- 16 Ağustos 2024
- 66
- 38
- 33
Daha günüme var. Ben sabırsızımda eşim benden de sabırsız pzt test günü pazar kan testi verelimmi diyorAy hiç yok mu test yapan
Ooo bu adette başlatmamıştı seni di mi doğruuuu. Rapor için mi uzattın canım?Benim tedavim 25 Kasım'da başlayacak herhalde transferim aralığı bulur belki de geçer
Ay erken mi çatladı yumurtan nasıl oldu ?benim gibi transferi iptal olan yok muuuuuuuestrofemi bırakınca ne kadar sürede regl olunur yok mu bilen biri ne güzel 12kasımda transfer olacaktım şimdi yumurta çatlayınca ertelendi herhalde Kasım sonu aralık başı olacak
Sen ne zaman oldun transfer canım.Daha günüme var. Ben sabırsızımda eşim benden de sabırsız pzt test günü pazar kan testi verelimmi diyorgünler geçmiyor ya hakkımızda hayırlısı olsun
Aslında erken çatlamadı da doktorum konferansa gitmişti. Öyle olunca randevuya 2-3 gün geç gittim mecburenAy erken mi çatladı yumurtan nasıl oldu ?
Sen ne zaman oldun transfer canım.
31 ekimde oldu canım transferimAy erken mi çatladı yumurtan nasıl oldu ?
Sen ne zaman oldun transfer canım.
Maşallah çok sevindimBen ilk tedavimde 3. gün taze transfer oldum vücudun ve embriyonun durumuna göre karar veriyorlar o transferden olan oğlum şimdi 4 yaşında kalbinizi ferah tutun
Aaa inanmıyorum. Yönlendirmedi mi başkasına.Aslında erken çatlamadı da doktorum konferansa gitmişti. Öyle olunca randevuya 2-3 gün geç gittim mecburenyumurtam çatlamış progrsteron yüksek çıktı. İptal etti, bırak bütün ilaçları dedi. Baştan başlarız adet olunca dedi ben de iki gün oldu bıraktım estrofemi, ne zaman regl olurum diye kara kara bekliyorum
Ooo senin şafak az kalmış31 ekimde oldu canım transferim
Yok zaten başka bir doktora gitmezdim ama kendisi de tek doktor merkezdekiAaa inanmıyorum. Yönlendirmedi mi başkasına.
Yok canım rapor değil ben istedim Kasım sonu olsun gittiğimde reglin 6. Günüydü bu ay geç kaldık dediOoo bu adette başlatmamıştı seni di mi doğruuuu. Rapor için mi uzattın canım?
Yarın benimde transferim var. 3. Gün embriyosu dua edin kızçelersayı az olunca 5 i beklemek istemedi doktorum.
Benimde ovulasyon um çok erken oluyor inşallah ertelenmez valla 25 Kasımi sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıbenim gibi transferi iptal olan yok muuuuuuuestrofemi bırakınca ne kadar sürede regl olunur yok mu bilen biri ne güzel 12kasımda transfer olacaktım şimdi yumurta çatlayınca ertelendi herhalde Kasım sonu aralık başı olacak
Benim aslında şanssızlığım doktorumun konferansa gitmesi oldu yoksa bu cuma transferi yapardım diyorBenimde ovulasyon um çok erken oluyor inşallah ertelenmez valla 25 Kasımi sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlı
Belki ben de Kasım sonuna yetişirim beraber transfer oluruzBenimde ovulasyon um çok erken oluyor inşallah ertelenmez valla 25 Kasımi sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlı