- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.041
İnşallah bebeşin tutmuştur canım ne kadar çok kişi var idrarda çıkmayıp kanda çıkan üzülme ben cesaret edip yapamıyorum test valla 12günü bekleyeceğim artık inşallah o gün pozitif olurHayırlısı olur inşallah ya dondurulmuş embriyo olmadığı için insan üzülüyor
Inşallahhh olur hayırlısıyla. İnanın tek kendime değil heer zaman tüm isteyenlere nasıp et Rabbim die dua ediyorumİnşallah bebeşin tutmuştur canım ne kadar çok kişi var idrarda çıkmayıp kanda çıkan üzülme ben cesaret edip yapamıyorum test valla 12günü bekleyeceğim artık inşallah o gün pozitif olur
Yok canim, ben cumaertesi bir test yapicam! Daha cok erken
Amin canım evet burdaki ve bilmediğimiz bu durumları yaşayan tüm anne adaylarının hepsi pozitif olsun inşallah benim bel ağrım bacak ağrılarım bazen kalçam çok ağrıyor herkes böylemi acebaInşallahhh olur hayırlısıyla. İnanın tek kendime değil heer zaman tüm isteyenlere nasıp et Rabbim die dua ediyorum
kocaeli canımSen hangi şehirdesin ??
Canim hic kendini uzme, daha erkenBugün 5.günüm silik dahi çıkmadı bembeyazyarın tekrar yapayım idrar testini
Ben normal gebelik testi yaptım canım transferin 7.gunu çıktı.Kizlar testleri yaparken erken gebelik testleri ile bakıyorsunuz değil mi ?
Ben normal testle baktım hep erken gebeliklere pek inanmıyorum normal kaset testlerden daha silik çıkıyorKizlar testleri yaparken erken gebelik testleri ile bakıyorsunuz değil mi ?
Kan mi yapcan canım cumartesi?Yok canim, ben cumaertesi bir test yapicam! Daha cok erken
Evet ilaçların yan etkisiyledir muhtemelen bel kalça ağrısı bende iğneden dolayı.Amin canım evet burdaki ve bilmediğimiz bu durumları yaşayan tüm anne adaylarının hepsi pozitif olsun inşallah benim bel ağrım bacak ağrılarım bazen kalçam çok ağrıyor herkes böylemi aceba
Valla ben normal kaset testle yapmıştım ama çıkmadı 5. GunKizlar testleri yaparken erken gebelik testleri ile bakıyorsunuz değil mi ?
Öncesinde yapmamistin sanırım sen dimi :) ?Ben normal gebelik testi yaptım canım transferin 7.gunu çıktı.
Ben sonra bıraktım ama ilk transferde gidip gelirken pandemi süreci yüzünden hergün başka doktor kimse tam öykünü bilmiyor ben serdar hocaya gidiyodum aşılamamı o yapmıştı en baştan beri hep oydu oda pandemiden dolayı doğru düzgün gelmiyordu hastaneye çok sıkıntılı oldu o zaman hatta çok pişman oldum başladığıma çok zor bi süreçti benim içinBende Hacettepe de tedavi gördüm
Yok canim evde idrar testiKan mi yapcan canım
Az önceki testte silik çizgiyi gordummmmmmYok canim evde idrar testicumaertesi bende 7 gun oluyor
Sende var canım ama çok aceleciyim sanırım birde doktora yazmışsın yapma böle şeyler. Sen kesin hamiş sin sölimAz önceki testte silik çizgiyi gordummmmmm
Testini atar öısın canım bi bakalımAz önceki testte silik çizgiyi gordummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?