Kasım 2024 3.Aşılama

Şuan morali bozulmasın diye senin yazdıklarını yazmadım ama beni de perşembe muayene ettiği de sagda 20.5 ve 18 mm solda 12 mm vardı cumartesi igne yap gece 11 de pazartesi aşılama dedi ama pazartesi ve öncesinde hiç bakmadı yumurta boyutuna bende şuan yumru gibi hem solda hem sagda birsey var daha önce ohss olmuştum aynı acıyı yaşamıştım şimdi de öyle catlamadigini kistlestigini düşünüyorum açıkçası keşke kontrol etseler 36 saat sonra çatlamış mi catlamamis mi diye

Yumurta buyume oranin cok iyi
Net 18 veya 20 olan tutar ve yumurtaliklar gunde 1mm seklinde buyumeye devam eder

Bende aşılama sonrası agri karında gerilme kanama göğüs hassasiyeti falan çok oldu senin de oldu mu

İstersen tekrar kontrole git baksın ultrasondan çatlamış mı diye. Kafanda rahat olur. Aşılamanın 3. gününde misin şu an. İlk günlerde ağrı olabiliyor ama tabi sen daha önce ohss geçirdiysen daha iyi anlarsın

Gitmek istiyorum aslında ama kararsız kaldım evet asilama gününü de sayarsak 3. Gundeyim

Bende aşılama sonrası agri karında gerilme kanama göğüs hassasiyeti falan çok oldu senin de oldu mu
Evet o karında gerilme hisleri çok oldu bende de ama vücüdumuza çok fazla hormon yüklüyoruz maalesef artık belirtileri birseye yoramıyorum bu benim toplamda 5.aşılamam. İlk çocuğumda 3.aşılama ile olmuştu. Ve tutan aşılamamda hiçbir belirtim yoktu. Kanamam da oldu tabi iki gün sürdü. Göğüs hassasiyeti de iğnedeki hcg hormonundan kaynaklı oluyor.

Oyle de perşembe günü boyutu oydu ben cumartesi igne yaptım pazartesi aşılama yaptı acaba çok büyümüş müdür yumurtalarim
Seni niye tee cumartesiye kadar bekletti ki akşamına bile iğne yaptırabilirdi. Devlet hastanesine mi gidiyorsun cumartesi günü olmaz diye mi öyle yaptı?

Seni niye tee cumartesiye kadar bekletti ki akşamına bile iğne yaptırabilirdi. Devlet hastanesine mi gidiyorsun cumartesi günü olmaz diye mi öyle yaptı?
Yok özelde yaptırdım bende anlamadım niye bekletti zaten soldaki yumurtam 12 mm olarak kalmıştı o öyle kaldı artık dedi sagdakiler için şans var demişti hesapladı cumartesi 23.00 da igne vur pazartesi 9 da yani 34. Saatte işleme alırız demisti öyle de yaptı herhalde erkeğin perhiz süresi ve sperm yıkamadan dolayı bekletti

Yok canim igne yaptigin icin catlama olmustur zaten doktor aksi durum gorse asilama da farkina varir bilgilendirirdi endise etme
Yaaaaa inşallah öyle olmuştur ama doktor ultrasonla yapmadı asilamayi persembeden sonra bakmadı hiç yumurtalarima öncesinde yumru gibi birsey var ağrıyor dediğim halde zaten 36. Saatte çatlıyor biz 34. Saatte yapiyoruz dedi . Gerçi işlem sırasında rahimim ters olduğu için aşağıya disari doğru çekecem bilgin olsun ağrın olur ama daha iyi gitmesini sağlar dedi yaptı kanama oldu o işlemde

Olur canim ben de asilama yaptirmistim benimde olmustu
Senin buyumeler cok iyi olur Allah'ın izniyle içini sıkma sen
15 gun sonra pozitif haberini alalim inşallah

Geçmiş olsun senin işlem daha zor geçmiş. Aşılama öncesi benimde ultrason kontrolüm olmuyor şansa aşılama oluyor bir nevi çatladığını varsayıp yapıyorlar. Aslında telaşlı bir gündü doktorumun doğumları vardı yoksa isteyecektim aşılamadan önce çatlayıp çatlamadığını kontrol etmesini.

Olur canim ben de asilama yaptirmistim benimde olmustu
Senin buyumeler cok iyi olur Allah'ın izniyle içini sıkma sen
15 gun sonra pozitif haberini alalim inşallah
Amin amin insallah insallah hepimiz pozitif haberlerini alırız da burda hep birlikte sevincimizi paylaşırız rabbim kolaylıkla yormadan ugrastirmadan sağlıkla nasip etsin tez zamanda hepimize

Ben istedim bakmasini ama iğneyle 36. Saatte çatlıyor şuan baksak bile catlamamis olabilir dedi o yüzden bakmadı. Sonra da böyle muallakta kalıyoruz işte

İnşallah yeterli düzeyde olmuştur ve çatlamıştır. Kısmet deyip geçiyoruz bugünleri yapacak birşey yok maalesef. İnşallah hüzel haberler veririz hepimiz

İnşallah yeterli düzeyde olmuştur ve çatlamıştır. Kısmet deyip geçiyoruz bugünleri yapacak birşey yok maalesef. İnşallah hüzel haberler veririz hepimiz
Amin inşallah bana ilk gün iliski xok donraki günlerde gün aşırı yap ve kalca altına yastık koymam gerektiğini söyledi bir de 2 gün duş alma dedi almadım o yüzden

Ben istedim bakmasini ama iğneyle 36. Saatte çatlıyor şuan baksak bile catlamamis olabilir dedi o yüzden bakmadı. Sonra da böyle muallakta kalıyoruz işte
Evet maalesef. Ama ben aşılamaya giderken yolda sağ tarafımda böyle sancı ağrı gibi birşey hissettim inşallah o çatlama ağrısıdır değişik bir ağrıydı çünkü. Ama iste acaba mı değil mi bilemiyorum tabi kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…