Bugün 12. Günüm evde test yaptım negatif çıktı kan verdim sonucu pazartesi çıkacak bakalım hayırlısı neyse o olsun artık seninde hakkında hayırlısı neyse o olsun haberlerini bekliyorum
Olumlu düşün inşallah olumlu olursonucun neden pazartesi cikiyor internetten bakabilirsin aslinda
Neden pazartesi internetten bakabilirsin aslındaBugün 12. Günüm evde test yaptım negatif çıktı kan verdim sonucu pazartesi çıkacak bakalım hayırlısı neyse o olsun artık seninde hakkında hayırlısı neyse o olsun haberlerini bekliyorum
Ben de 8 kasımda aşılama oldum ovitrelle ve gonal f kullandim . Şu anda da progestan kullanıyorum . Ama hiç bir belirtim yok benim. Leke filan da olmadı. Sordun mu doktoruna ?Merhabalar kızlar bende 9 kasımda aşılama oldum letu kullandım sonra da çatlatma iğnesi daha önce hiç gebelik geçirmedim 4 yıllık evliyiz 1. Günün sonunda çok hafif kahverengi leke geldi ve ara ara ağrım oluyor bugün 3. Günüm sizde böyle bir durum gelişti mi ?
Evet asistanına sorabildim olabilir işlemden kaynaklı görülüyor bazen dedi ama içim rahat etmedi. Bana protestan için ilaç vermedi konusu da olmadı. Kasık batması, karında sertlik ve şişlik hafif baş ağrısı bende malesef hepsi mevcut ama inşallah güzel sonuçlar alırızBen de 8 kasımda aşılama oldum ovitrelle ve gonal f kullandim . Şu anda da progestan kullanıyorum . Ama hiç bir belirtim yok benim. Leke filan da olmadı. Sordun mu doktoruna ?
Bende geçen ay gittim adetimin 2 yada 3 günü gidip kan vermemi söyledi eşim sperm testi verecek ileri hız yavaş biraz ve morfoloji yüksek ama yüzde 3 4 işimizi görür dedi bu ay kan testi vercem ama sonraki süreç nasıl işleyecek nasıl olcak sıralama nasıl gidecek çok merak ediyorum devlet hastanesine gidiyorumMerhabalar bende haftaya aşılama olcam 75mg kullanıyorum aşılamaya başta herkes önyargılı tutmuyor diye ama ben cok inanıyorum insallah gonlumuzce olur hersey
Benim de ilk aşılamamEvet asistanına sorabildim olabilir işlemden kaynaklı görülüyor bazen dedi ama içim rahat etmedi. Bana protestan için ilaç vermedi konusu da olmadı. Kasık batması, karında sertlik ve şişlik hafif baş ağrısı bende malesef hepsi mevcut ama inşallah güzel sonuçlar alırızsizin ilk aşılama mı? Benim ilk.
Devlette ya da üniversitede sıralamayı bozmuyorlar yani muhakkak aşılama önerirler. Eşine naçizane bi tavsiyede bulunmak isterim . Çakşır suyu keçiboynuzu ve proxeed plus bu 3ü değerlerini çok iyi hale getirecektir. İşimizi görür dediyse keçiboynuzu ve çakşır suyu icir . Diğer takviye çok pahalı bu aradaBende geçen ay gittim adetimin 2 yada 3 günü gidip kan vermemi söyledi eşim sperm testi verecek ileri hız yavaş biraz ve morfoloji yüksek ama yüzde 3 4 işimizi görür dedi bu ay kan testi vercem ama sonraki süreç nasıl işleyecek nasıl olcak sıralama nasıl gidecek çok merak ediyorum devlet hastanesine gidiyorum
Mesela bu ay testler normal çıkarsa direk aşılama yapılır mı ve aşılama ilaçları felan nedir kusura bakmayın çok merak ediyorum kafama takiliyorDevlette ya da üniversitede sıralamayı bozmuyorlar yani muhakkak aşılama önerirler. Eşine naçizane bi tavsiyede bulunmak isterim . Çakşır suyu keçiboynuzu ve proxeed plus bu 3ü değerlerini çok iyi hale getirecektir. İşimizi görür dediyse keçiboynuzu ve çakşır suyu icir . Diğer takviye çok pahalı bu arada
Önce yumurta büyütme için igne vericek bunların raporunu çıkarırlar zaten devlette . Böylece yarısını ödemiş olursun . İstenen boyuta gelince çatlama ignesi vericek ondan 36 saat sonra da uygun görürse aşılama yapicak canımMesela bu ay testler normal çıkarsa direk aşılama yapılır mı ve aşılama ilaçları felan nedir kusura bakmayın çok merak ediyorum kafama takiliyor
Aslında hiç acı hissetmedim. Bana da doktorum 23 kasım dediBenim de ilk aşılamamişlem olurken canın yandı mı ? Belki tahriş filan olmuştur. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için güzel sonuçlar almayı çok isterim . 23 ünde belli olucak benimki daha çok var
Rabbım gönlümüze göre versinAslında hiç acı hissetmedim. Bana da doktorum 23 kasım dediAllah kavuştursun inşallah
Amin ecmain ❣Rabbım gönlümüze göre versin
Neden pazartesi internetten bakabilirsin
Bugün bi daha ver bence inşallah pozitiftirGeçen gün verdiğim kan testinde sadece negatif yazıyordu ben değerlerimi görmek istiyorum dedim o zaman bi gün sonra aldırsın dedi
HastalandımBugün bi daha ver bence inşallah pozitiftir
E nabızdan baksana sonucunaHastalandımakşama sonucumu alacaktım bazıları kanama olur diyo ama bu fazla gibi kafama takılan hastalanmama 3 gün var acaba normal mi şehir dışındayım doktorumu arasam mı
Neden pazartesi internetten bakabilirsin aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?