Kasım 2024 3.Aşılama

Zaten 3.aşılama son artık tüp bebeğe geçilecek. Birazda benim ihmal etmem aslında. Çok yoğun çalışıyordum en sonunda bıraktım işi. Tabii yaş oldu 39. Ve şöyle bişey var devlet 40dan sonra tüp bebek yapmıyor 1sene içinde artık ne kadar yapabilirsem.inş gerek kalmaz bakalım artık nasip. İnş güzel haberler veririz bu ay birbirimize

Amh 0.53 idi. Ama dediğiniz gibi başka hiçbir sıkıntı yok aşılama ile başlayalım dedi zaten aşılama olmadan devlet izin vermiyor tüp bebeğe dedi. Öyle yani. Aslında hocanın dediği bende bi sıkıntı yok eşimde de yok. Olur düşüncesiyle bakıyor. Hiç bir sıkıntı olmadığında sebepsiz interfilite oluyor. Rabbim ol derse olucak tabiiSizin ilk aşılama mı şuan? Ayy bide benim regl 3 gün sonra normalde. Olucam diye korkuyorum o stres de var üzerimde

Insallah tutar tüp bebeğe falan gerek kalmaz . İnşallah hepimiz anneliği tadarız

Toplamda 5. aşılamam ilk çocuğum 3. aşılama ile olmuştu. Şimdi ikinci çocuk için 2.aşılamamı oldum 6.gündeym. Güzel haberlerini bekliyoruz o halde

Çalıştığım için heralde kendimi dinleme şansım olmuyor belirti hissetmiyorum bu yüzden. Zaten bir belirti olsa da birşeye yormuyorum ilk aşılamamda fazlaca yordum ve sonuç hiç
Anladım hayırlısı olsun . Asilamada ilk günü sayıyor muyuz yoksa aşılama sonrasından itibaren mi sayıyoruz. Ben pazartesi aşılama oldum kaçıncı gün olmuş oluyor

Günaydın kızlar asilama 5 günüm ve bütün belirtiler geçti. Dün yürürken bile acıyan goguslerim bugün artık acımıyor sanirim tutmadı tutsa hassasiyet artarak devam ederdi benim iki gebeligimde de öyle olmuştu cunku . ben ümidimi kestim . Kasık ağrım yok yumrular yok normal halime döndüm. Yine de rabbim acısın bize yüzüme gülsün de bir mucize olsun diye dua ediyorum

Belirtilerin için çok çok erken canım niye hemen ümit kesiyorsun. Henüz döllenme bile olmuşsa yerleşme olacak hcg hormonu yükselecek bunların hepsi 11. 12.günü anca oluyor. Benim tutan aşılamamda asla belirtim olmadı hatta göğüs hassasiyeti bile 14.gün başladı. Lütfen hemen umut kesme çok erken sonuç için. Öyle olsa doktorlar testle öğrenmemizi isterlerdi şu dönemde. Şuan döllenme olmuşsa bile belirti vermez vücudum emin ol. İğnedeki hcg hormonu yavaş yavaş bitiyor ondan bu hassasiyetin bitmesi.

Benim önceki catlamatma da hamileliligim olusunca hiç belirtiler gitmedi artarak devam etti öyle hamile olduğumdan suphelenmistim o yüzden şimdi gecince dollenme olmadı herhalde diyorum. Yine De inşallah dediğin gibi olur da sonra yine olur belirtiler

Toplamda 5. aşılamam ilk çocuğum 3. aşılama ile olmuştu. Şimdi ikinci çocuk için 2.aşılamamı oldum 6.gündeym. Güzel haberlerini bekliyoruz o halde
Allah bağışlasın. 3.aşılama umut var diyorsun bu çok iyi çünkü doktorlar bile 1 ve 3.aşılama tutma oranı çok düşük diyor. Daha çok ümitsizliğe kapılıyoruz. İnşallah güzel haberlerini alırız

Her zaman ümit var Ama oranlara bakılırsa herşey mucize. Allahın takdirinde ol derse olur

Daha çok erken. Aynı gün aşılama olmuşuz. Benimde 3.gün ağrısız geçti ertesi gün yine başladı. Kimisi de ağrısız sancısız tuttu diyor. Hiç belli olmuyor. Reglin yakın mı peki. Onun belitilerini yaşayıp es geçti belkide tuttu öyle düşünelim. İnşallah tutunmuştur çok amin

Anladım hayırlısı olsun . Asilamada ilk günü sayıyor muyuz yoksa aşılama sonrasından itibaren mi sayıyoruz. Ben pazartesi aşılama oldum kaçıncı gün olmuş oluyor
Bencede sayılıyor doktorum bana dedi şuan aşılama oldu 15dk için de tuttu tuttu. Tutmadı sen istediğini yap tutmaz dedi. (Ben yeme içime konusunda nasıl destekleyebilrim bu durumu deyince bu cevabı verdi:) keten tohumu tükeyiorum dedim. Benim verdiğim iğneleri zamanında vurda ne yersen ye dedi:) yani ilk gün tuttu tutu sonrası tabii Allahın bileceği iş

Kesinlikle öyle. Ne yaparsan yap anlık herşey. Ama sonucu öğrenmek için uzuuun zaman gerekiyor

Amin inşallah. Yok canim normal reglime 12 gün var ama bunda normal regliyi değil iğnenin 14 . Gününü baz alıyorsun çünkü iğne sonrasi 14. Gün regli geliyor genelde . Benim regli belirtilerim de genelde çok yoğun olur göğüs hassasiyeti hep olur bel ağrısı kasık ağrısı duygusallık hep olur reglide. Şuan hassasiyetim gittiği için tuhaf oldum

Çok yumurtası olanlar için geriden gelenler de tutabilir daha sonra çatlayacagi için o yüzden gün aşırı ilişkiye devam diyor doktorlar o günden sonra yumurta büyüyüp daha sonra çatlar diye . Benim vardı ama büyüklerdi bir tek soldaki 12 mm olarak kalmıştı onun için mücadeleye devam ediyorum yoksa bana kalsa iliski falan olmazdı bu süreçte biraz pimpirikliyim iki kayiptan sonra iliski düşüğü tetikliyor diye yapmazdım ama doktor gün aşırı devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…