Merhaba bende seninle aynı durumdayım üstelik 5. Günüm hiç birsey yok olan da gitti. İnşallah hepimizin tutmuştur bu cumanın yüzü suyu hürmetine rabbim kabul etsinkızlar mrb benim de aşılamada bugün 9. gün hiç belirti yok bi yanım yıne tutmadı mı diye düşünmeden edemiyorum sizler ne durumdasınız
benimde ilk gün baya kasık agrım vardı sonraki iki günde ara ara hafif kasık agrısı oluyordu 4.günden sonra kesildi şuan hiç bişey yok bir umut yıne bekliyorum az kaldıMerhaba bende seninle aynı durumdayım üstelik 5. Günüm hiç birsey yok olan da gitti. İnşallah hepimizin tutmuştur bu cumanın yüzü suyu hürmetine rabbim kabul etsin
Benimde öyleydi dün sadece göğüs hassasiyeti vardı geri kalanlar gitmisti bugün o da gitti . İnşallah tutmuştur diye dua ediyorum sadecebenimde ilk gün baya kasık agrım vardı sonraki iki günde ara ara hafif kasık agrısı oluyordu 4.günden sonra kesildi şuan hiç bişey yok bir umut yıne bekliyorum az kaldı
Benimde aynı çıktı yumurtalarım salı günü aşılama olucak06.11.2024 Bugün doktora kontrole gittim … bir 13 diğeri 15 olan 2 yumurta olduğunu söyledi . Pazartesi aşılama yapılacak .
Hadi hayırlısı inşallah tutarBenimde aynı çıktı yumurtalarım salı günü aşılama olucak
Allah razı olsunHadi hayırlısı inşallah tutar
Ay inan benimde aynıı şekilde reglim gelir duygusallık hat safhada dokunsalar ağlarım.ama bu duyguları şuan yaşamak istemiyorum aşılama tutsun diye:) Bence senin tuttu normale döndün o yüzden ağrı falan Kalmadı. İnşsllahda öyle olmuştur beklemek çok stresli şu erken gebelik 12.gün ya da 9.gün mü yapılıyordu ben onu yapıcam yoksa dayanamıcam bu srese:) tabii 2gün sonra regl olmazsamAmin inşallah. Yok canim normal reglime 12 gün var ama bunda normal regliyi değil iğnenin 14 . Gününü baz alıyorsun çünkü iğne sonrasi 14. Gün regli geliyor genelde . Benim regli belirtilerim de genelde çok yoğun olur göğüs hassasiyeti hep olur bel ağrısı kasık ağrısı duygusallık hep olur reglide. Şuan hassasiyetim gittiği için tuhaf oldum
Amin inşallah canımAy inan benimde aynıı şekilde reglim gelir duygusallık hat safhada dokunsalar ağlarım.ama bu duyguları şuan yaşamak istemiyorum aşılama tutsun diye:) Bence senin tuttu normale döndün o yüzden ağrı falan Kalmadı. İnşsllahda öyle olmuştur beklemek çok stresli şu erken gebelik 12.gün ya da 9.gün mü yapılıyordu ben onu yapıcam yoksa dayanamıcam bu srese:) tabii 2gün sonra regl olmazsam
Ne güzel bak doktor söylemişim gün aşırı yap riske atma diye. Benim dr aşılama günün ertesi yap dedi o kadar. Tabii ben yinede 2günde1 devam ediyorum. Sperm zaten 2 gün vücutta kalırmış o yüzden heergün yapmıyorum bünyem de kaldırmaz zatenÇok yumurtası olanlar için geriden gelenler de tutabilir daha sonra çatlayacagi için o yüzden gün aşırı ilişkiye devam diyor doktorlar o günden sonra yumurta büyüyüp daha sonra çatlar diye . Benim vardı ama büyüklerdi bir tek soldaki 12 mm olarak kalmıştı onun için mücadeleye devam ediyorumyoksa bana kalsa iliski falan olmazdı bu süreçte biraz pimpirikliyim iki kayiptan sonra iliski düşüğü tetikliyor diye yapmazdım ama doktor gün aşırı devam dedi
Hadi inşallah dediğin gibidir kavuşalım bir an önceAmin inşallah canıminşallah senin de tutmuştur çok aminn sen normal adetini baz alma catlamadan itibaren 14 günü baz al. Yani 12. Gün yapsan çıkar zaten varsa ben ilk gebeligimde 9. Gün kan vermiştim 2 .0 cikmisti kaset test de yapmıştım negatifti tutmadı diyip spora gitmiştim 2 Gün sonra yani 11. Gunde sporda kasigima agri girdi ani harekette yumru vardı sanki eve gelip test yapmıştık çok silik cizgi cikmisti sabahına 5 te acilde kan verdiğimde 10.90 cikmisti . Geç dollenme değilse 10 günden sonra çıkıyor
Bende cuma günü daha iğne vurmadan biri çatladı diye düşünüyorum y0gun bir agri hissetmiştim o yüzden o gün de yaptimNe güzel bak doktor söylemişim gün aşırı yap riske atma diye. Benim dr aşılama günün ertesi yap dedi o kadar. Tabii ben yinede 2günde1 devam ediyorum. Sperm zaten 2 gün vücutta kalırmış o yüzden heergün yapmıyorum bünyem de kaldırmaz zaten) ta bide benim aşılamdan önce yumurtamın biri çatlamıştı normalde dr dedi çatlamasını beklemeyiz ama yinede aşılama oldu boşuna mı oldu acaba. Kafamda deli sorular
Kaçıncı günündü canım. Ben 9.günden başlayacam test yapmayaAy inan benimde aynıı şekilde reglim gelir duygusallık hat safhada dokunsalar ağlarım.ama bu duyguları şuan yaşamak istemiyorum aşılama tutsun diye:) Bence senin tuttu normale döndün o yüzden ağrı falan Kalmadı. İnşsllahda öyle olmuştur beklemek çok stresli şu erken gebelik 12.gün ya da 9.gün mü yapılıyordu ben onu yapıcam yoksa dayanamıcam bu srese:) tabii 2gün sonra regl olmazsam
Alemsin yaaKaçıncı günündü canım. Ben 9.günden başlayacam test yapmayaÇünkü stres yapmayı seviyorum