Valla bizede neler demislerdi neler, bosver takılma moral onemli kafa rahatligi önemli gerisi her turlu hallolur..Ne eşin modunu düşürsün ne de sen..Doktorunun istediklerini yaptır bi baksin icine sinmeyen olursa baska doktora gidersin çaresiz bi durum yok ortadaOvülasyon testini bu ay denedim canın ama strip test olduğu İçin beceremedim sanırım, 8. Günde silik çizgi verdi ama bugün (11. Gün) yumurtam 32 mmyse eğer 7. 8 gün pik olup koyu çizgi vermesi lazım o da olmadı. Değişik, bir sonraki ay yumurta takibi isteyeceğim doktorumdan, hepimiz güzel haberler alırız inşallah burdaki herkesin kalbi gönlü çok güzel
İkiz mihiç bu ihtimal geçmemişti aklımdan inşallah Allah nasip eder kuzum, burda sizden fikir alıp bunları paylaşmak ne güzel bir imkan.
Bu Arada instagramdan Osman Develioğluna yazdım kist olmuş bu saatten sonra çatmaz dedi şak diye
Senin 16 da olduysa benim 14 te olmuş degerlendirmemisiz aferim bize asfgkkjfjllAşkım benim çatlama 16.10 da oldu bat 28 ekim
ay inşallah ikiz ikiz olur bende çok istiyorum ikiz anneannemin 2 kere ikiz bebekleri olmuş bakalım bir ihtimal de olsa olur belki:)Adet döngüne göre bakıp istemiştir zaten, sen doktorun dediklerini yap şimdilik gebeligin oluşmasi için Lh değeride önemli bence bunlara bakması iyi bişey. Inşallah çatlaman olur verimli zamanlardasınız değerlendirin ay sonunda inşallah minnoş haberlerini alırız bakarsın ikiz olur
Bende cok istiyorum ikiz ama olur mu bilmiyorum, benim anne tarafı hep ikizay inşallah ikiz ikiz olur bende çok istiyorum ikiz anneannemin 2 kere ikiz bebekleri olmuş bakalım bir ihtimal de olsa olur belki:)
ay hadi inşallah müjdeli haberler alalım Allahın izniyleBende cok istiyorum ikiz ama olur mu bilmiyorum, benim anne tarafı hep ikiz
Niye öyle dedin kızSenin 16 da olduysa benim 14 te olmuş degerlendirmemisiz aferim bize asfgkkjfjllbekle bakalim vakit var
Benimkini doktor takip etti ama çatlama ne zaman oldu bilmiyoruz bize 9- 11- 13-15-16-18 değerlendirin dedi..biz 15 ile 18 degerlendiremedik insan yeter bee artık diyorNiye öyle dedin kızbelli olmaz herkesin yumurtlaması aynı olmaz hem ovulasyon testi kullanıyor musun
Ben de çok değerlendirmedim ki 14.15.16 günlerini değerlendirdim
Ben sadece testlere bakarak yaptım valla kuzum bende 3 gün için tutar mı bilmiyorum 6 günü tutmayanBenimkini doktor takip etti ama çatlama ne zaman oldu bilmiyoruz bize 9- 11- 13-15-16-18 değerlendirin dedi..biz 15 ile 18 degerlendiremedik insan yeter bee artık diyorbu tarihler arasinda çatlama oldu ama benim tahminim 12 ya da 13 te oldu bakalim Gerci bizim biraz mucize olur tutarsada ama bu ay olmazsa iyi olur bu kadar antibiyotige çokta sağlıklı bi gebelik olmaz diye düsunuyorum
Tek gecede tutanlar var. 1 ay icinde bir kez birlikte olup gebe kalan var Allahtan ümit kesilmez ben bu ay kesmek istiyorum o ayrıBen sadece testlere bakarak yaptım valla kuzum bende 3 gün için tutar mı bilmiyorum 6 günü tutmayano yüzden heyecan yapamıyorum
Bu arada sen bize bakma, benim eşimin değerleri çok düşük ileri hızı 0, morfoloji 2, hareketsiz 62, total motilite yuzde 38..Bizim doktor bizi aşilamaya hazırliyor diye düşünüyorum henuz net bisey demedi doğal yolla olmasi için 3 ay sure verdide zor yani bu değerlerle çok yukselecegini de sanmıyorum ancak mucize olması lazimBen sadece testlere bakarak yaptım valla kuzum bende 3 gün için tutar mı bilmiyorum 6 günü tutmayano yüzden heyecan yapamıyorum
Tek deli ben değilim haTek gecede tutanlar var. 1 ay icinde bir kez birlikte olup gebe kalan var Allahtan ümit kesilmez ben bu ay kesmek istiyorum o ayrı
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah kuzum biz doktora gitmedik durumu bilmiyoruz yani çünkü daha 4 aydır deniyoruz bir senelik evliyiz herşey nasip bakalımBu arada sen bize bakma, benim eşimin değerleri çok düşük ileri hızı 0, morfoloji 2, hareketsiz 62, total motilite yuzde 38..Bizim doktor bizi aşilamaya hazırliyor diye düşünüyorum henuz net bisey demedi doğal yolla olmasi için 3 ay sure verdide zor yani bu değerlerle çok yukselecegini de sanmıyorum ancak mucize olması lazim
Ayni durumdayiz suan bende 1 yillik evliyim ve 4 aydir deniyoruzRabbim hayırlısını nasip etsin inşallah kuzum biz doktora gitmedik durumu bilmiyoruz yani çünkü daha 4 aydır deniyoruz bir senelik evliyiz herşey nasip bakalım
Kesinlikle haklısın canım biliyorum o hüsranıÇok teşekkür ederim ben direk bebek olarak düşünmek istemiyorum çünkü sonu hep hüsran oluyor
Canım İnşallah en kısa zamanda buradaki tüm bacılarıma ve bize nasip etsinAyni durumdayiz suan bende 1 yillik evliyim ve 4 aydir deniyoruz
Bende istiyorum ıkız inşaallah.Adet döngüne göre bakıp istemiştir zaten, sen doktorun dediklerini yap şimdilik gebeligin oluşmasi için Lh değeride önemli bence bunlara bakması iyi bişey. Inşallah çatlaman olur verimli zamanlardasınız değerlendirin ay sonunda inşallah minnoş haberlerini alırız bakarsın ikiz olur
Çok heyecanlı bir süre gerçekten oldu mu olmadı mı diye umudum yoktu ama bakalım nolcakKesinlikle haklısın canım biliyorum o hüsranı
Ablam 4 yıl bebek istedi. Doktor doktor gezdi. Bir oğlu oldu..Tek gecede tutanlar var. 1 ay icinde bir kez birlikte olup gebe kalan var Allahtan ümit kesilmez ben bu ay kesmek istiyorum o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?