- Konu Sahibi pembiss123
- #19.981
Bende çok yaşadım halen yaşıyorum 4. Günüm öyle böyle değilArkadaslar, ben biraz gaz problemi cekiyorum, normal mi transfer sonrasi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok yaşadım halen yaşıyorum 4. Günüm öyle böyle değilArkadaslar, ben biraz gaz problemi cekiyorum, normal mi transfer sonrasi?
Neden acaba, bir yerde progrestrondan dolayi olabilicegini okudumBende çok yaşadım halen yaşıyorum 4. Günüm öyle böyle değil
Yarın Da idrar testi yapcam cuma gününe kadar hergun idrar cuma silik çizgi görürsem kan vercem görmezsem pazar günü kan testi veririmBenim de bekleyen 2 tane 5. Gün embriyom var. Transfer olmadim daha. Benim fikrimi soruyorsan 12. Günden önce kan testi vermicem. Idrari da 8. Gün yapmayi düşünüyorum. Yarın çıkar mı dersen çıkar. Yaptırayım mı dersen bemce yaptırma gerçekten kafa karışıklığı oluyor arkadaşlardan okuduğum kadarıyla
Daha iyi ya, cok rahtsiz ediciiii
Hayırlı olsun kayseri de tedavi oluyormuşsun bende buradayım . Hangi doktora gidiyorsun. Bende transfer sürecini bekliyorum embriyo donduruldu histeroskopi olcam.Yarın Da idrar testi yapcam cuma gününe kadar hergun idrar cuma silik çizgi görürsem kan vercem görmezsem pazar günü kan testi veririm
Olabilir bazısında çok bazısında az etkiliNeden acaba, bir yerde progrestrondan dolayi olabilicegini okudum
Herkese aklıma gelen her an dua ediyorum gönülden valla Ama endişe hiç bitmiyor işteGözün Aydın canım darısı bize inşallah dua et Sabret çoğu gitmiş azı kalmış
Progestan özellikle rahim hareketini kasılmaları durduruyormuş bunu yaparken bağırsakta aynı şekilde etkilendiği için hem gaz hem kabızlık yapıyormuş daha önce de bahsetmiştim bunu bu şekilde bende ilk transferimde baya şiddetli yaşadığımdan hacettepe de tedavimle ilgilenen hemşireye sormuştum da anlatmıştı. Hiç endişelenme çok doğal yaniNeden acaba, bir yerde progrestrondan dolayi olabilicegini okudum
Cok sagol canim bende sadece gaz var, iyiki kabizlik yokProgestan özellikle rahim hareketini kasılmaları durduruyormuş bunu yaparken bağırsakta aynı şekilde etkilendiği için hem gaz hem kabızlık yapıyormuş daha önce de bahsetmiştim bunu bu şekilde bende ilk transferimde baya şiddetli yaşadığımdan hacettepe de tedavimle ilgilenen hemşireye sormuştum da anlatmıştı. Hiç endişelenme çok doğal yani
İçini ferah tut canım inşallah keseyi sonrada kalp atışını duyarsınHerkese aklıma gelen her an dua ediyorum gönülden valla Ama endişe hiç bitmiyor işte
AynnArkadaslar, ben biraz gaz problemi cekiyorum, normal mi transfer sonrasi?
Evet canim, benimde öyleydi, bugun biraz daha iyi 3 gunum! Vajinayi acmakiycin koyduklari aleten dolayi olabilir benceKizlar yaa bugün transeferimin ikinci günü fitili koyarken fark ediyorum vajinamin içi çok şiş. Yumurta toplandıktan böyle olmamıştı.ayni sorunu yaşayan var mı
Bende baya bir gaz sancisi var haha sende birseyler var mi? Kacinci gun embriyosu transfer oldun canim?Yaa iyi içim rahatladı biraz :) nasıl üçüncü günde herhangi bir belirti his var mı canim
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah. Gökalp Öner e gidiyorumHayırlı olsun kayseri de tedavi oluyormuşsun bende buradayım . Hangi doktora gidiyorsun. Bende transfer sürecini bekliyorum embriyo donduruldu histeroskopi olcam.
Aynıyız :) ben de yarın idrar yapıp cuma kan vereceğim. Pazartesi sonuç günü ama dayanamayacağım artıkHerkese merhaba kızlar aranıza yeni katıldım öncelikle şunu söylemek istiyorum inşallah hepimiz o beklediğimiz müjdeyi bu ay alırız hayırlısıyla Benim de 7. Günüm günler geçmiyor sanki bende en azından burdan birbirimize destek oluruz diye aranıza katıldım aslında pazar günü kan verme günüm ama ben cuma idrar yapmayı düşünüyorum 3.gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi umarım cuma günü idrar da çıkar