- 11 Eylül 2021
- 1.393
- 962
Gün aşırı devam et 14.gune kadar2. Kez aşılama olumsuz sonuçlandığı için 3.ye Dr çok umutlu değilim açıkcası. Ama bu ay aşılamadan sonra da ilişkiye devam edeceğim. Baya bi şartları zorlayacağım planım bu şekilde
Evet allahtan bi mani gelmezse devam edeceğim inşallahGün aşırı devam et 14.gune kadar
Catlatma ignesinde kritik saatler 12 24 36 48 mis ama ideal olan 36 aşılama için. Tutmuştur inşallah öyle düşünmeBenim 36saati de geçti galiba. Ya pztesi 9da burda ol dedi bi gittik hoca gelmemiş sonra geldi gebelere öncelik olduğu için onları aldı benim aşılama 13.30 da oldu. Ctesi 23.00da çatlatma iğnesi oldum. Neyse olan oldu artık
Biz de de sebepsiz kaliteli yumurta var sperm sayısı iyi doktorun kesin gebesin dediği ay olmamıştı adam şok olmuştu nasıl tutmaz ya iliski olmadı mı bile demistiHayır anlamıyorum ki , rahim filmi temiz. 2 tüp te açık. Kan değerlerim hormonlarım temiz. Ama değerim 2.14 , eşimin süper değeri hareketli değeri yüksek .( 40 milyon hareketli ) . Sebeb ne anlamıyoruz tıbbi olarak bizde .
Hadi hayırlısı olsunEvet allahtan bi mani gelmezse devam edeceğim inşallah
Doğru söylüyorsun Rabbime emanet ettim ol derse olurCatlatma ignesinde kritik saatler 12 24 36 48 mis ama ideal olan 36 aşılama için. Tutmuştur inşallah öyle düşünme
Aynen benimde sebepsiz interfilite oluyor. Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur öyle düşünelim artıkHayır anlamıyorum ki , rahim filmi temiz. 2 tüp te açık. Kan değerlerim hormonlarım temiz. Ama değerim 2.14 , eşimin süper değeri hareketli değeri yüksek .( 40 milyon hareketli ) . Sebeb ne anlamıyoruz tıbbi olarak bizde .
Biz de de sebepsiz kaliteli yumurta var sperm sayısı iyi doktorun kesin gebesin dediği ay olmamıştı adam şok olmuştu nasıl tutmaz ya iliski olmadı mı bile demisti
Ewet ya benim hoca da ilk görüştüğümde demişti. 1 ve 3 çok az oran tutuyor. 2.daha yüksek tutma şansı dedi. Moralim bozulmuştu boşuna mı iğneleri yiyoruz dedim.Halbuki tanıdığım aynı hocada 3.de tutturdu vallabu doktorların çok çalışmaktan kafa gidikAmin inşallah. İçini ferah tut 3. Asilamada şans daha çok artiyormus ben bugün biraz araştırdım özel hastanelerin sayfalarından okudum şans daha çok oluyormuş. Doktoruna bakma sen moral bozmuş sadece.
Günaydın canım var görünüyor ama iğne etkisi de olabilir inşallah değildir benim bugün 10 gün sabah bende test yaptım negatif sence pozitife donermi bu şekilde negatif olup pozitif gören var mı acaba şahsen umudum azaldıKızlar Günaydın. Dün Aşılamanın 7.günüydü gündüz işten eve giderken âdet ağrısı gibi ağrım oldu uzunca bir süre. Akşam ise sağ kasığım acı acı ağrıdı hatta uzanmak zorunda kaldım. Anlık sancilar ve sızı şeklinde devam etti hatta bacağıma kadar vurdu ağrıBu sabahta test yaptim ve çok silik bir çizgi cikti. Aşılamanın 8.günü öğrenmek için çok erken tabi ama her sabah yapmaya devam edeceğim çünkü stres benim işim
Evet ilk aşılama test yaptım ama negatifErken test yapmayı düşünüyor musunuz? Hayırlı haberler alırsınız inşallah. İlk aşılama mı sizin
Sebepsiz infertilite.Hayır anlamıyorum ki , rahim filmi temiz. 2 tüp te açık. Kan değerlerim hormonlarım temiz. Ama değerim 2.14 , eşimin süper değeri hareketli değeri yüksek .( 40 milyon hareketli ) . Sebeb ne anlamıyoruz tıbbi olarak bizde .
Ahahhaha aynıyız vallaYaa bu doktorlar çok komik bana da öyle her gittiğim de yok rahim pırıl pırıl yok duvar kalın çocuk tutunur her gittiğimde iltifat ediyor organlarıma ama tutmuyor hoca tutmuyorrrr heyyy diyorum içimden
Ben baktim 3. Asilamada şans daha cokmus senin hocan tuhaf geldi bana birazEwet ya benim hoca da ilk görüştüğümde demişti. 1 ve 3 çok az oran tutuyor. 2.daha yüksek tutma şansı dedi. Moralim bozulmuştu boşuna mı iğneleri yiyoruz dedim.Halbuki tanıdığım aynı hocada 3.de tutturdu vallabu doktorların çok çalışmaktan kafa gidik
İnşallah gebeliktirKızlar Günaydın. Dün Aşılamanın 7.günüydü gündüz işten eve giderken âdet ağrısı gibi ağrım oldu uzunca bir süre. Akşam ise sağ kasığım acı acı ağrıdı hatta uzanmak zorunda kaldım. Anlık sancilar ve sızı şeklinde devam etti hatta bacağıma kadar vurdu ağrıBu sabahta test yaptim ve çok silik bir çizgi cikti. Aşılamanın 8.günü öğrenmek için çok erken tabi ama her sabah yapmaya devam edeceğim çünkü stres benim işim
Bence 12. Gün falan tekrar yap 10 günden sonra yapılması daha sağlıklı. İnşallah vardır hemen umudunu kaybetme belki geç dollenmedirGünaydın canım var görünüyor ama iğne etkisi de olabilir inşallah değildir benim bugün 10 gün sabah bende test yaptım negatif sence pozitife donermi bu şekilde negatif olup pozitif gören var mı acaba şahsen umudum azaldı
Benimde sebepsiz şuan ama baya tedaviyi bıraktım yine olmadı yas geciyor birseylere geç kalmayalım diye mecbur tedaviye gidiyoruz yas geçtikçe erkeklerde de sperm sayısı kalitesi düşüyor maalesef. Benim artık eşim de olumsuz düşünüyor zaten . Baya araştırdım sebepsiz olanların çoğunun psikolojikmis olumsuz düşündükleri stres yaptıkları için olmuyormuş ama gel de stres yapmaSebepsiz infertilite.
Akisina birakmadigin bedenini surekli hormon ilaclariyla yordugun surece daha yorucu oluyor
Dusuk yapmis bir suru tedavi gormus biriyim
Akisina birakin,surekli tedavi gormeyin erkeklerden daha hassas bizim hormonlarimiz
Benden bu sayfada yazan herkese tavsiyem bu.
Olumsuz dusunmeyin,sorgulamayin,oluruna bırakın su aksin yolunu bulsun
Bir de örnek olsun diye söylüyorum benim ilk gebeligimde 9. Gün tertemiz bir negatif 11. Gün çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim. zaten dollenme tutunma 10 Gün sürüyormuş belki daha tam tutunmamistir tam tutununca çıkabilir o yüzden 2 Gün sonra yine yap canımGünaydın canım var görünüyor ama iğne etkisi de olabilir inşallah değildir benim bugün 10 gün sabah bende test yaptım negatif sence pozitife donermi bu şekilde negatif olup pozitif gören var mı acaba şahsen umudum azaldı