıkıyor yoksa çıkmıyor. Okadar test yaptım hamile olmaıdğımda hiç kuruma çizgisi görmedim
Canim, bende öyle hissediyorum, bu fitili iceri ittiriyoruz ya, belki ozaman vajina kuru oldugundan dolayi biraz irrite olmusturAra ara bende de oluyor ama hep progestan fitilden sonra oluyor gibi geldi ben ona yordum. Endişelenme daha da fazla su iç ben öyle yaptım daha rahatım.
Muhtemelen bide çok şiş zor itiyorum zaten bende en iyisi su içmektir dedim günlük 3 lt içiyorum biraz rahatlattı hep olmuyor gene de kontrolün yakınsa gidince yoksa da arayıp doktora söyle istersen insan çok tedirgin oluyor.Canim, bende öyle hissediyorum, bu fitili iceri ittiriyoruz ya, belki ozaman vajina kuru oldugundan dolayi biraz irrite olmustur
Olsun canim taze tutan da cok var morlaini yuksek tut modunu dusurmeHayırlısı olur inşallah ya dondurulmuş embriyo olmadığı için insan üzülüyor
Kontrolume daha 1 haftaya var, arasam daha iyi belkiMuhtemelen bide çok şiş zor itiyorum zaten bende en iyisi su içmektir dedim günlük 3 lt içiyorum biraz rahatlattı hep olmuyor gene de kontrolün yakınsa gidince yoksa da arayıp doktora söyle istersen insan çok tedirgin oluyor.
Yok onu demek istemedim :) benim dondurulmuş embriyo zaten ama sadece 2 embriyom vardı onlar da transfer oldu başka embriyom yok demek istedmOlsun canim taze tutan da cok var morlaini yuksek tut modunu dusurme
Bol bol su içmek lazım. Ben günde 4lt yakın su içiyorum. Belki bu sebepten yanma hiç hissetmedim.Canim, bende öyle hissediyorum, bu fitili iceri ittiriyoruz ya, belki ozaman vajina kuru oldugundan dolayi biraz irrite olmustur
Olabilir canim, aslinda baya su iciyorumda... ama baska bir belirti yok aslina, akinti veya kokk gibiBol bol su içmek lazım. Ben günde 4lt yakın su içiyorum. Belki bu sebepten yanma hiç hissetmedim.
Çok hafif ara ara bende de oluyor bence fitille alakalı çünkü ben kullandıktan sonra oluyor geneldeVajinada biraz yanma hissi olan var mi aranizda? Korkarim enfeksiyon oldu...
Benimde taze transfer hemde ilk tüp bebek tek embro da tuttu çok şükürHayırlısı olur inşallah ya dondurulmuş embriyo olmadığı için insan üzülüyor
Yok yanlış anlaşıldım:) benim dondurulmuş embriyo ama geriye kalan dondurulmuş başka embriyom yok demek istedimBenimde taze transfer hemde ilk tüp bebek tek embro da tuttu çok şükür
Canım çık sitres yapma keşke dayanabilseydin sonra yapsaydın. Ama olsun içini ferah tut daha erken ama testi ilk attığında silik çizgi yok ilk 10 dakikadan sonra kurudukça yalancı ikinci çizgi çıkabiliyor on dakikadan sonra test geçersiz sayılır. Ama daha çok çok erken zaten moralini bozmak için söylemiyorum da sadece bil diye bu şekilde daha önce çok yanıldım çünkü inşallah kanda pozitifi görürsün Ve diğer yapacağın idrar testlerinde de ikinci çizgi hemen belirir inşallahYa görüyorum diyin görüyorsanız görmüyorsanız diyin kızım salak misin git bi göz doktoruna