Bende gördüm inşllah hamileyimdir kan vermeyü düsünüyorum günüm gecerseBir gölge silik cizgi görüyorum inşallah hamilesindirAllah kucağını boş bırakmasın kan verip netlestirebilirsin yada adet tarihinde kan ver o zaman yüksek sonuç alma ihtimalin daha yüksek
Benim 3 yumurtam vardı biri solda 12 mm sagda 20.5 ve 18 mm sadece doktor çoğul gebelik olabilir dedi kabul ediyor musun bu riski dedi evet dedim aşılama yapıldı sonuç negatif . Zaten soldaki 12 mm olarak kalmisti. 3 ve üzeri yumurta sıkıntılı olabilir ama doktora kalmış birsey ister yapar yumurta çok olsada ister yapmaz . Senin daha küçük o zamana kadar büyür hiç bir sıkıntı olmaz merak etme inşallah tutar hamile kalırsınHerkese merhaba, neden yazdığımı bilmiyorum ama gelişmeleri yazabilirim belki, aşılama tedavisi görüyorum şu an Çapa'da, bu sabah kontrolüm vardı bu akşam son kez gonal f 75 iu yapıcaz bu akşam ile beraber 9. gün iğne yapmış olacağız, ctesi akşamı yumurta çatlatma iğnesi, ptesi sabahı da aşılama yapılacak, haber bekleyen herkese hayırlı olan haberleri dilerim
Benim daha önce deneyimli olanlara şöyle bir sorum var. İki yumurtalık da gelişmiş sağ 14 sol 12 bu sabah, yorumlarda yalnızca birinin gelişmesi istendiği yazıyor, ptesi sabahı 16 üzeri olacaklardır ama biri değil ikisi de, normal mi acaba problemli gebelik olur mu
Teşekkür ederim, benim kaç yumurtam var ben anlamamış olabilirim o zaman sağ ve sol olarak anlamıştım, ikiden fazla da olabiliyor demekki. Pazartesi sabahı öğrenicem. Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallahBenim 3 yumurtam vardı biri solda 12 mm sagda 20.5 ve 18 mm sadece doktor çoğul gebelik olabilir dedi kabul ediyor musun bu riski dedi evet dedim aşılama yapıldı sonuç negatif . Zaten soldaki 12 mm olarak kalmisti. 3 ve üzeri yumurta sıkıntılı olabilir ama doktora kalmış birsey ister yapar yumurta çok olsada ister yapmaz . Senin daha küçük o zamana kadar büyür hiç bir sıkıntı olmaz merak etme inşallah tutar hamile kalırsın
Amin cumlemizinTeşekkür ederim, benim kaç yumurtam var ben anlamamış olabilirim o zaman sağ ve sol olarak anlamıştım, ikiden fazla da olabiliyor demekki. Pazartesi sabahı öğrenicem. Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah
Şimdi daha iyi anladım çok teşekkür ederim, amin sizin deAmin cumlemizinSag 14 mm ve sol 12 mm diye yazmışsınız en büyüğü 14 ve 12. biri sagda biri solda toplamda iki adet yumurtaniz var demek bu geriden gelen kucuk yumurtalar da olabilir bunun icin adete kadar gun asiri iliski oneriyor doktor tavi herkeste farkli . Hakkınızda hayırlısı olsun
evet canım sonucum çıktı 385 şuan artış iyi görünüyor ama benim hala korkularım devam ediyor sen bence test yapma artık yarın adetin gelmezse acile git bi kan ver bak benim testler hep cok silik çıktı bıraktım yapmayı en iyisi kan vermekbeyons kan sonucun çıktı mı? Bana da doktorum kan ver dedi ama versem mi bilemedm. Adetim hala gelmedi sadece çok koyu ve çok az leke geliyor. İdrar testim negatif bugün o yüzden umudum yok.
Yok canım artık progestan a rağmen göğüs hassasiyeti de kalmadı. Bel agrim var bacağıma vuran genelde adette böyle olurum o yüzden yapmadımBezgininsan sen ne yaptın canım. Bugün test yaptın mı hiç?
Çok sevindim canım maşallah çok güzel yükselmiş artık korkun olmasın hamileliğin tadını çıkar güzel düşünevet canım sonucum çıktı 385 şuan artış iyi görünüyor ama benim hala korkularım devam ediyor sen bence test yapma artık yarın adetin gelmezse acile git bi kan ver bak benim testler hep cok silik çıktı bıraktım yapmayı en iyisi kan vermek
işte sen onu gel bendeki içe anlat önceki gebeliğim boş gebelikti o zamanda kanda artış gayet iyiydi bakalım yıne güzel düşünmeye çalışıyorum rabbim güzel bir şekilde ilerletsin inş en kısa sürede güzel haberinizi de alırımÇok sevindim canım maşallah çok güzel yükselmiş artık korkun olmasın hamileliğin tadını çıkar güzel düşün
İyi düşün iyi olsun her seferinde boş olacak diye birsey yok öyle düşün. Ben de senin gibiyim hemde her seferinde kalp atışı duyup kaybettimişte sen onu gel bendeki içe anlat önceki gebeliğim boş gebelikti o zamanda kanda artış gayet iyiydi bakalım yıne güzel düşünmeye çalışıyorum rabbim güzel bir şekilde ilerletsin inş en kısa sürede güzel haberinizi de alırım
senden de güzel haber yakın diye hissediyorum moralini yuksek tut bak ne güzel hamile kalıyosun dr banada oyle demişti bir insan bir kere hamile kaldıysa hertürlü yıne olurİyi düşün iyi olsun her seferinde boş olacak diye birsey yok öyle düşün. Ben de senin gibiyim hemde her seferinde kalp atışı duyup kaybettim
Bana da öyle dediler de 2 yıldır hiç olmadı bir yerde bir terslik olmuş diye düşünüyorum artık. Bu süreçte vitaminler vs kilo aldım o yüzden mi acaba diyorum bazen . İnşallah hepimiz hamile kalıp sağ salim doğurup kucağımıza alırız. Hamile kalirsam mutlaka yazarımsenden de güzel haber yakın diye hissediyorum moralini yuksek tut bak ne güzel hamile kalıyosun dr banada oyle demişti bir insan bir kere hamile kaldıysa hertürlü yıne olur
Gayet güzel artmış canım. Gönlünü ferah tut demesi kolay tabi ama kendini oyalayacak şeyler bul rahatlaman için. Bende yarında bekleyeyim artık adet gelseydi de rahatlasaydm. Böyle arafta kalıyorum..evet canım sonucum çıktı 385 şuan artış iyi görünüyor ama benim hala korkularım devam ediyor sen bence test yapma artık yarın adetin gelmezse acile git bi kan ver bak benim testler hep cok silik çıktı bıraktım yapmayı en iyisi kan vermek
Canım sende yapsaydın bir test. Aklın rahat olurduBana da öyle dediler de 2 yıldır hiç olmadı bir yerde bir terslik olmuş diye düşünüyorum artık. Bu süreçte vitaminler vs kilo aldım o yüzden mi acaba diyorum bazen . İnşallah hepimiz hamile kalıp sağ salim doğurup kucağımıza alırız. Hamile kalirsam mutlaka yazarım
Hayırlısı olsun canım. Zaten kendini hazırlamıştın buna. İnşallah sonraki aylarda güzel haberleri verirsin. Biraz akışına bırakmak lazım sanırım.Eki Görüntüle 3504173
beyons Evrem17 1 1seyran12q Dayanamadım yaptim erken gebelik testi asilamanin 12. Günü normal adetime ise 5 gün var ve tertemiz bir negatif daha pozitife dönme ihtimali kalmadı zaten adet belirtim de var sadece bel agrim var . Onun dışında hiçbir belirti kalmadı artık adet olmayı bekleyecem .artık kuruma çizgisi bile çıkmıyor
Amin inşallah öyle yapacam artık tedavi falan yok rahatlamam lazimHayırlısı olsun canım. Zaten kendini hazırlamıştın buna. İnşallah sonraki aylarda güzel haberleri verirsin. Biraz akışına bırakmak lazım sanırım.
Hakkımızda hayırlısıEki Görüntüle 3504173
beyons Evrem17 1 1seyran12q Dayanamadım yaptim erken gebelik testi asilamanin 12. Günü normal adetime ise 5 gün var ve tertemiz bir negatif daha pozitife dönme ihtimali kalmadı zaten adet belirtim de var sadece bel agrim var . Onun dışında hiçbir belirti kalmadı artık adet olmayı bekleyecem .artık kuruma çizgisi bile çıkmıyor