- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
aynen bnde oyle dusunyorum yaİnşallah canım ben kendimi kötüsüne hazırlayım da tutarsa da süpriz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bnde oyle dusunyorum yaİnşallah canım ben kendimi kötüsüne hazırlayım da tutarsa da süpriz olsun
canıımmm test verdın mı naptın.Senin yaptığın test hcg mi li mi canim
Yok canım dersim 1 de bitecek. Sanırım 2 gibi hastaneye giderim . 10 Gün de bitiyor diye okumuştum bende bundan sonra si onemli aynen arta arta gelir bebiş Insallahh. Nasıl bir ağrı var kicanıımmm test verdın mı naptın.
bende dabah tekrar bır test yaptım cokcokkk sılık cızgı ama gorunmeyecek gıbı sanırım ıgne etkısı gecmıs 10.gün bugun.
bundan sonrakı durum onemlı bakalım ne olacak, sabhatan berıde karın agrım var
anladım kuzu ınsallaah guzel haberler alırsın ya,Yok canım dersim 1 de bitecek. Sanırım 2 gibi hastaneye giderim . 10 Gün de bitiyor diye okumuştum bende bundan sonra si onemli aynen arta arta gelir bebiş Insallahh. Nasıl bir ağrı var ki
Ayy sen hamilesin bence canımanladım kuzu ınsallaah guzel haberler alırsın ya,
valla gögüslerim aşırı şiş acıyo koltuk altından uca dogru, karnımda sankı regl agrısı gıbı
Ay keskeeee keşke . Ama.karnim da ağrıyor , göğüslerim biraz suphelendiriyor.da bakalımAyy sen hamilesin bence canım
Bende bir gece kasığım belim ağrıdı yine tık yok göğüslerim zaten hiç acımıyorAy keskeeee keşke . Ama.karnim da ağrıyor , göğüslerim biraz suphelendiriyor.da bakalım
Bende öyle hissettim hamilesin. Hastaneye sordum 150 dedi kanda bthcg ye bende eczaneden gebelik testi aldim 20 tl yeanladım kuzu ınsallaah guzel haberler alırsın ya,
valla gögüslerim aşırı şiş acıyo koltuk altından uca dogru, karnımda sankı regl agrısı gıbı
ya ıste herkesde de aynı olmuyo kuzum ınsallah hepımıze gebe kalırızBende bir gece kasığım belim ağrıdı yine tık yok göğüslerim zaten hiç acımıyor
ayy agzınızdan bal damlıyor ınsallah oyledır.Bende öyle hissettim hamilesin. Hastaneye sordum 150 dedi kanda bthcg ye bende eczaneden gebelik testi aldim 20 tl ye
Evet Muane felan da yok basit bir kan testi özel küçük hastane diye gittim bileydim gitmezdimayy agzınızdan bal damlıyor ınsallah oyledır.
oha ya 150 nee. onu yap aynen snra kan verırsın. ozel hastaneye gıttın demı. tıp merkezlerınde daha ucuz kuzum varsa yakında
Ben aşırı ümitsizim yaaa nedense her ay aynı döngüye girmekten galibaya ıste herkesde de aynı olmuyo kuzum ınsallah hepımıze gebe kalırız
Bende 100tlye yaptırıyorum her ay abone oldum artık hadi bakalım senle aynı gün bizim bakalım ne çıkacak canımBende öyle hissettim hamilesin. Hastaneye sordum 150 dedi kanda bthcg ye bende eczaneden gebelik testi aldim 20 tl ye
Aile hekiminde haftada tek gün bizde yaa hiç uğraşamam ben öyle beklemeyi sevmiyorumAile hekiminde verebilirsiniz kızlar ama sonuç ertesi gün çıkıyor maalesef.bende özel hastanede 80 liraya yaptırdım geçen ay.başka bi yer 60 lira dedi ama ertesi gün çıkıyor dedi ne anladım ben o işten
bnde cok umıtlı degılım yaBen aşırı ümitsizim yaaa nedense her ay aynı döngüye girmekten galiba
testı yapınca bızede yaz kuzumEvet Muane felan da yok basit bir kan testi özel küçük hastane diye gittim bileydim gitmezdim
ay hadı ınsallaahh pozıtıflerı gorursun varmı bır belırtın falanBenim yarin test gunum sabah yapicam bakalim hayirlisi