- 11 Eylül 2021
- 1.393
- 962
Sperm sayısı düşüyormuş öyle doktorum demisti bir de catlatma günü genelde iliski olmasın diyor doktorlar ama sen bilirsin hayırlısı olsunBen 3. Aşılama yaptıracağım pazartesi günü.
Çatlatma iğnesini yarın yapacağım yani cumartesi günü. Pazar boş . Pazartesi aşılama. Hep bir gün boş bekletti doktor bende .
Cumartesi iğneden önce mi demek istiyorsunuzEn az 2 gün perhiz istiyorlar genelde o yüzden iğne oncesi yap iliski iğne günü ve pazar günü yapma bence
Yok yanlış anlaşıldı boş derken iğnesiz boş. Bir gün önce iğne yok. Perhiz 2 gün en azSperm sayısı düşüyormuş öyle doktorum demisti bir de catlatma günü genelde iliski olmasın diyor doktorlar ama sen bilirsin hayırlısı olsun
Cumartesi günü hiç olmasın pazar da 2 gün perhiz olmuş olur eşiniz için bu sayede sayısı artar gebelik ihtimali artar . 2-5 gün arası perhiz önerilirCumartesi iğneden önce mi demek istiyorsunuz
Bebeğine kavuşda boşver bilmesinler. Zaten bebeklerin bi yüzlerine bakmamız yeterli olucak kötü herşeyi unuturuzBende kendimin sponsoruyum. Kıymet bilinir mi bilmem .
Pardon ben yanlış anlamışım o zamanYok yanlış anlaşıldı boş derken iğnesiz boş. Bir gün önce iğne yok. Perhiz 2 gün en az
Aynn bu şekil. Bizim perhiz 3gündü .Yok yanlış anlaşıldı boş derken iğnesiz boş. Bir gün önce iğne yok. Perhiz 2 gün en az
Beni de pazar bekletti bu sayede catlamayi yakalamak için catlama ignenin 36. Saatinde oluyor diye bekletiyorlarmisBen 3. Aşılama yaptıracağım pazartesi günü.
Çatlatma iğnesini yarın yapacağım yani cumartesi günü. Pazar boş . Pazartesi aşılama. Hep bir gün boş bekletti doktor bende .
Aynn bu şekil. Bizim perhiz 3gündü .
Bende onu merak ediyordum ne güzel çatladı hemen yapsın diyordum demek ki buyuzdenmişBeni de pazar bekletti bu sayede catlamayi yakalamak için catlama ignenin 36. Saatinde oluyor diye bekletiyorlarmis
Benim 2 gün dedi doktor cumartesi pazar yapma pazartesi aşılama olsun dedi öyle yaptiAynn bu şekil. Bizim perhiz 3gündü .
Evet gönlünü ferah tut olur inşallah tutarBende onu merak ediyordum ne güzel çatladı hemen yapsın diyordum demek ki buyuzdenmiş
İğnenin kaçta vuracaksın ve pazartesi aşılama saat kaçta olacakBende onu merak ediyordum ne güzel çatladı hemen yapsın diyordum demek ki buyuzdenmiş
İğnenin kaçta vuracaksın ve pazartesi aşılama saat kaçta olacak
2. Kez aşılama olumsuz sonuçlandığı için 3.ye Dr çok umutlu değilim açıkcası. Ama bu ay aşılamadan sonra da ilişkiye devam edeceğim. Baya bi şartları zorlayacağım planım bu şekildeEvet gönlünü ferah tut olur inşallah tutar
Aynı olmuş benimleCumartesi saat 23.00 de çatlatma iğnesi vuracağım. Pazar günü 23.00 da tam 24 saat geçmiş olacak . Pazartesi 8.30 da aşılama . 32.saatte aşılama yapılmış olacak yani tahminlerime göre .
İnşallah güzel haberler alırızAynı olmuş benimledoktor 34. Saatte yapilacak demisti hesapladi . benimde cumartesi 23.00 da iğne pazartesi 09.00 da yapıldı yani 34. Saatte yapıldı
Benim 36saati de geçti galiba. Ya pztesi 9da burda ol dedi bi gittik hoca gelmemiş sonra geldi gebelere öncelik olduğu için onları aldı benim aşılama 13.30 da oldu. Ctesi 23.00da çatlatma iğnesi oldum. Neyse olan oldu artıkBenim 2 gün dedi doktor cumartesi pazar yapma pazartesi aşılama olsun dedi öyle yapti
Amin inşallah. İçini ferah tut 3. Asilamada şans daha çok artiyormus ben bugün biraz araştırdım özel hastanelerin sayfalarından okudum şans daha çok oluyormuş. Doktoruna bakma sen moral bozmuş sadece.İnşallah güzel haberler alırız