Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayy inşallah bebistendir

Catlatma iğnesi olmadi bende oyuzden hic bir belirti yok en azından belirti var derim. Insallah sendeki belirtiler bebek belirtileridir canim
İğneninde 12.günü benim ama bende hiç sanmıyorum canım yaaa her belirtiyi yaşadım öncedende olmadı. 2 çatlatma iğnesi denedik meğerse eşimde sperm azmış tutmadı. İlk aşılamam yine 800bin sperm yıkanmış tutmadı. İkinci bakalım yıkanmış 3m hayırlısı

İnsallah olmuştur ya tutsun

Hayırlısı canım ya iyice artık dalgaya vurmaya başladık bugün hastanenin önünden geçiyoruz eşim diyo cuma günü şurda bi negatifi görelimde bi kendimize gelelim falan her ay negatif negatif
Bizimkide öyle ya den hamile kalsa da regl olursun diyo her ay diyorum regl oldum diye diye adamda tik oldu

Bende test yaptım her gün takip etcem iğne 4aralik aşılama 6aralik.daha gitmemiş iğne etkisi bide akşam yaptım 3 saat tuttum su içmeden gayetde belirgin hala

Eklentiler

• IMG_20211213_202301.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar günaydın.benimde yarın aşılamam var.bu ikinci olacak.bu da olmazsa ben daha fazla beklemeyeceğim Ocak ayında dinlenip şubatta tüp bebek deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…