Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne siliniyo ne koyulaşıyo sanki bugün 9.gün kan için erken ama çok tedirginim beklemekten başka çarem yokBenimki transfer sonrası değildi ama toplamada iğne yapıldı çatlatma ondan olabilir 10.güns3 kanda çıkar zaten azda olsa canım istersen kan ver
Kaçıncı gün çatlatms iğnesi vuruldunuz?Merhaba hanımlar 31 aralıkta 3.gün taze embriyo transferi oldum dayanamayıp 6. Günde kan testi yaptırdım beta hcg 0.1 cıktı 12 . Günde tektarar test vermeye gideceğim sizce heveslenmelimiyim olan varmı 6.günde 0.1 cıkıp 12 günde yüksek cıkma şanaı varmı ilk tüp bebek deneyimim
Seninle aynı durumdayız sanırım 6 ocakta transfer oldum 3. Gün taze embriyo 10 ocakta çatlatma vuruldum tekrar sonuç günüm ayın 20 siBenim siliklik hiç bitmedi az önce yaptım yine silik çıktı bugün iğnenin 6. Günü acaba yarın şekillenir mi, yarın transfer günü hariç 10.gün , hiç umudum kalmadı
6 ocak saat 10.30 transferim oldu de bi de, düşüp bayuılayım tarihleri mız tıpatıp aynı. Test yaaptın mı hiç?Seninle aynı durumdayız sanırım 6 ocakta transfer oldum 3. Gün taze embriyo 10 ocakta çatlatma vuruldum tekrar sonuç günüm ayın 20 si
Yok saat 12 gibiydi transfer . Yapıyorum ama silik çizgi çatlatmanın etkisi devam ediyor hala6 ocak saat 10.30 transferim oldu de bi de, düşüp bayuılayım tarihleri mız tıpatıp aynı. Test yaaptın mı hiç?
Aynen benim de öyle. 20 sinden önce anlayamayacağız galiba yaaa. Acayip gerginim. Bir yanım olmadı tutmadı diyo diğer yanım umut kasıyoYok saat 12 gibiydi transfer . Yapıyorum ama silik çizgi çatlatmanın etkisi devam ediyor hala
Aynı şekilde var gibide yok gibide anlayamıyorum 17 si regli günüm bakalım Nolcak testten önceAynen benim de öyle. 20 sinden önce anlayamayacağız galiba yaaa. Acayip gerginim. Bir yanım olmadı tutmadı diyo diğer yanım umut kasıyo
Normalde 12.günü test istiyolar bizim çatlatma iğnesi transferden 4 gün sonra yapıldığı için mi 20 sine sarktı acaba? Ağrın sızın var mı? Benim belim ağrıyo hafif de kasıklarım sanki adet olacağm gibi bugün. Bi geçiyor bi başlıyoYok saat 12 gibiydi transfer . Yapıyorum ama silik çizgi çatlatmanın etkisi devam ediyor hala
Her gün yapıyorum koyulaşma olur mu diye senin belirtilerin var mı nasıl geçiyorAynen benim de öyle. 20 sinden önce anlayamayacağız galiba yaaa. Acayip gerginim. Bir yanım olmadı tutmadı diyo diğer yanım umut kasıyo
Duphaston kullanıyosan zaten onu bırakmadan adet olmayacağız galibaAynı şekilde var gibide yok gibide anlayamıyorum 17 si regli günüm bakalım Nolcak testten önce
Sanki siliniyo gibi. Farklı bikaç markayla denedim bi silik gibi bi önceki güne göre aynı gibi. Bilmiyorum çok gerildimHer gün yapıyorum koyulaşma olur mu diye senin belirtilerin var mı nasıl geçiyor
Çatlatmadan kaynaklı 14. Güne sarktı maalesef bizimkisi soluma ağrı giriyor hep birde şişti biraz balon gibi hafif opunun etkisi mi acaba onu bilemedimNormalde 12.günü test istiyolar bizim çatlatma iğnesi transferden 4 gün sonra yapıldığı için mi 20 sine sarktı acaba? Ağrın sızın var mı? Benim belim ağrıyo hafif de kasıklarım sanki adet olacağm gibi bugün. Bi geçiyor bi başlıyo
Yok sadece folik asit ve kan sulandırıcı kullanıyorum benDuphaston kullanıyosan zaten onu bırakmadan adet olmayacağız galiba
Benim de şişlik var kasıklarımda da değil karın boşluğumda sanki taş gibi özellikle akşamları. Ben 3 günde bir progestan iğne kullanıyorum. Progestan fitil günde 3 kere bir de kan sulandırıcı hap ve göbekten iğne kullanıyorum. Daha da tutunmazsa yuh dicemÇatlatmadan kaynaklı 14. Güne sarktı maalesef bizimkisi soluma ağrı giriyor hep birde şişti biraz balon gibi hafif opunun etkisi mi acaba onu bilemedim
6.ve 7.günde yapmıştım negatifti 9.gün kanda 17 çıkınca yaptım silik ince bi çizgi vardı9. Gün kan vermeden önce idrar testi yaptın mı
Prosesten fitil var unuttum onu günde 4 defa oda evet şişlik var bendede ama solumda doğru benim rahim ters L şeklinde transfer yaptılar girerken belki ondan şişmiştir Onuda bilmiyorumBenim de şişlik var kasıklarımda da değil karın boşluğumda sanki taş gibi özellikle akşamları. Ben 3 günde bir progestan iğne kullanıyorum. Progestan fitil günde 3 kere bir de kan sulandırıcı hap ve göbekten iğne kullanıyorum. Daha da tutunmazsa yuh dicem
Test günün ne zamanNe siliniyo ne koyulaşıyo sanki bugün 9.gün kan için erken ama çok tedirginim beklemekten başka çarem yok
20 si daha çok varTest günün ne zaman
Yaa seninki neden o kadr geç en fazla 12.gün test istiyorlar benim her merkez 12.günde test istiyordu20 si daha çok var