Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkeste olduğu gibi bende de aht safhada betycim artık herşeyi düşünüyorsun bir yandan beklenen özlenen miniğin heyecanı, bir yandan korku vs. hayırlısı olur inşallah
Hehehy Ah Bide Bana Sorun Acaba Daha Nekaar Erken Olur Die Daha Bu Haftadan Gebelik Takibinde 37. Haftayi Okuorum E Erken Olursada Bilgim Olsun Diorum :) Heyecan Işte Herşeyimiz Hazir Aldik Tam Tamina 12 Kg :) Bu Ay Bakalim Ne Olcak :sm_confused:
ben de çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.dr.um sezeryana taktı,ben de sezeryan dıyordum ama normal mi dogursam dıye duşunmeye basladım,aklım çok karıştı.umarım bebegım ıyıdır,umarım ona çok guzel bakabılırım,ALLAH tum hamışlere kolaylık versın.yazın arkadaşlar paylaşalım.
allah saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah arkadaslar bende ocakta bebisime kavusacagim insallah sizlerin az kaldi ne guzel kilolariniz ne alemde ben 53 ile hamile kaldim simdi 63 kiloyum ben cok kilo aliyorum hareket etmekte zorlaniyorum senağlama benimle kilolarinizi paylasinda halim nasil bir bakayim:çok üzgünüm: son aylarda fazla kilo alinmiyormus diye duydum dogrumu? insallah dogrudur kafamçokkarıştı
benımde 2 haftam kaldı ve ınanlımaz bı heyecan bırde korku sardı.normal doğum dusunuyorum doktorumda bı problem olmadığını soyluyor ama ben cıddı cıdd tırsıyorum.nası bı sancıdır neler yasıycam cokmu acı cekıcem ay ne zor yaaa.
Benimde 20 günüm kaldi arkadaslar dogumdan cok korkuyorum birde merak edip dogum videolarini izliyorum böylelikle de korkum cok daha büyük boyutlara ulasiyor hayirlisiyla hepimiz saglikli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah
vildand`cim bence göründügü kadar kötü degil,distan öyle geliÿor,ayrica ne kadar korku olursa o kadar kasilmalar agrilar siddetlenirmis,yani nefes alip,sakinligini korursan daha kolay olur.her söylenene de kulak asip daha strese girme,herkes dogum yapiyor,bir biz mi yapamayacagiz?dimi ama...
ah kızlar benım kadar dogumdan korkan yoktur.bır ara normal mi dogursam dedim ama kabusum oldu gunlerdır bu duşunce.bugunde kontrole gıttım ozel hastaneye kendı dr.umun dışında bır dr. muayene ettı.rahım uzerindekı kemık rahıme çok baskı yapıyormuş,normal dogumun zor olur dedı.eh bende çok nıyetlı degıldım zaten:)ALLAH hepımıze hayırlı dogumlar versın inşaallah.yavrularımıza saglıkla kavusalım.benım bılgısayar son gunu 13 kasım verıyor. kendı dr.uma kalsa ayın 1 ınde alıcak ne acelecı!!!!ama ben son anıma kadar,eger bır mani çıkmassa beklıycem kızımı.
amin Allah kolay ve güzel dogum versin,benim aralik 6 dediler,ama bana kasim sonu olacak gibi geliyor,normal dogum korkutucu gözüküyor,ama onu birkac saat cekeceksin,sezeryan da ise ameliyat olduktan sonra devamli cekeceksin,sonucta ameliyat.
kızlar cuma günü dr ittim sancı çıkdı bende korkmayabaşladım sezeryan gününü 17 kasım verdi bence daha erken olucak gibi bebek 2920 grammış biraz zayıf geldi bana daha çantamı hazırlamadım hiç vakit bulamıyorum ev işi kızımla ilgilenmek falan derken siz neler yapıyorsunuzz
selam kızlarrr heyecan ne durumda??? ilk doğum yapacak kim belli mi??? ben şimdiden heyecanlanıyorum ebim doğumum aralıkta ama heyecan şimdiden başladı allah yardımcınız olsun, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşş, doğum hikayelerinizi ve resimlerinizi bekliyoruzz