KASIM 2023 AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Bazen oluyormuş ben buralarda çok okudum onu ama bende hiç olmadi
Ya bende baya arastirmistim oysaki.. ağrısız çok basit diyorlardı benim rahimim darmis geçmedi hortum oyuzden müdahale etmeleri gerekti biraz kurcaladilar oyuzden çok ağrıdı ama hala devam ediyor umarım geçer ya vallahi Allah herkesin yardımcısı olsun beklenmedik sorunlar çıkabiliyor Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin

Merhaba prolaktn yüksekken tüp bebek tedavisine başlanması sakıncalı mı?

Sen canını sıkma olabilir devam da edebilir pazartesi yine doktoruna sorarsın

Merhaba prolaktn yüksekken tüp bebek tedavisine başlanması sakıncalı mı?
Bence hamile kalmayı zorlaştırıyor aşırı yüksek olması. Benimki 35 filan çıkmıştı yine de aşılama yaptı ve tutmadı. Bence tedavi edilmeliydi önce. Değeriniz kac ?

Evet onu bende duymuştum stres hormonu ve ani yükselip düşebilir diye. Benim doktorum sallamıyor hicbirseyi sallamadigi gibi. Mesela ben cumartesi yumurtladim ovulasyonum da pozitifti. Ama bana cumartesi gecesi catlatma ignesi vur dedi ve bugün aşılamaya gidiyorum . Ezbere iş yapıyor ilk asilamada olduğu gibi ve yumurtlamamin olduğu gün de ilişki yasağı koyuyor 3 gün o yüzden kendimiz de yapamıyoruz

Canım aşılamaya girmeden ultrason istesene ağrım oldu çatladı mı falan diyerek.hoş çatladıysa da zaten 24 saat sürüyor yinede yakalarız der ama biraz daha kafan rahat eder en azından

O doktorla devam etmeyin içinize sinmiyorsa neden onunla devam ediyorsunuz? Bu durum bile sizde strese sebep üzgünüm

Canım aşılamaya girmeden ultrason istesene ağrım oldu çatladı mı falan diyerek.hoş çatladıysa da zaten 24 saat sürüyor yinede yakalarız der ama biraz daha kafan rahat eder en azından
Yakalayamaz ki cumartesi oldu çünkü. Soylicem ama benim yumurtlamam cumartesi oldu ovulasyon testi yaptım dicem

O doktorla devam etmeyin içinize sinmiyorsa neden onunla devam ediyorsunuz? Bu durum bile sizde strese sebep üzgünüm
Evet üniversitede olduğu için gidiyorum inan her gidişimde nefret ederek bugün son günüm kurtulcam artık. Tüp bebeğe özele gidicem

Yakalayamaz ki cumartesi oldu çünkü. Soylicem ama benim yumurtlamam cumartesi oldu ovulasyon testi yaptım dicem
İşte böyle söylersen o da kendini ıspatlamak için belki de yok hayır gel bakalım derse iyi olur işte . En azından ne olduğunu bilirsin yani şu noktada tek yapılabilecek bu malesef ultrasonda kendi dediğinin doğruluğunu ıspatlamak ya da inşallah sen yanılmışsındır da aşılama tam vakitli ve olumlu olur

Umarım ben yaniliyorumdur. Doktordan geldim benim yumurtlamam cumartesi oldu ovulasyon testi yaptım dedim. Catlatma ignesindendir o dedi . Hayir sabah test yaptım gece de iğneyi vurdum dedim. Niye yapiyosun zaten yumurta takibin yapılıyor çatlamış zaten yumurtan dedi. Bi daha böyle gereksiz işler yapma o ovulasyon takibini insanlar kendisi tedavi görmeden yapıyor biz burda takibini yapıyoruz dedi. Cumartesi catladiysa da asilamanin şimdi tam zamanı diyor. Yumurtanın 24 saat canlı kaldığını bildiğimi bilmiyor sanırım. Bisey demedim artık desem de zaten kendiyle Çelişiyor. Olan oldu kurtuldum artık ordan en azından artık tüp bebek tedavisine başka biyerde gecicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…