Kasım 2024 3.Aşılama

çok iyi yapmışsın. Ben sadece aileme ve eşimin ailesine söyledim. O da kıyamadım geleyim yemek yapayım falan diyo ama işte ben pimpirikli biri gelcekse yatamam ki. Neyse Allaha emanet dedim kalktım. Bide eşimin ailesi mecbur biliyor çünkü sponsor onlar

Iyi yapmissin o zaman ne guzel sponsor var en azindan biz de yok ben kendimin sponsoruyum eşime söyleme dedim ama eşim dayanamaz kesin söylemiştir ben tutmadan ve 3 ay dolmadan söyleme taraftarı değilim ailelere tutmayınca yorum yapan oluyor çünkü

Benimde 9bini buldu çünkü hoca olunca özel gibi para alıyor. Tutsunda razıyım herşeye
Sizin yine iyiymiş ücretler. Ben 16 bin liraya oldum aşılamamı . İgneler ve çatlatma +5 bin lira daha 21 bin lira ödedim ve bu ikinci oldu raporum olmuyor bir çocuk olduğu için herseyi ücretli alıyorum.

Sizin yine iyiymiş ücretler. Ben 16 bin liraya oldum aşılamamı . İgneler ve çatlatma +5 bin lira daha 21 bin lira ödedim ve bu ikinci oldu raporum olmuyor bir çocuk olduğu için herseyi ücretli alıyorum.
Ben de rapor niye yok diyecektim de çocuk olunca rapor verilmiyor mu ? iğne yerine hap kullansan ben femara kullandım bir ara iğne kullandım ohss oldu o yüzden femaraya döndük klomenle kist yapıyor kaliteli olmuyordu bende femara etkili ve güzel oluyor diye femara kullandım . Hap olunca Daha az oluyor maliyeti. Yine de sağlık olsun tutsun da varsın gitsin para

Femara da kullandigim oldu ama aşılamada igneler daha kaliteli büyütüyor yumurtaları dedi doktorum bizde öyle karar verdik. Zaten o da raporsuz oluyor çokta uygun değil

Bizde tüm süreci gizleyenlerdeniz. İlk cocukta da 3 ay ailelere sôylemedik. Herkes mutlu kısmı öğrensin dimi :)

Femara da kullandigim oldu ama aşılamada igneler daha kaliteli büyütüyor yumurtaları dedi doktorum bizde öyle karar verdik. Zaten o da raporsuz oluyor çokta uygun değil
Yani doğru femaraya 1200 lira verdim. elimde iğne de vardı ama daha önceden igneyle ohss olmuştum diye iğne kullanmak istemedi doktor . Bende de femara kaliteli büyütüyor . Herkeste farklı oluyor işte rabbim hayırlısiyla nasip etsin tez vakitte bebislerimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…