• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben haftaya pazartesi yi bekliyorum keseyi görmek için 😁 benimde gebeliğimi öğrendiğim gün lekelenme oldu yerlemesme kanamasina benziyordu ama korktum doktorum o zaman kan sulandırıcıyi kesmişti. Mutlaka vardr etkisi. İnsallahh gelmez Bi daha canım sağlıkla devam etsin 🙏🏻 💕
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım inşallah.. Benim 6.gün olmuştu ama bir damla geldi ve bitti dün 17.gündesin aman gelmesin bi daha

benim genetiğime bakacak . yaşıma göre yumurtam azmış onun için canım
Anladım canım embriyo genetiği sandımda embriyo genetiği istedim ben ama genetikte araştırma sırasında zarar gorup embriyo kaybı olabiliyormuş o yüzden sen hamile kalmaya bak dedi ayrıca çok masraflı bir işlem merkeze göre 3.000 dolar gibi dedi vazgeçirdi hayırlısı olsun

Anladım canım embriyo genetiği sandımda embriyo genetiği istedim ben ama genetikte araştırma sırasında zarar gorup embriyo kaybı olabiliyormuş o yüzden sen hamile kalmaya bak dedi ayrıca çok masraflı bir işlem merkeze göre 3.000 dolar gibi dedi vazgeçirdi hayırlısı olsun
ciddimisin o neymiş öyle . resmen tüp bebek parası kadarmış . doktorun doğru söylemiş hamile kalmaya bakıcaz. genetik için 750 tl ödedim özelde canım . amin cnm cümlemiz için hayırlsı olsun inş.

5.Gun embriyosu evet 2 embriyo . Bugün sabah idrar testi yaptım çıkmadı yarın kan versem mi sizce?
Benim de bekleyen 2 tane 5. Gün embriyom var. Transfer olmadim daha. Benim fikrimi soruyorsan 12. Günden önce kan testi vermicem. Idrari da 8. Gün yapmayi düşünüyorum. Yarın çıkar mı dersen çıkar. Yaptırayım mı dersen bemce yaptırma 😁 gerçekten kafa karışıklığı oluyor arkadaşlardan okuduğum kadarıyla 😊

Düz kafa abla fıtrat iste ona göre tamamlanıyor hayat bu büyük çoğunluk bizim elimizde biz kadınlar olmasaydık zor yururdu bu değirmenin suyu 😂
Evet kadın olmak zor ama ben kadın olduğum için şükrediyorum 😊 herşeye rağmen erkek olmak istemezdim. Tüm idare alenen bizde gibi görünmese de alttan altta bizde 😎

Selamlar kızlar. Benim transferimin bugün 7. günü şu anda bir şey yok ama 5. günü gecesi önce kahverengi sonra da baya pembe lekenlenme oldu. Hiç kırmızıya dönmedi, sabah da bitti. Pembe hali en fazla 1-2 damladır çok olmadı ama korktum biraz. Hastaneyi aradım pembe normal kanama olursa haber verin dediler. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Selamlar kızlar. Benim transferimin bugün 7. günü şu anda bir şey yok ama 5. günü gecesi önce kahverengi sonra da baya pembe lekenlenme oldu. Hiç kırmızıya dönmedi, sabah da bitti. Pembe hali en fazla 1-2 damladır çok olmadı ama korktum biraz. Hastaneyi aradım pembe normal kanama olursa haber verin dediler. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Canım bende transferin 7.gunu sabah test yaptım pozitif çıktı öğlen pembe lekelenme oldu ve devamı gelmedi. Yerleşme kanaması olabilir seninde benim doktorum her ihtimale karşı kan sulandırıcı ilaçlarımı kesti. Test yapsan çıkar 😍🙏🏻

Canım bende transferin 7.gunu sabah test yaptım pozitif çıktı öğlen pembe lekelenme oldu ve devamı gelmedi. Yerleşme kanaması olabilir seninde benim doktorum her ihtimale karşı kan sulandırıcı ilaçlarımı kesti. Test yapsan çıkar 😍🙏🏻

Canım öncelikle bebişin hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin kucağına. :nazar: Darısı da bana olsun. :emir_bebek::nazar:

Bana kan sulandırıcı vermedi zaten sordum gerek yok dedi. Ben 5. gün test yaptım silik çıktı ama çatlatma iğnesinin 11. günüydü, dün yaptım önce hiç çıkmadı 1 saat sonra falan baktım biraz daha koyu çizgi var. En son bu sabah (7.gün) yaptım bu sefer 2. çizgi hemen belirdi ama dünkünden silik. Geç çıkıp koyu olan mı, hemen çıkıp silik olan mı makbul bilemedim. İnşallah dediğin gb yerleşme kanamasıdır :dua: :anneadayı:

Kızlar bende hala test yapmadım idrar yapmıyorum zaten direk kan yapmak istiyorum Perşembe’de yada cuma yapacağım inşallah. Bugün normalde adet günüm. Ben ara ara hep adet sancısı gibi bazende daha farklı şiddetli ağrım oluyor ve her yerim yanıyor ama ayaklarım resmen donuyor. Yine de pozitif görebilme ümidim var mı bu şekilde pozitif görenler var mı 🥺
Canim benimde adetim geldiginde agrim olmustu ayakalrim donuyordu sabah gece de yatakta yaniyordum sanki ates basiyordu inslalah hakkinda hayilrisi olsun

Canım öncelikle bebişin hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin kucağına. :nazar: Darısı da bana olsun. :emir_bebek::nazar:

Bana kan sulandırıcı vermedi zaten sordum gerek yok dedi. Ben 5. gün test yaptım silik çıktı ama çatlatma iğnesinin 11. günüydü, dün yaptım önce hiç çıkmadı 1 saat sonra falan baktım biraz daha koyu çizgi var. En son bu sabah (7.gün) yaptım bu sefer 2. çizgi hemen belirdi ama dünkünden silik. Geç çıkıp koyu olan mı, hemen çıkıp silik olan mı makbul bilemedim. İnşallah dediğin gb yerleşme kanamasıdır :dua: :anneadayı:
Canım hemen belirginlesen daha doğrudur çatlatma ignesinin etkisi geçmiştir hayirlsii olsun diyeyim o zamn😍 ne zaman kan vericeksin

Canım hemen belirginlesen daha doğrudur çatlatma ignesinin etkisi geçmiştir hayirlsii olsun diyeyim o zamn😍 ne zaman kan vericeksin

İnşallah öyledir canım çok teşekkürler :anneadayı: Cuma günü kan vereceğim günler geçmek bilmiyor valla. Kalbini duyup ilk 3 ayı bi atlatsam oh diyeceğim.

ciddimisin o neymiş öyle . resmen tüp bebek parası kadarmış . doktorun doğru söylemiş hamile kalmaya bakıcaz. genetik için 750 tl ödedim özelde canım . amin cnm cümlemiz için hayırlsı olsun inş.
İns canım birde embriyo kaybı olabiliyormus senin 1 enfazla 2 olur dedi zaten 3 embriyo oldu oda embriyoskop ile sanırım yüksek oldu

Canim benimde adetim geldiginde agrim olmustu ayakalrim donuyordu sabah gece de yatakta yaniyordum sanki ates basiyordu inslalah hakkinda hayilrisi olsun
Adetin geldiğinde mi adet günün geldiğinde mi 🙈 Sanki ben seni pozitif diye hatırlıyorum canım yanlış mı hatırlıyorum İnan kafam yerinde değil artık kbakma🙈🙄

Benim öyle ağrım ve lekelenmem oldu da kalbi durdu ya. Ondan dün doktora sen yine de git demiştim. Çok iyi oldu valla rahatladık hepimiz🤗
Canım benim ne diyeceğimi bilemedim. Hepimiz tedirginiz yarın neye uyancaz belli değil.. acını anlıyor yaşıyorum emin ol.. Rabbim tez zamanda geciktirmeden sağlıkla sıhhatle evladımızı kucağımıza almak nasip etsin.. Zorlaştırmadan kolaylıkla bekletmeden.. İnşallah..

Kızlar kanda pozitif i gördüm ama bu seferde ultrason günü gelmiyor, ya gittiyse yok yok gitmemiştir diye diye yiyorum bu seferde kendimi hala estrofem ve progestan kullanıyorum adet tarihim de geçti ama kafamda deli sorular 🙈
Gözün Aydın canım darısı bize inşallah dua et🤲🏻 Sabret çoğu gitmiş azı kalmış🤗

Kızlar kanda pozitif i gördüm ama bu seferde ultrason günü gelmiyor, ya gittiyse yok yok gitmemiştir diye diye yiyorum bu seferde kendimi hala estrofem ve progestan kullanıyorum adet tarihim de geçti ama kafamda deli sorular 🙈
Gözün aydın Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah 🙏🤗 darısı burada da bekleyen herkese inşallah 🙃

Back