- 11 Eylül 2021
- 1.495
- 1.010
Bilemiyorum çok düşündüğüm kesin :)) ama benim kasiklarimda yumru gibi birsey var ve ağrı yapıyor bu da catlamadi büyüdüğü için olabilir diyorum . Dun daha çok agrim vardi kanama da olmuştu işlemde bugün kanama az ama karnım gergin ve kasiklarda yumru ve ağrı hala varBelli olmaz o benimde aşılama günü akşam inanılmaz ağrım oldu ayakta bile durmakta zorlandım sonraki gün geçti benim normalde hiç yumurtlama ağrım olmazdı bende acaba catlamadimi cokmu büyüdü diye bı düşündüm ama yada biz çok düşünüyoruz
Bu şekilde kasık agrim geçmezse yine gidecem baksın bi catlayip catlamadigina . Bir de senin de karnın sis gergin ve ağrın oldu mu hiç ?
Olumlu düşün bence çok kafanı yorma senin yumurta sayinda cokmus belki ondan dolayı dir yarına ağrın geçer inşallahBilemiyorum çok düşündüğüm kesin :)) ama benim kasiklarimda yumru gibi birsey var ve ağrı yapıyor bu da catlamadi büyüdüğü için olabilir diyorum . Dun daha çok agrim vardi kanama da olmuştu işlemde bugün kanama az ama karnım gergin ve kasiklarda yumru ve ağrı hala var( insallah tutmuştur ve bebeklerimiz bize gelir bu kez . Bu arada ilk asilamam o yüzden çok bilmiyordum aşılamayi
Ayy çok teşekkür ederimOlumlu düşün bence çok kafanı yorma senin yumurta sayinda cokmus belki ondan dolayı dir yarına ağrın geçer inşallah
Kimyasal geçirmiş biri olarak soyleyeyim kimyasal demek yumurtanın dollenmesi ama rahim duvarına tutunamamasi sonucu adetle vucuttan atılması demekmiş doktorun söylediği buydu en azından. Ben 2022 mayısta kürtaj ekimde de kimyasal geçirdim o zamandan beri çocuk olmadı catlatma vs yapildi histereskopik ameliyat oldum mayis ayinda . Simdi de aşılama yapıldı mecburen artık . Tutma ihtimali var inşallah tutar arkadaşının asilamasiPeki kizlar bu aşılama sonrası kimyasala dönmesi iyi bir şey mi ? Yani umut var tutacak belli gibi birşey mi ?Arkadaşımın aşılaması var ilkinde kimyasal oldu 2.sini heyecanla bekliyoruz. Umarim hepinizin gönlüne göre olur her şey
Hayirli olsun insallahKızlar öncelikle Rabbim güzel haberler almayı nasip etsinbende 3.aşılamamı 3gün önce oldum kasık ağrıları ve göğüs hassasiyeti baya var. 1. 2. Aşılamam tutmadı ve kasık ağrısı vs olmamıştı onlarda. Reglimede 4 gün var ağrılar birbirine benzermiş umarım regl ağrısı değildir. Bende 39 yaşındayım acaba yaşla ilgisi var mı aşılama tutmaz uğraşma dediler ve 3.aşılama daha az tutma şansı varmış e devlette aşılama yapmadan tüp bebeğe geçmiyor. Çok zor süreçler. Sizler özellikle 3.aşılamada şuna çok dikkat ettim Dediğiniz birşey var mı
06.11.2024 Bugün doktora kontrole gittim … bir 13 diğeri 15 olan 2 yumurta olduğunu söyledi . Pazartesi aşılama yapılacak .31 Ekim regli birinci günü
1 Kasım kontrol ve 3. Aşılama başlangıcı
1. Kasım Cuma gonalf75
2/3/4/5/6 kasım gonalf75 devam
7 Kasım Perşembe kontrol günü
Hayırlısı olsun inşallah tutar bebisin seninle olur06.11.2024 Bugün doktora kontrole gittim … bir 13 diğeri 15 olan 2 yumurta olduğunu söyledi . Pazartesi aşılama yapılacak .
İnşallahHayırlısı olsun inşallah tutar bebisin seninle olur
Ovülasyonla da takip ediyorumHayırlısı olsun inşallah tutar bebisin seninle olur
Catlatma ignesini ne zaman vuracaksınOvülasyonla da takip ediyorum
Ovülasyonla da takip ediyorum
CumartesiCatlatma ignesini ne zaman vuracaksın
Hangi konuda bilgi istiyorsun canım. Ben aşılamanın 5. günündeymArkadaslar Asilamada kaçıncı gününüz ? Bilgili olanlar biraz bilgilendirebilir mi bu süreç hakkında
İlk günden itibaren belirtiler neler geçti mi şuan nasılsınHangi konuda bilgi istiyorsun canım. Ben aşılamanın 5. günündeym
Keşke cumartesi günü tekrar bir kontrol daha yapsaydı boyutlarına tekrar bakıp iğne yapmanı isteseydi seninde aklın rahat olurdu tam büyüdüğünü görünce. Ben çpk pimpirikliyim o yüzden iki günde bir gittim doktora iyice büyüdügünü görmek istedm. Acabalar olmasın kafama takmayayım onu diye. Kötü bir tecrübem olmuştu yıllar önce. Büyür kendiliğinden dedi çatlatma iğnesi yaptrdı sonra bir gittim büyümemiş boşuna iğne oldum ve sonra o yumurtam kocaman bir kiste dönüşmüştü. İnşallah seninki düzenli büyür.06.11.2024 Bugün doktora kontrole gittim … bir 13 diğeri 15 olan 2 yumurta olduğunu söyledi . Pazartesi aşılama yapılacak .
Hastaneden geldiğimden beri hiçbir belirti hissetmiyorum. Geçen ayda yaptrdım onda çpk belirtim vardı kesin birşeyler var diyordm ama olmadı. Şimdi kendimi dinlemiyorum zaten belirti şimdiden başlamaz. En fazla yerleşme lekesi olur o da herkeste olmuyor. Belirtiler genelde 12. günden sonra başlar çünkü tutmuşsa gerçek hcg hormonu vücutta artışa geçiyor.İlk günden itibaren belirtiler neler geçti mi şuan nasılsın