KASIM 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Kızlar şu an işteyim reglimin ilk günü ölüyorum mide bulantısı kasık ağrısı ellerim buz kesti ağrı kesici içmemek için direniyorum ama daha fazla dayanamicam
Ne iş yapıyorsun canım bu saatte iştesin. Benimde çok sancım olur aynı belirtileri bende yaşıyorum adetliyken çikolata kisti yüzünden. Bana en iyi melox fort ağrı kesici iyi geliyo dene istersen diğerleri etkisi geçince gene basliyo ama bu ilaç bidaha ağrı yaptirmiyo. İç gitsin ben her ay içiyorum

Olabilir tabi. Gebelik testi yaptın mı hic

Kızlar doktor yumrutlama takibini ultsayonla bakıyor dimi sıkışık gitsem ben alttan ultrasyon yaptamiyorum da
Kiz doğum nasıl yapcan baktır gitsin öyle acılı bı işlem değil zaten korkularını yenmeye calis. Çünkü malesef karindan ultrasonla bakan doktora hiç denk gelmedim evli olunca direk alttan bakiyolar

Kızlar doktor yumrutlama takibini ultsayonla bakıyor dimi sıkışık gitsem ben alttan ultrasyon yaptamiyorum da
Hayır canım alttan bakılıyor yumurta takibinde. Karından görülür mü bilemiyorum tabii, hiç duymadım

Adı ne canım adamınn

Ya nette çok şey okudum yumurtlamadan sonraki 3 gün şans var daha sonrasında hamilelik olasılığı çok az diyorlar. Hatta yumurtlamadan sonraki ilk gün önemli. Sonraki 2 günde bile az ihtimal diyorlar. Uygulama cok uzun sure dogurganlik gosteriyor ben bunu hic anlamadim. Bu ay bu hafta hiç değerlendiremedik bu yüzden. Hep üşütmüştüm.hem de ihtimal az diye. Bat 4 5 kasım. En son 21 ekimde denedik. Sence kaçırmış miyim... ay ne kadar uzun oldu ya. Kendimi asla tutamam ben buldumcuk gibi hala ayni acele ile bunaltiyorum kendimi yalniz degilsin Hakkınızı helal edin. Inşallah bu ay bu hesaplamalardan kurtuluruz

Merak etttim kusura bakmayin canim bu jel nedir ne ise yarar. Olmazsa ben bunu da deneyeyim ilk defa duydum valla. Ins kavuşuruz miniklere

İyi akşamlar kızlar ben de 3 Kasım

Benimde yumurtlamam oldugu gün rahim filmim vardı 2 gün kanamam sürdüğü için catlamanin ertesi günü değerlendirebildik. O yüzden bende umutsuzum bu ay bilmiyorum o şekilde tutar mi

Merak etttim kusura bakmayin canim bu jel nedir ne ise yarar. Olmazsa ben bunu da deneyeyim ilk defa duydum valla. Ins kavuşuruz miniklere
İnsallah cnm. Bu jel spermi yumurtalıklara taşımasına yardımcı oluyomus bende 2015 de burdan öğrendim o jeli o zmn 160 lira para vermiştim 1 tüpünü kullandım sadece ama hatırlamıyorum hamile kaldığım ay kullanıp kullanmadığımı. Çok kaygan olduğu için bırakmıştım. Dene istersen İnşallah vesile olur

Ben bitene doğum yapmış olmama rağmen muayene olamiuorum hic olmadım bu yaşıma kadar
Kiz doğum nasıl yapcan baktır gitsin öyle acılı bı işlem değil zaten korkularını yenmeye calis. Çünkü malesef karindan ultrasonla bakan doktora hiç denk gelmedim evli olunca direk alttan bakiyolar
Kuzu ben doğum da yaptım ama çatı muayenesinde çok zorlandım kaç kere bakmaya çalıştı kasıyorum elimde değil sonunda dedi ki catin güzel sen bu şekilde normal yapamazsn demişti

Bende kullandgm ay gebe kalmstm. Belkı denk geldi bılmıyorum ama zaten cok fazla memnuniyet var..
Eveet onceden preseed idi adı. Smd degsms. Bu ay olmazsa alıcam bende

Öyle tabiiki canm benm hepımız ıcın en hayrlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…