• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba herkese .
2 Aralık 2020 transfer günü
2 Adet 5. Gün Embrıyosu
11 Aralık kan testı pozıtıf cok sukur..
Rabbim hepımızın bebıslerını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
Merhaba canım. Benimde 1 Aralık transferim 2 adet 5.gun emrbiyosu benimde pozitif 😍 hayirlsii olsun gebeligin sağlıkla gelsin 🙏🏻

Takmaa bende senin gibiydim hatta ağlıyodum belirti yok hiç diye meğerse tutunmuş yavrum çok şükür 🧿 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kişiden kişiye değişiyor dinleme sen kendini pozitif ol inan olacağına 😉
Inşallah oyledir çok isterim öyle olmasını ama hani derler ya annelik bebeğin rahme düştüğü gün hissedilir diye benim hicbir duygusal hissim yok 🤷‍♀️
Yarin 5 olucak. Geç kalk bari sabahın köründe yapma 😂
Şimdi yaptım yine kalbim kadar tertemiz bembeyaz😂😂 yok yani o değil şaşı olcam çizgi görmeye uğraşayım diye :KK70: coooook hafif belli belirsiz bisey görüyorum o da psikolojiktir :KK70:

Progestan özellikle rahim hareketini kasılmaları durduruyormuş bunu yaparken bağırsakta aynı şekilde etkilendiği için hem gaz hem kabızlık yapıyormuş daha önce de bahsetmiştim bunu bu şekilde bende ilk transferimde baya şiddetli yaşadığımdan hacettepe de tedavimle ilgilenen hemşireye sormuştum da anlatmıştı. Hiç endişelenme çok doğal yani 😉
Bende Hacettepe de tedavi gördüm 😉

Eklentiler

• 20201216_084033.jpg
    20201216_084033.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 47
Evt gorunmuyor ama sıkma canini benimde 5.gün yaptigimda boyleydi once kana karisacak sonra idrara karisiyo moraalini bozma daha erken yarin yaparsin yine
Kağıdın yanında bi çizgi farkettim şuan bi bakar mısınız ama orda olmaması gerek dimi
Çıkıntı yermiş orası çizgi değil:(

Back