Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Senin yaptığın test hcg mi li mi canim
canıımmm test verdın mı naptın.
bende dabah tekrar bır test yaptım cokcokkk sılık cızgı ama gorunmeyecek gıbı sanırım ıgne etkısı gecmıs 10.gün bugun.
bundan sonrakı durum onemlı bakalım ne olacak, sabhatan berıde karın agrım var

Yok canım dersim 1 de bitecek. Sanırım 2 gibi hastaneye giderim . 10 Gün de bitiyor diye okumuştum bende bundan sonra si onemli aynen arta arta gelir bebiş Insallahh. Nasıl bir ağrı var ki

Yok canım dersim 1 de bitecek. Sanırım 2 gibi hastaneye giderim . 10 Gün de bitiyor diye okumuştum bende bundan sonra si onemli aynen arta arta gelir bebiş Insallahh. Nasıl bir ağrı var ki
anladım kuzu ınsallaah guzel haberler alırsın ya,
valla gögüslerim aşırı şiş acıyo koltuk altından uca dogru, karnımda sankı regl agrısı gıbı

Bende öyle hissettim hamilesin. Hastaneye sordum 150 dedi kanda bthcg ye bende eczaneden gebelik testi aldim 20 tl ye
ayy agzınızdan bal damlıyor ınsallah oyledır.

oha ya 150 nee. onu yap aynen snra kan verırsın. ozel hastaneye gıttın demı. tıp merkezlerınde daha ucuz kuzum varsa yakında

Aile hekiminde verebilirsiniz kızlar ama sonuç ertesi gün çıkıyor maalesef.bende özel hastanede 80 liraya yaptırdım geçen ay.başka bi yer 60 lira dedi ama ertesi gün çıkıyor dedi ne anladım ben o işten

Aile hekiminde haftada tek gün bizde yaa hiç uğraşamam ben öyle beklemeyi sevmiyorum

kızlar kızlar güzel haberler var mı, okudum da test yaptıracaklar var, haydi güzel sonular söyleyin valla ben heyecanlıyım :)

ay bir ovülasyon testi kullanan oldu mu hiç kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…