- 13 Haziran 2023
- 1.607
- 1.561
- 53
TekirdağSiz hangi ildesiniz ben de olumsuz olursa tüp bebeğe gecicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TekirdağSiz hangi ildesiniz ben de olumsuz olursa tüp bebeğe gecicem
Hayırlısı insallahyarın kontrolden sonra yazarım :)
Bende bugun doktorumla konustum gonale devam edicem pazartesi kontrolüm var kasıklarımda ağrı var bayaKontrolden geldim 15 ml olmuş pazartesi tekrar kontrole gel çarşamba perşembe yaparız büyük ihtimal dedi
Devlet hastahanesinde aşılama ücreti nekadar bilgisi olan var mı acaba
İyi olur insallah dua edelim birbirimize Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlereKontrolden geldim 15 ml olmuş pazartesi tekrar kontrole gel çarşamba perşembe yaparız büyük ihtimal dedi
Devlet hastanesini bilmiyorum ama üniversitede 500 600 müş galibaDevlet hastahanesinde aşılama ücreti nekadar bilgisi olan var mı acaba
Igne işini ne yaptın rapor çıkardı mıBende bugun doktorumla konustum gonale devam edicem pazartesi kontrolüm var kasıklarımda ağrı var baya
Amin sağ sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin evimizi şenlendirsin inşallahİyi olur insallah dua edelim birbirimize Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere![]()
Bende bi belirti yok akıntı filan da yok şimdilik. Demek ikimizde pazartesi kontrole gidiyoruzBende bugun doktorumla konustum gonale devam edicem pazartesi kontrolüm var kasıklarımda ağrı var baya
Ayy evettt çok heycanlıBende bi belirti yok akıntı filan da yok şimdilik. Demek ikimizde pazartesi kontrole gidiyoruzo zaman aşılama tarihimiz de hemen hemen aynı olucak
Ben de yazarımAyy evettt çok heycanlıpazartesi mutlaka yazarım
İnşallahhhhBen de yazarımikimiz de tutuyomuş Allahım inşallah
![]()
Merhabaİnşallahhhh![]()
Ya benim şu an kasiklarim çok agriyo ve az önce yumurtlama akıntım geldi bence bugün çatladı. Çarşamba boşuna transfer yapıcakMerhaba bende gittim 14mm olmus carsamba kontrolum var yine cuma olabilir dedi 17mm olmasını bekliycez dedi anlamadım
Yani 21mm olmus zaten catlama dönemi neden carsambaya uzatmıski anlamadım zaten günde 1-2 ml büyüyormus sizinki 23-25arası olacak akıntı varsa catlama olmus olabilir ne yapmayı dusunuyorsunuzYa benim şu an kasiklarim çok agriyo ve az önce yumurtlama akıntım geldi bence bugün çatladı. Çarşamba boşuna transfer yapıcak
Mutlaka ilişki ile değerlendir ayaklarını kaldır ve bekle 30-45dkka kullandıgın ilaclar fayda eder insallah cunku boş bu sekilde aşılama olmadan bu iğneyi kullanıp kallanlarda varYa benim şu an kasiklarim çok agriyo ve az önce yumurtlama akıntım geldi bence bugün çatladı. Çarşamba boşuna transfer yapıcak
Birde çatlatma iğnesi olmuşmuydunYa benim şu an kasiklarim çok agriyo ve az önce yumurtlama akıntım geldi bence bugün çatladı. Çarşamba boşuna transfer yapıcak
Çatlatma iğnesini bu gece 12 de vur dedi iste . Ovulasyon testi yaptım negatif o yüzden beklicem mecbur ama her türlü yumurtalar çarşamba günü 24 olucak olucak fazla büyük kiste dönecek diye düşünüyorumMutlaka ilişki ile değerlendir ayaklarını kaldır ve bekle 30-45dkka kullandıgın ilaclar fayda eder insallah cunku boş bu sekilde aşılama olmadan bu iğneyi kullanıp kallanlarda var