Kadın doğuma miMantar olabilir canım. Acilen doktora gitmelisin
Sağol canım teşekkür ederim başına gelen varmı pekiAntibiyotikler özellıkle de agumentin vajinal mantar yapıyor doktora gdip Muane olmalısın canim geçmiş olsun
İsmini söyleyebilir misin acaba içeriğine bakalımEczaneden aldık canım
Promen K promontil men gibi birşeyse onlar takviye zaten ve bitkisel özlü de olabiliyor ben de prowomen a başlayacağım o da ilaç değil takviye mesalaEczaneden aldık canım
Canım değerin yukselir kendini sıkıntıya sokma. Avakoda ceviz muz gibi tutunması kolaylaştıracak şeyler ye. Keyfine bakk. Bizide dua etmeyi unutma canimmmSonuçta yükseliyo yani doktorların hepsi farklı fsrklı diyo moral bırakmıyolar. Salı tekrar baktrcam devam eder inşallah ki belirtiler de var ondan da çok hissettim. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Çook teşekkür ederim
Artık şüphe etmeden gönül rahatlığı ile akışa bırak kuzuSperm sayısı 148 milyon
İleri hız %50
Motilite 2 ( fakat doktor bunu önemsemedi, en ufak bir sorun da 1-2 yazıyorlar. Zaten kimsenin 3-4 çıkmıyor dedi)
Şimdi baktım ismi AstaMega, içerisinde selenyum olduğu için güzel bir takviyeymişPromen K promontil men gibi birşeyse onlar takviye zaten ve bitkisel özlü de olabiliyor ben de prowomen a başlayacağım o da ilaç değil takviye mesala
Çok teşekkür ederim dualarım sizinle siz de dua edin dualarda buluşalım inşallah Rabbim hepmzn gönlüne göre versin inşallah canımCanım değerin yukselir kendini sıkıntıya sokma. Avakoda ceviz muz gibi tutunması kolaylaştıracak şeyler ye. Keyfine bakk. Bizide dua etmeyi unutma canimmmDarısı bizlere
Ben bugün yaptım bom boşBat 18 kasım olanlar heyecan var mıben erken gebelik testi almamak için zor tutuyorum kendimi
Benm de 17 Kasım bat bende erken gebelikte çıkmadı bugün yada bilmiyorum ben mi beceri yapamadımBat 18 kasım olanlar heyecan var mıben erken gebelik testi almamak için zor tutuyorum kendimi
Kuzu ben geçen ay sadece 3 bin ilaçlara verdimKızlar şu son 3 ayda ağırlıklı olmak üzere son 11 ayda doktor girişlerine ve ilaçlara (femara, ovitrelle, ovulasyon testi, folik asit, takviye prowomen ve astamega) verdiğimiz parayı hesapladım. Yaklaşık olarak 3 bin TL
İnşallah bu ay artık bebişime kavuşurum. Az miktar olarak görünebilir ama olumsuz sonuç alınca insan boşa mı gitti şimdi o kadar maddi manevi verdiğimiz emek diye üzülüyor.
Bende heyecanlıyım ama umudum pek yok.Bat 18 kasım olanlar heyecan var mıben erken gebelik testi almamak için zor tutuyorum kendimi
Gözün aydın olsun canım inşaallahBenm de 17 Kasım bat bende erken gebelikte çıkmadı bugün yada bilmiyorum ben mi beceri yapamadımkan testinde çıktı ama çok şükür yani inşallah
Yaa deme öyleKuzu ben geçen ay sadece 3 bin ilaçlara verdimBunlara hiç takılma.. Bunlar üstündeki baskıyı arttırır..
Hesapladım aylık rutin 500 lira ilaca veriyorum, Hepsi vitamin kronik hastalığımız yok AllahtanGiden para olsun.. Çocuk gelirse zaten her haliyle ile cebi hortumlayacak.. İkili testi tarama testi perinatolog incelemesi takviyeler.. Boşver alışmış oluyoruz
İnş güzel sonucu alırız. Bende senden bu haberi bekliyorum. Önce larissa dedim sonra karaca ya dedim. Şimdide sana diyorum :)Yaa deme öyleişte sıkıntı da olana daha çok sıkıntı veriyor bu durumlar.
Ama bu ay içimde bir his var, olumlu olacak gibi
Benim 1 hafta kala gogus hassasiyetim olurdu çok ama bu sefer olmadı nedenseBende heyecanlıyım ama umudum pek yok.
Belirti olması gerekiyor.
Daha erken sonuç yanlış olabilir hemen ümidini kaybetmeBen bugün yaptım bom boş
Selenyum açısından çok zengin bir besin var kızlar araştıra da bilirsiniz Brezilya cevizi günde iki adet yemek çok sağlıklı erkek spermi için benim eşim şehir dışında sanırım ben aralık da başlayacağım. Sadece folat bulamadım daha almak için folik asit vücuda stresi artırıyor ve emilmiyormuş o yüzden folat öneriyorlar prowomen ın içinde folat var değil miŞimdi baktım ismi AstaMega, içerisinde selenyum olduğu için güzel bir takviyeymiş
30 tane var içerisinde 189 TL ye aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?