3. Aşılama da ekstra dikkat ettiğiniz veya yediğiniz bir şey oldu mu ?Hiç ümitsiz olma canım. Benim ilk çocuğum 3. aşılama ile nasip oldu. Tam tüp bebek için doktorla görüşecektik rapor için 3.yü denedik ümitsizdik ama Allah nasip etti
Genel olarak hiç dikkat etmemiştim. Çalışıyordum yoğun bir tempoda. Avakado yemiştim bir yerde duyup o hafta. Yine yiyorum bu sürecimde de. İkinci çocuk için ikinci aşılamamı oldum dün.3. Aşılama da ekstra dikkat ettiğiniz veya yediğiniz bir şey oldu mu ?
Evet avakoda incir kürü kuru kayısı günlük en az 2 litre su içmeye çalışıyorumGenel olarak hiç dikkat etmemiştim. Çalışıyordum yoğun bir tempoda. Avakado yemiştim bir yerde duyup o hafta. Yine yiyorum bu sürecimde de. İkinci çocuk için ikinci aşılamamı oldum dün.
Protestan aşılamadan sonra kullanılıyor diye biliyorum ben daha gonalf yapıyorumGuney3338 Nasıl gidiyor sürecin canım . Progestan kullanıyor musun. Aramızda bir gün var aşılamada. Hayırlı sonuçlar alalım bu defa
İlaç kullanıyorum ek olarak folik asitGuney3338 Nasıl gidiyor sürecin canım . Progestan kullanıyor musun. Aramızda bir gün var aşılamada. Hayırlı sonuçlar alalım bu defa
Aşılama yaptırdın sandım ben. İğnelere başladın sanırım. Başlama sürecim deyince.Protestan aşılamadan sonra kullanılıyor diye biliyorum ben daha gonalf yapıyorum
Evet 3. Aşılamaya geçtim canım. 2 aşılama oldu olumsuz oldu. Maalesef ..Aşılama yaptırdın sandım ben. İğnelere başladın sanırım. Başlama sürecim deyince.
Folik asit markamı değiştirdim…31 Ekim regli birinci günü
1 Kasım kontrol ve 3. Aşılama başlangıcı
1. Kasım Cuma gonalf75
2/3/4/5/6 kasım gonalf75 devam
7 Kasım Perşembe kontrol günü
Hayırlısı olsun bundan sonra inşallah. Üçüncü aşılamanın oranı daha iyi. İnşallah bu defa tutar. İlk çocuğum üçüncü aşılama ile olmuştu demiştim ümidini kaybetme.Evet 3. Aşılamaya geçtim canım. 2 aşılama oldu olumsuz oldu. Maalesef ..
Evet halen aklımda …Hayırlısı olsun bundan sonra inşallah. Üçüncü aşılamanın oranı daha iyi. İnşallah bu defa tutar. İlk çocuğum üçüncü aşılama ile olmuştu demiştim ümidini kaybetme.
Bende perşembe kontrol gideceğim yumurtaların boyutuna bakacaklarMerhaba. Bende bu ay tekrar aşılama yolundayım. Ekimde olmadı. 29 Ekim sat, 2 Ekim gonal f 75 olarak başladım. Perşembe kontrole gideceğim.
31 ekimde regli oldum 1 kasımda Gonal f e başladımBende perşembe kontrol gideceğim yumurtaların boyutuna bakacaklar