Kasım 2024 3.Aşılama

Hayır anlamıyorum ki , rahim filmi temiz. 2 tüp te açık. Kan değerlerim hormonlarım temiz. Ama değerim 2.14 , eşimin süper değeri hareketli değeri yüksek .( 40 milyon hareketli ) . Sebeb ne anlamıyoruz tıbbi olarak bizde .

Catlatma ignesinde kritik saatler 12 24 36 48 mis ama ideal olan 36 aşılama için. Tutmuştur inşallah öyle düşünme

Biz de de sebepsiz kaliteli yumurta var sperm sayısı iyi doktorun kesin gebesin dediği ay olmamıştı adam şok olmuştu nasıl tutmaz ya iliski olmadı mı bile demisti

Aynen benimde sebepsiz interfilite oluyor. Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur öyle düşünelim artık

Biz de de sebepsiz kaliteli yumurta var sperm sayısı iyi doktorun kesin gebesin dediği ay olmamıştı adam şok olmuştu nasıl tutmaz ya iliski olmadı mı bile demisti
Yaa bu doktorlar çok komik bana da öyle her gittiğim de yok rahim pırıl pırıl yok duvar kalın çocuk tutunur her gittiğimde iltifat ediyor organlarımaama tutmuyor hoca tutmuyorrrr heyyy diyorum içimden

Amin inşallah. İçini ferah tut 3. Asilamada şans daha çok artiyormus ben bugün biraz araştırdım özel hastanelerin sayfalarından okudum şans daha çok oluyormuş. Doktoruna bakma sen moral bozmuş sadece.
Ewet ya benim hoca da ilk görüştüğümde demişti. 1 ve 3 çok az oran tutuyor. 2.daha yüksek tutma şansı dedi. Moralim bozulmuştu boşuna mı iğneleri yiyoruz dedim.Halbuki tanıdığım aynı hocada 3.de tutturdu vallabu doktorların çok çalışmaktan kafa gidik

Kızlar Günaydın. Dün Aşılamanın 7.günüydü gündüz işten eve giderken âdet ağrısı gibi ağrım oldu uzunca bir süre. Akşam ise sağ kasığım acı acı ağrıdı hatta uzanmak zorunda kaldım. Anlık sancilar ve sızı şeklinde devam etti hatta bacağıma kadar vurdu ağrı Bu sabahta test yaptim ve çok silik bir çizgi cikti. Aşılamanın 8.günü öğrenmek için çok erken tabi ama her sabah yapmaya devam edeceğim çünkü stres benim işim

Eklentiler

• IMG_5633.jpeg
    18,4 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Günaydın canım var görünüyor ama iğne etkisi de olabilir inşallah değildir benim bugün 10 gün sabah bende test yaptım negatif sence pozitife donermi bu şekilde negatif olup pozitif gören var mı acaba şahsen umudum azaldı

Sebepsiz infertilite.
Akisina birakmadigin bedenini surekli hormon ilaclariyla yordugun surece daha yorucu oluyor
Dusuk yapmis bir suru tedavi gormus biriyim
Akisina birakin,surekli tedavi gormeyin erkeklerden daha hassas bizim hormonlarimiz
Benden bu sayfada yazan herkese tavsiyem bu.
Olumsuz dusunmeyin,sorgulamayin,oluruna bırakın su aksin yolunu bulsun

Ben baktim 3. Asilamada şans daha cokmus senin hocan tuhaf geldi bana biraz

İnşallah gebeliktir ama iğne etkisi de olabilir en baştan takip etseydin iğne etkisi geçtikten sonra böyle olsaydı kesin vardır anlamına gelirdi bir ara bu testlerle kafayı bozmuştum çok da takip ettim öyle şimdi bıraktım

Bence 12. Gün falan tekrar yap 10 günden sonra yapılması daha sağlıklı. İnşallah vardır hemen umudunu kaybetme belki geç dollenmedir

Benimde sebepsiz şuan ama baya tedaviyi bıraktım yine olmadı yas geciyor birseylere geç kalmayalım diye mecbur tedaviye gidiyoruz yas geçtikçe erkeklerde de sperm sayısı kalitesi düşüyor maalesef. Benim artık eşim de olumsuz düşünüyor zaten . Baya araştırdım sebepsiz olanların çoğunun psikolojikmis olumsuz düşündükleri stres yaptıkları için olmuyormuş ama gel de stres yapma

Bir de örnek olsun diye söylüyorum benim ilk gebeligimde 9. Gün tertemiz bir negatif 11. Gün çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim. zaten dollenme tutunma 10 Gün sürüyormuş belki daha tam tutunmamistir tam tutununca çıkabilir o yüzden 2 Gün sonra yine yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…