KASIM 2023 AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Kontrolden geldim 15 ml olmuş pazartesi tekrar kontrole gel çarşamba perşembe yaparız büyük ihtimal dedi

Bende bugun doktorumla konustum gonale devam edicem pazartesi kontrolüm var kasıklarımda ağrı var baya
Bende bi belirti yok akıntı filan da yok şimdilik. Demek ikimizde pazartesi kontrole gidiyoruz 😀 o zaman aşılama tarihimiz de hemen hemen aynı olucak

Merhaba bende gittim 14mm olmus carsamba kontrolum var yine cuma olabilir dedi 17mm olmasını bekliycez dedi anlamadım

Merhaba bende gittim 14mm olmus carsamba kontrolum var yine cuma olabilir dedi 17mm olmasını bekliycez dedi anlamadım
Ya benim şu an kasiklarim çok agriyo ve az önce yumurtlama akıntım geldi bence bugün çatladı. Çarşamba boşuna transfer yapıcak

Ya benim şu an kasiklarim çok agriyo ve az önce yumurtlama akıntım geldi bence bugün çatladı. Çarşamba boşuna transfer yapıcak
Yani 21mm olmus zaten catlama dönemi neden carsambaya uzatmıski anlamadım zaten günde 1-2 ml büyüyormus sizinki 23-25arası olacak akıntı varsa catlama olmus olabilir ne yapmayı dusunuyorsunuz

Mutlaka ilişki ile değerlendir ayaklarını kaldır ve bekle 30-45dkka kullandıgın ilaclar fayda eder insallah cunku boş bu sekilde aşılama olmadan bu iğneyi kullanıp kallanlarda var

Mutlaka ilişki ile değerlendir ayaklarını kaldır ve bekle 30-45dkka kullandıgın ilaclar fayda eder insallah cunku boş bu sekilde aşılama olmadan bu iğneyi kullanıp kallanlarda var
Çatlatma iğnesini bu gece 12 de vur dedi iste . Ovulasyon testi yaptım negatif o yüzden beklicem mecbur ama her türlü yumurtalar çarşamba günü 24 olucak olucak fazla büyük kiste dönecek diye düşünüyorum

Back