KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

benim gibi transferi iptal olan yok muuuuuuu estrofemi bırakınca ne kadar sürede regl olunur yok mu bilen biri ne güzel 12kasımda transfer olacaktım şimdi yumurta çatlayınca ertelendi herhalde Kasım sonu aralık başı olacak

Ay erken mi çatladı yumurtan nasıl oldu ?

Daha günüme var. Ben sabırsızımda eşim benden de sabırsız pzt test günü pazar kan testi verelimmi diyor günler geçmiyor ya hakkımızda hayırlısı olsun
Sen ne zaman oldun transfer canım.

Ay erken mi çatladı yumurtan nasıl oldu ?

Sen ne zaman oldun transfer canım.
Aslında erken çatlamadı da doktorum konferansa gitmişti. Öyle olunca randevuya 2-3 gün geç gittim mecburen yumurtam çatlamış progrsteron yüksek çıktı. İptal etti, bırak bütün ilaçları dedi. Baştan başlarız adet olunca dedi ben de iki gün oldu bıraktım estrofemi, ne zaman regl olurum diye kara kara bekliyorum

Aaa inanmıyorum. Yönlendirmedi mi başkasına.

31 ekimde oldu canım transferim
Ooo senin şafak az kalmış ilk pozitif senden o zaman

Ooo bu adette başlatmamıştı seni di mi doğruuuu. Rapor için mi uzattın canım?

Yarın benimde transferim var. 3. Gün embriyosu dua edin kızçeler sayı az olunca 5 i beklemek istemedi doktorum.
Yok canım rapor değil ben istedim Kasım sonu olsun gittiğimde reglin 6. Günüydü bu ay geç kaldık dedi

Hadi Allah yardımcın olsun dua et bol bol bebişin sağlıkla tutunsun sana

Benimde ovulasyon um çok erken oluyor inşallah ertelenmez valla 25 Kasımi sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlı

Bugün adetimin ikinci günü estrofem başladım 15kasım ikinci kontrol 20kasım tahmini transfer tarihi benimki dondurulmuş embriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…