Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yarın Da idrar testi yapcam cuma gününe kadar hergun idrar cuma silik çizgi görürsem kan vercem görmezsem pazar günü kan testi veririm

Yarın Da idrar testi yapcam cuma gününe kadar hergun idrar cuma silik çizgi görürsem kan vercem görmezsem pazar günü kan testi veririm
Hayırlı olsun kayseri de tedavi oluyormuşsun bende buradayım . Hangi doktora gidiyorsun. Bende transfer sürecini bekliyorum embriyo donduruldu histeroskopi olcam.

Kizlar bişey sormak istiyorum progestan kullanıyorum iki gündür eldivenle ilacı yerleştirirken en dipten parmagima kan bulaşıyor ama damla şeklinde bir akıntım yok bugün kontrole gittim ilk kez kese ve bebek göründü kanama alanı yok dedi benim durumumu yaşayan varmı aranizda

Neden acaba, bir yerde progrestrondan dolayi olabilicegini okudum
Progestan özellikle rahim hareketini kasılmaları durduruyormuş bunu yaparken bağırsakta aynı şekilde etkilendiği için hem gaz hem kabızlık yapıyormuş daha önce de bahsetmiştim bunu bu şekilde bende ilk transferimde baya şiddetli yaşadığımdan hacettepe de tedavimle ilgilenen hemşireye sormuştum da anlatmıştı. Hiç endişelenme çok doğal yani

Cok sagol canim bende sadece gaz var, iyiki kabizlik yok

Kizlar yaa bugün transeferimin ikinci günü fitili koyarken fark ediyorum vajinamin içi çok şiş. Yumurta toplandıktan böyle olmamıştı.ayni sorunu yaşayan var mı
Evet canim, benimde öyleydi, bugun biraz daha iyi 3 gunum! Vajinayi acmakiycin koyduklari aleten dolayi olabilir bence

Herkese merhaba kızlar aranıza yeni katıldım öncelikle şunu söylemek istiyorum inşallah hepimiz o beklediğimiz müjdeyi bu ay alırız hayırlısıyla Benim de 7. Günüm günler geçmiyor sanki bende en azından burdan birbirimize destek oluruz diye aranıza katıldım aslında pazar günü kan verme günüm ama ben cuma idrar yapmayı düşünüyorum 3.gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi umarım cuma günü idrar da çıkar

Aynıyız :) ben de yarın idrar yapıp cuma kan vereceğim. Pazartesi sonuç günü ama dayanamayacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…