Kasım 2024 3.Aşılama

Bilemiyorum çok düşündüğüm kesin :)) ama benim kasiklarimda yumru gibi birsey var ve ağrı yapıyor bu da catlamadi büyüdüğü için olabilir diyorum . Dun daha çok agrim vardi kanama da olmuştu işlemde bugün kanama az ama karnım gergin ve kasiklarda yumru ve ağrı hala var ( insallah tutmuştur ve bebeklerimiz bize gelir bu kez . Bu arada ilk asilamam o yüzden çok bilmiyordum aşılamayi

Bu şekilde kasık agrim geçmezse yine gidecem baksın bi catlayip catlamadigina . Bir de senin de karnın sis gergin ve ağrın oldu mu hiç ?

Olumlu düşün bence çok kafanı yorma senin yumurta sayinda cokmus belki ondan dolayı dir yarına ağrın geçer inşallah

Olumlu düşün bence çok kafanı yorma senin yumurta sayinda cokmus belki ondan dolayı dir yarına ağrın geçer inşallah
Ayy çok teşekkür ederim içim rahatladı valla birileriyle konuşmak iyi geldi özellikle durumu anlayabilecek biriyle . Asilamadan kimseye bahsetmedik eşimle o yüzden konuşacak kimse yoktu perşembeden beri yedim kendimi olmadı mı catlamadi mi niye yumurtaliklarda yumru ve ağrı var falan diye

Peki kizlar bu aşılama sonrası kimyasala dönmesi iyi bir şey mi ? Yani umut var tutacak belli gibi birşey mi ? Arkadaşımın aşılaması var ilkinde kimyasal oldu 2.sini heyecanla bekliyoruz. Umarim hepinizin gönlüne göre olur her şey

Kimyasal geçirmiş biri olarak soyleyeyim kimyasal demek yumurtanın dollenmesi ama rahim duvarına tutunamamasi sonucu adetle vucuttan atılması demekmiş doktorun söylediği buydu en azından. Ben 2022 mayısta kürtaj ekimde de kimyasal geçirdim o zamandan beri çocuk olmadı catlatma vs yapildi histereskopik ameliyat oldum mayis ayinda . Simdi de aşılama yapıldı mecburen artık . Tutma ihtimali var inşallah tutar arkadaşının asilamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…