Kasım 2024 3.Aşılama

Zaten 3.aşılama son artık tüp bebeğe geçilecek. Birazda benim ihmal etmem aslında. Çok yoğun çalışıyordum en sonunda bıraktım işi. Tabii yaş oldu 39. Ve şöyle bişey var devlet 40dan sonra tüp bebek yapmıyor 1sene içinde artık ne kadar yapabilirsem.inş gerek kalmaz bakalım artık nasip. İnş güzel haberler veririz bu ay birbirimize

Amh 0.53 idi. Ama dediğiniz gibi başka hiçbir sıkıntı yok aşılama ile başlayalım dedi zaten aşılama olmadan devlet izin vermiyor tüp bebeğe dedi. Öyle yani. Aslında hocanın dediği bende bi sıkıntı yok eşimde de yok. Olur düşüncesiyle bakıyor. Hiç bir sıkıntı olmadığında sebepsiz interfilite oluyor. Rabbim ol derse olucak tabiiSizin ilk aşılama mı şuan? Ayy bide benim regl 3 gün sonra normalde. Olucam diye korkuyorum o stres de var üzerimde

Insallah tutar tüp bebeğe falan gerek kalmaz . İnşallah hepimiz anneliği tadarız

Toplamda 5. aşılamam ilk çocuğum 3. aşılama ile olmuştu. Şimdi ikinci çocuk için 2.aşılamamı oldum 6.gündeym. Güzel haberlerini bekliyoruz o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…