- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.021
Merhaba canım. Benimde 1 Aralık transferim 2 adet 5.gun emrbiyosu benimde pozitifMerhaba herkese .
2 Aralık 2020 transfer günü
2 Adet 5. Gün Embrıyosu
11 Aralık kan testı pozıtıf cok sukur..
Rabbim hepımızın bebıslerını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
İnan hep dua ediyorum inşallah kesesini görür kalbinide duyarsınGidicem inslalah canim saat 15 30 da randevum dualrini beklerim
Ederim canim inslalah belki kalp icin erken olabilir ama bakalim insallah saglikli ilerlesindeİnan hep dua ediyorum inşallah kesesini görür kalbinide duyarsınhaber et lütfen
Oluyormuş canım, daha ileriki günlerde daha çok olacak. Aynı şeyi yaşadım ve sordum.Kizlar yaa bugün transeferimin ikinci günü fitili koyarken fark ediyorum vajinamin içi çok şiş. Yumurta toplandıktan böyle olmamıştı.ayni sorunu yaşayan var mı
Evet vajınal bakmak daha iyi diye duydum bende benım tüplere kadar baktı hatta bir problem var mı diyeBen kese için gittiğimde vajinal baktı. 13. Haftaya kadar da vajinal bakıyormuş hatta Bi sıkıntı olmadı zaten çok ilerlemiyor korkmayın.
Inşallah oyledir çok isterim öyle olmasını ama hani derler ya annelik bebeğin rahme düştüğü gün hissedilir diye benim hicbir duygusal hissim yokTakmaa bende senin gibiydim hatta ağlıyodum belirti yok hiç diye meğerse tutunmuş yavrum çok şükürKişiden kişiye değişiyor dinleme sen kendini pozitif ol inan olacağına
Şimdi yaptım yine kalbim kadar tertemiz bembeyazYarin 5 olucak. Geç kalk bari sabahın köründe yapma
Bende Hacettepe de tedavi gördümProgestan özellikle rahim hareketini kasılmaları durduruyormuş bunu yaparken bağırsakta aynı şekilde etkilendiği için hem gaz hem kabızlık yapıyormuş daha önce de bahsetmiştim bunu bu şekilde bende ilk transferimde baya şiddetli yaşadığımdan hacettepe de tedavimle ilgilenen hemşireye sormuştum da anlatmıştı. Hiç endişelenme çok doğal yani
Bugün 5.günüm silik dahi çıkmadı bembeyazBenimde 5.gub embriyosuydi 5.gun yaptim silik dahi cikmamisti 6.gunde cok silik bi cizgi cikti 7 8 daha belirgin olmaya başladı en azindan 6 yi bekleyin transfer gununu saymadan
Benimde oyleydi silik sahi yoktu 6.gun silik belirmisti azBugün 5.günüm silik dahi çıkmadı bembeyazyarın tekrar yapayım idrar testini
Kan testini ne zaman yaptırdınız?Benimde oyleydi silik sahi yoktu 6.gun silik belirmisti az
12.gunde yaptirdim ben oncesinse yaptırmadım bekledim idrarda 6.gun silik cikti sonra diger gunlerde de idrar yaptim koyulasti 12.gunde kan vermiştimKan testini ne zaman yaptırdınız?
6.Günü yani baya baya mi silik çizgiydi12.gunde yaptirdim ben oncesinse yaptırmadım bekledim idrarda 6.gun silik cikti sonra diger gunlerde de idrar yaptim koyulasti 12.gunde kan vermiştim
Evt baya baya silik di ilk 5 dakikada belirdi ama baya silikti yani 5.gun embriyosu tek embriyo6.Günü yani baya baya mi silik çizgiydikacinci gun embriyosuydu
Sen yaptigin testi at bakalim bi vardir belki6.Günü yani baya baya mi silik çizgiydikacinci gun embriyosuydu
Yok malesefSen yaptigin testi at bakalim bi vardir belki
Evt gorunmuyor ama sıkma canini benimde 5.gün yaptigimda boyleydi once kana karisacak sonra idrara karisiyo moraalini bozma daha erken yarin yaparsin yineYok malesef
Kağıdın yanında bi çizgi farkettim şuan bi bakar mısınız ama orda olmaması gerek dimiEvt gorunmuyor ama sıkma canini benimde 5.gün yaptigimda boyleydi once kana karisacak sonra idrara karisiyo moraalini bozma daha erken yarin yaparsin yine
Evt orda olmamasi gerek test bozuk vs de olabiliyo sen yarin tekrarla bozma moraliniKağıdın yanında bi çizgi farkettim şuan bi bakar mısınız ama orda olmaması gerek dimi
Çıkıntı yermiş orası çizgi değil
Hayırlısı olur inşallah ya dondurulmuş embriyo olmadığı için insan üzülüyorEvt orda olmamasi gerek test bozuk vs de olabiliyo sen yarin tekrarla bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?