Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben kese için gittiğimde vajinal baktı. 13. Haftaya kadar da vajinal bakıyormuş hatta Bi sıkıntı olmadı zaten çok ilerlemiyor korkmayın.

Hanımlar çok heyecanlıyım bu sıralar :) 3 yıl sonra pes ettiğim tüp bebek serüvenime geri dönüyorum.. 3 yıl önce 2 kere denedim olmadı ben de pes ettim ama eski doktorum Dr.Çağdaş Aslan’ı tvde görüp aramaya karar verdim, kendi kliniğini kurmuş nişantaşında, cumartesi muayene oldum hemen başlayalım dedi bu hafta kontrole gidip takibe başlıyorum, siz bu dönemde bisey yaptınız mı ekstra noolur bana fikir verin, Çağdaş Aslan’a tüp bebek yaptıran var mı? Ben eski yerinde çok başarılı diye duymustum ama orda ona gitmek nasip olmadı belki de simdi olmasında bir hayır vardır..

Hoşgeldin canım umarım herşey gönlünce olur

merhaba arkadaslar, bende tüp bebek araştırmasındayım. hangi merkezde yaptırıyorsunuz ve ücret ortalama ne kadar acaba destek olabilirmisiniz

Hayırlı olsun canim, inşallah herşey yolunda ilerler.
Teşekkür ederim canım amin inşallah hepimizin gönlünden geçen duaları kabul olsun inşallah
Amin canım inşallah

Merhaba herkese .
2 Aralık 2020 transfer günü
2 Adet 5. Gün Embrıyosu
11 Aralık kan testı pozıtıf cok sukur..
Rabbim hepımızın bebıslerını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…